Restaurang Solsidan, Regionhuset

Betalsätt

Från och med den 1 maj 2023 blir vi kontantfria och tar vi endast emot kort och kundkort som betalsätt. Vi tar inte längre emot kontanter som betalning.

Öppettider

Måndag- torsdag, 8.00-15.00
Fredag, 8.00- 14.00
Lunch serveras 11.00-13.30

Priser

Dagens lunch: 115 kr
Betalning med laddat kund-kort: 105 kr
Barn 0-2 år: äter gratis med betalande vuxen
Barn 3-9 år: 80 kr
Barn från 10 år: 115 kr

All fisk är från hållbart fiske (MSC) med undantag för den Norska laxen, nötkött är från lokala gårdar i samarbete med bland annat Nyhléns Hugosons. Grönsaker & potatis är efter tillgång ekologiskt, lokalt eller svenskodlat. Mejeriprodukter är i första hand från lokal ekologisk produktion. Fråga gärna om ni har funderingar om ursprung, eko eller annat.

Måndag 6 januari - Stängt 

 

Tisdag 7 januari

  • Penne alla vodka
  • Fiskgratäng med skaldjurssås
  • Vegetariskt: Broccolipaj
  • Soppa: Löksoppa

Onsdag 8 januari

  • Köttfärslimpa med gräddsås
  • Ugnsbakad sej med tomer &paprika, rödlök
  • Asiatisk nudel wok med kimchi
  • Soppa: Morostsoppa

Torsdag 9 januari

  • Fläskkotletter i sambalsås
  • Panerad fisk med kall sås
  • Vegetariskt: Lasagne med spenat och zucchini 
  • Soppa: Ärtsoppa & pannkakor
  • Rimmad bogfläsk timjan och mejram

Fredag 10 januari

  • Grillad halv kyckling med rostad potatis, fetaost röra och chili bearnaisesås
  • Stekt lax med kall gräslöks sås kokt potatis
  • Vegetariskt: Majs quesadillas med böner
  • Soppa: Tomatsoppa
  • Efterrätt: Chokladkaka och vispgrädde

Måndag 13 januari

  • Pytt i panna med ägg
  • Sej i krämig paprika sås
  • Vegetariskt: Spaghetti med kryddig tomat sås
  • Soppa: Sparrissoppa

Tisdag 14 januari

  • Kyckling Tikka Masala
  • Jansson
  • Vegetariskt: Vegetarisk currygryta
  • Soppa: Broccolisoppa

Onsdag 15 januari

  • Falukorvsgratäng med mos
  • Pankopanerad kummel med citronmajonnäs
  • Vegetariskt: Champinjonstroganoff med pumpa
  • Soppa: Laksa med nudlar och tofu

Torsdag 16 januari

  • Skinkstek med äppelgräddsås
  • Fiskgryta med saffran och aioli
  • Vegetariskt: Blomkålsgratäng med ris
  • Soppa: Ärtsoppa & pannkakor
  • Rimmad bogfläsk, timjan och mejram

Fredag 17 januari

  • Högrevs chili med tortillabröd, picklad rödlök och jalapeño mm
  • Laxfärsbiffar dilltzatziki och blomkålsbulgur
  • Vegetariskt: Pizza med panerad zucchini och mandelkräm
  • Soppa: Sötpotatissoppa med jordnötssmör
  • Efterrätt: Marängtårta med bär

Personalkostnad kan tillkomma vid mindre sällskap.

Vi skräddarsyr ditt arrangemang.

Vill du boka lunch, middag, konferensfika eller begära offert?

Kontakta oss för mer information.

Anne-Maj Larsson
Telefon: 0920-28 42 76
E-post: solsidan@norrbotten.se

Mats Danielsson, Teamledare
Telefon: 076-104 93 08
E-post mats.danielsson@norrbotten.se

Anders Broström, Enhetschef
Telefon: 076-128 41 39 
anders.brostrom@norrbotten.se