Restaurang Solsidan, Regionhuset
Betalsätt
Från och med den 1 maj 2023 blir vi kontantfria och tar vi endast emot kort och kundkort som betalsätt. Vi tar inte längre emot kontanter som betalning.
Öppettider
Måndag- torsdag, 8.00-15.00
Fredag, 8.00- 14.00
Lunch serveras 11.00-13.30
Priser
Dagens lunch: 115 kr
Betalning med laddat kund-kort: 105 kr
Barn 0-2 år: äter gratis med betalande vuxen
Barn 3-9 år: 80 kr
Barn från 10 år: 115 kr
All fisk är från hållbart fiske (MSC) med undantag för den Norska laxen, nötkött är från lokala gårdar i samarbete med bland annat Nyhléns Hugosons. Grönsaker & potatis är efter tillgång ekologiskt, lokalt eller svenskodlat. Mejeriprodukter är i första hand från lokal ekologisk produktion. Fråga gärna om ni har funderingar om ursprung, eko eller annat.
Måndag 17 februari
- Korvstroganoff
- Fylld Alaska pollock med spenat och choronsås
- Vegetariskt: Gnocchi med krämig tomatsås och mozzarella
- Soppa: Majssoppa
Tisdag 18 februari
- Kycklingklubbor marinerade med rosmarin &chili
- Lasagne med lax och räkor
- Vegetariskt: Zucchini plättar med vitlöksyoghurt
- Soppa: Broccolisoppa
Onsdag 19 februari
- Krämig nötskavsgryta med rotsaker och mos
- Panerad torskfilé med remoulad sås
- Vegetariskt: Rotfruktsgratäng med timjan och vitlök
- Soppa:Vitlökssoppa
Torsdag 20 februari
- Asiatiska fläskfärsbiffar med ris
- Stekt kapkummel med bacon och pepparrot
- Vegetariskt: Fried rice
- Soppa: Ärtsoppa & pannkakor
- Rimmad bogfläsk timjan och mejram
Fredag 21 februari
- Pulled pork i hamburgerbröd med tillbehör
- Helstekt rödspätta med brynt smörkapris oliver
- Vegetariskt: Palak paneer med halloum
- Soppa: Svampsoppa
- Efterrätt: Marängtårta med bär
Måndag 24 februari
- Chorizo med ugnsbakad potatislök paprika
- Ugnsbakad torsk med grönsaker curry och kokosgrädde
- Vegetariskt: Wok med nudlar och Chicken style bites
- Soppa: Cowboysoppa vegetarisk
Tisdag 25 februari
- Krispig Salsiccia rulle med stekt potatis och lök sky
- Majs bakad sej med potatis blomkålspure
- Vegetariskt: Baka potatis med kantareller, dragonkräm
- Soppa: Vietnamesisk smaksatt rödcurrysoppa
Onsdag 26 februari
- Lök & öl brässerad kotlett med äpple salvia
- Ugnsomelett med räkstuvning
- Vegetariskt: Ärtbiffar i bröd med chilimajonnäs
- Soppa: Rostad majssoppa
Torsdag 27 februari
- Kalvfrikadeller i tomatsås och pasta
- Panerad fisk med kall sås koktpotatis
- Vegetariskt: Prosocinano wedgepaj och tomatsallad
- Soppa: Ärtsoppa & pannkakor
- Rimmad bogfläsk, timjan och mejram
Fredag 28 februari
- Natt bakad fläsksida med ingefära och mandelpotatispure
- Fish taco
- Vegetariskt: Rotsellerischnitzel med tartarsås
- Soppa: Chili och morotsoppa
- Efterrätt: Kladdkaka med vispgrädde
Personalkostnad kan tillkomma vid mindre sällskap.
- À la carte [251 kB, PDF]
- Buffé solsidan [146 kB, PDF]
- Grillbuffé [134 kB, PDF]
- Kvällens husman [69 kB, PDF]
- Medelhavsbuffé [165 kB, PDF]
- Smörgåsbord [120 kB, PDF]
- Snittar [123 kB, PDF]
- Solsidans taco [138 kB, PDF]
Vi skräddarsyr ditt arrangemang.
Vill du boka lunch, middag, konferensfika eller begära offert?
Kontakta oss för mer information.
Anne-Maj Larsson
Telefon: 0920-28 42 76
E-post: solsidan@norrbotten.se
Mats Danielsson, Teamledare
Telefon: 076-104 93 08
E-post mats.danielsson@norrbotten.se
Anders Broström, Enhetschef
Telefon: 076-128 41 39
anders.brostrom@norrbotten.se