Restaurang Solsidan, Regionhuset
Betalsätt
Från och med den 1 maj 2023 blir vi kontantfria och tar vi endast emot kort och kundkort som betalsätt. Vi tar inte längre emot kontanter som betalning.
Öppettider
Måndag- torsdag, 8.00-15.00
Fredag, 8.00- 14.00
Lunch serveras 11.00-13.30
Priser
Dagens lunch: 115 kr
Betalning med laddat kund-kort: 105 kr
Barn 0-2 år: äter gratis med betalande vuxen
Barn 3-9 år: 80 kr
Barn från 10 år: 115 kr
All fisk är från hållbart fiske (MSC) med undantag för den Norska laxen, nötkött är från lokala gårdar i samarbete med bland annat Nyhléns Hugosons. Grönsaker & potatis är efter tillgång ekologiskt, lokalt eller svenskodlat. Mejeriprodukter är i första hand från lokal ekologisk produktion. Fråga gärna om ni har funderingar om ursprung, eko eller annat.
Måndag 11 november
- Kycklingklubbor smaksatta med rosmarin och chili
- Stekt sej med dill sås
- Vegetariskt: Paj med tomater och mozzarellaost
- Soppa: Löksoppa
Tisdag 12 november
- Pasta med en het krämig Salsicciaragu
- Pocherad kummelfilé med svampsås
- Vegetariskt: Tomatiga böner med svamp i toast
- Soppa: Broccolisoppa
Onsdag 13 november
- Balkan style gulasch med mos
- Fiskgryta
- Panpizza med citronkräm och potatis
- Soppa: Tomatsoppa
Torsdag 14 november
- Grekiska köttfärsbiffar stekt potatis
- Pocherad hokifilé med kokosgräddsås och gurkayoghurt
- Vegetariskt Mac and cheese
- Soppa: Ärtsoppa & pannkakor
- Rimmad bogfläsk timjan och mejram
Fredag 15 november
- Griskind i äppelmust sås och ugnsbakad spetskål, potatiskaka
- Ugnsbakad laxfilé i en krämig sås
- Vegetariskt: Lasagne med halloumi spenat och pumpakärnor
- Soppa: Morotsoppa
- Efterrätt: Chokladkaka med vispgrädde
Måndag 18 november
- Strimlad kycklinglårfilé med vitlök & chili och indiskkryddad stekt potatis
- Stekströmming med mos
- Vegetariskt: Gryta med kikärtor och haloumi
- Soppa: Spenatsoppa
Tisdag 19 november
- Pytt i panna med ägg
- Panerad kummelfilé med skarpsås
- Vegetariskt: Pastagratäng med zucchini
- Soppa: Het pumpasoppa
Onsdag 20 november
- Stekt kotletter med svampsås
- Stekt sej med bacon och ärtpure
- Vegetariskt: Rostad söt potatis med feta ost
- Soppa: Kronärtskocka
Torsdag 21 november
- Köttfärslimpa med ost, bacon och gräddsås
- Asiatisk kokosgryta med lax
- Vegetariskt: Pizza med soltorkade tomater och pesto
- Soppa: Ärtsoppa och pannkakor
- Rimmad bogfläsk, timjan och mejram
Fredag 22 november
- Kalvytterfilé med pepparsås och potatisgratäng
- Fisk taco med tillbehör
- Vegetariskt: Mini bönburgare med avokado röra och picklad lök
- Soppa: Löksoppa
- Efterrätt: Äpplekaka vaniljsås
Personalkostnad kan tillkomma vid mindre sällskap.
- À la carte [222 kB, PDF]
- Buffé solsidan [221 kB, PDF]
- Grillbuffé [223 kB, PDF]
- Kvällens husman [220 kB, PDF]
- Medelhavsbuffé [223 kB, PDF]
- Smörgåsbord [223 kB, PDF]
- Snittar [220 kB, PDF]
- Solsidans taco [223 kB, PDF]
Vi skräddarsyr ditt arrangemang.
Vill du boka lunch, middag, konferensfika eller begära offert?
Kontakta oss för mer information.
Anne-Maj Larsson
Telefon: 0920-28 42 76
E-post: solsidan@norrbotten.se
Mats Danielsson, Teamledare
Telefon: 076-104 93 08
E-post mats.danielsson@norrbotten.se
Anders Broström, Enhetschef
Telefon: 076-128 41 39
anders.brostrom@norrbotten.se