Restaurang Solsidan, Regionhuset

Betalsätt

Från och med den 1 maj 2023 blir vi kontantfria och tar vi endast emot kort och kundkort som betalsätt. Vi tar inte längre emot kontanter som betalning.

Öppettider

Måndag- torsdag, 8.00-15.00
Fredag, 8.00- 14.00
Lunch serveras 11.00-13.30

Priser

Dagens lunch: 115 kr
Betalning med laddat kundkort: 105 kr
Barn 0-2 år: äter gratis med betalande vuxen
Barn 3-9 år: 80 kr
Barn från 10 år: 115 kr

All fisk är från hållbart fiske (MSC) med undantag för den norska laxen. Nötkött är från lokala gårdar i samarbete med bland annat Nyhléns Hugosons. Grönsaker & potatis är efter tillgång ekologiskt, lokalt eller svenskodlat. Mejeriprodukter är i första hand från lokal ekologisk produktion. Fråga gärna om ni har funderingar om ursprung, eko eller annat.

Måndag 14 april

  • Penne alla vodka
  • Panerad fisk och kall sås
  • Vegetariskt: Broccolipaj
  • Soppa: Sparrissoppa

Tisdag 15 april

  • Kycklinglårfilé med het mangochutney sås
  • Stekt ris med kummel, chili och ingefära
  • Vegetariskt: Morotsbiffar med haloumi och tartarsås
  • Soppa: Potatis och löksoppa

Onsdag 16 april

  • Viltskavs med svamp och potatismos
  • Janssons frestelse
  • Vegetariskt: Japanska kålplättar
  • Soppa: Dill och vaxbönsoppa
  • Efterrätt: Lite av varje

Torsdag 17 april – Stängt

Fredag 18 april – Stängt

Måndag 21 april – Stängt

 

Tisdag 22 april

  • Pytt i panna med ägg
  • Panerad fisk med kall sås och kokt potatis
  • Vegetariskt: Krämig pasta med tomater, spenat, fetaost
  • Soppa: Tomatsoppa

Onsdag 23 april

  • Ugnsbakade kycklingklubbor och stekt potatis
  • Fiskgratäng med kummel och räkor
  • Vegetariskt: Majs- och bönpotatiskaka
  • Soppa: Spenatsoppa

Torsdag 24 april

  • Spagetti bolognese
  • Fiskfärsbiffar med pepparrotsmajonnäs
  • Vegetariskt: Fylld zucchini
  • Soppa: Ärtsoppa & pannkakor
  • Rimmat bogfläsk med timjan och mejram

Fredag 25 april

  • Färsbiffar med pepparsås
  • Stekt lax med kall örtsås, kokt potatis
  • Vegetariskt: Ribollitagryta
  • Soppa: Morotssoppa
  • Efterrätt: Limecheesecake med blåbär

Personalkostnad kan tillkomma vid mindre sällskap.

Vi skräddarsyr ditt arrangemang.

Vill du boka lunch, middag, konferensfika eller begära offert?

Kontakta oss för mer information.

Anne-Maj Larsson
Telefon: 0920-28 42 76
E-post: solsidan@norrbotten.se

Mats Danielsson, Teamledare
Telefon: 076-104 93 08
E-post mats.danielsson@norrbotten.se

Anders Broström, Enhetschef
Telefon: 076-128 41 39 
anders.brostrom@norrbotten.se