Restaurang Solsidan, Regionhuset
Betalsätt
Från och med den 1 maj 2023 blir vi kontantfria och tar vi endast emot kort och kundkort som betalsätt. Vi tar inte längre emot kontanter som betalning.
Öppettider
Måndag- torsdag, 8.00-15.00
Fredag, 8.00- 14.00
Lunch serveras 11.00-13.30
Priser
Dagens lunch: 115 kr
Betalning med laddat kundkort: 105 kr
Barn 0-2 år: äter gratis med betalande vuxen
Barn 3-9 år: 80 kr
Barn från 10 år: 115 kr
All fisk är från hållbart fiske (MSC) med undantag för den norska laxen. Nötkött är från lokala gårdar i samarbete med bland annat Nyhléns Hugosons. Grönsaker & potatis är efter tillgång ekologiskt, lokalt eller svenskodlat. Mejeriprodukter är i första hand från lokal ekologisk produktion. Fråga gärna om ni har funderingar om ursprung, eko eller annat.
Måndag 14 april
- Penne alla vodka
- Panerad fisk och kall sås
- Vegetariskt: Broccolipaj
- Soppa: Sparrissoppa
Tisdag 15 april
- Kycklinglårfilé med het mangochutney sås
- Stekt ris med kummel, chili och ingefära
- Vegetariskt: Morotsbiffar med haloumi och tartarsås
- Soppa: Potatis och löksoppa
Onsdag 16 april
- Viltskavs med svamp och potatismos
- Janssons frestelse
- Vegetariskt: Japanska kålplättar
- Soppa: Dill och vaxbönsoppa
- Efterrätt: Lite av varje
Torsdag 17 april – Stängt
Fredag 18 april – Stängt
Måndag 21 april – Stängt
Tisdag 22 april
- Pytt i panna med ägg
- Panerad fisk med kall sås och kokt potatis
- Vegetariskt: Krämig pasta med tomater, spenat, fetaost
- Soppa: Tomatsoppa
Onsdag 23 april
- Ugnsbakade kycklingklubbor och stekt potatis
- Fiskgratäng med kummel och räkor
- Vegetariskt: Majs- och bönpotatiskaka
- Soppa: Spenatsoppa
Torsdag 24 april
- Spagetti bolognese
- Fiskfärsbiffar med pepparrotsmajonnäs
- Vegetariskt: Fylld zucchini
- Soppa: Ärtsoppa & pannkakor
- Rimmat bogfläsk med timjan och mejram
Fredag 25 april
- Färsbiffar med pepparsås
- Stekt lax med kall örtsås, kokt potatis
- Vegetariskt: Ribollitagryta
- Soppa: Morotssoppa
- Efterrätt: Limecheesecake med blåbär
Personalkostnad kan tillkomma vid mindre sällskap.
- À la carte [251 kB, PDF]
- Buffé solsidan [146 kB, PDF]
- Grillbuffé [134 kB, PDF]
- Kvällens husman [69 kB, PDF]
- Medelhavsbuffé [165 kB, PDF]
- Smörgåsbord [120 kB, PDF]
- Snittar [123 kB, PDF]
- Solsidans taco [138 kB, PDF]
Vi skräddarsyr ditt arrangemang.
Vill du boka lunch, middag, konferensfika eller begära offert?
Kontakta oss för mer information.
Anne-Maj Larsson
Telefon: 0920-28 42 76
E-post: solsidan@norrbotten.se
Mats Danielsson, Teamledare
Telefon: 076-104 93 08
E-post mats.danielsson@norrbotten.se
Anders Broström, Enhetschef
Telefon: 076-128 41 39
anders.brostrom@norrbotten.se