Restaurang Solsidan, Regionhuset

Betalsätt

Från och med den 1 maj 2023 blir vi kontantfria och tar vi endast emot kort och kundkort som betalsätt. Vi tar inte längre emot kontanter som betalning.

Öppettider

Måndag- torsdag, 8.00-15.00
Fredag, 8.00- 14.00
Lunch serveras 11.00-13.30

Priser

Dagens lunch: 115 kr
Betalning med laddat kund-kort: 105 kr
Barn 0-2 år: äter gratis med betalande vuxen
Barn 3-9 år: 80 kr
Barn från 10 år: 115 kr

All fisk är från hållbart fiske (MSC) med undantag för den Norska laxen, nötkött är från lokala gårdar i samarbete med bland annat Nyhléns Hugosons. Grönsaker & potatis är efter tillgång ekologiskt, lokalt eller svenskodlat. Mejeriprodukter är i första hand från lokal ekologisk produktion. Fråga gärna om ni har funderingar om ursprung, eko eller annat.

Måndag 17 februari

  • Korvstroganoff
  • Fylld Alaska pollock med spenat och choronsås
  • Vegetariskt: Gnocchi med krämig tomatsås och mozzarella
  • Soppa: Majssoppa

Tisdag 18 februari

  • Kycklingklubbor marinerade med rosmarin &chili
  • Lasagne med lax och räkor
  • Vegetariskt: Zucchini plättar med vitlöksyoghurt
  • Soppa: Broccolisoppa

Onsdag 19 februari

  • Krämig nötskavsgryta med rotsaker och mos
  • Panerad torskfilé med remoulad sås
  • Vegetariskt: Rotfruktsgratäng med timjan och vitlök
  • Soppa:Vitlökssoppa

Torsdag 20 februari

  • Asiatiska fläskfärsbiffar med ris
  • Stekt kapkummel med bacon och pepparrot
  • Vegetariskt: Fried rice
  • Soppa: Ärtsoppa & pannkakor
  • Rimmad bogfläsk timjan och mejram

Fredag 21 februari 

  • Pulled pork i hamburgerbröd med tillbehör
  • Helstekt rödspätta med brynt smörkapris oliver
  • Vegetariskt: Palak paneer med halloum
  • Soppa: Svampsoppa
  • Efterrätt: Marängtårta med bär 

Måndag 24 februari

  • Chorizo med ugnsbakad potatislök paprika
  • Ugnsbakad torsk med grönsaker curry och kokosgrädde
  • Vegetariskt: Wok med nudlar och Chicken style bites
  • Soppa: Cowboysoppa vegetarisk

Tisdag 25 februari

  • Krispig Salsiccia rulle med stekt potatis och lök sky
  • Majs bakad sej med potatis blomkålspure
  • Vegetariskt: Baka potatis med kantareller, dragonkräm
  • Soppa: Vietnamesisk smaksatt rödcurrysoppa

Onsdag 26 februari

  • Lök & öl brässerad kotlett med äpple salvia
  • Ugnsomelett med räkstuvning
  • Vegetariskt: Ärtbiffar i bröd med chilimajonnäs
  • Soppa: Rostad majssoppa

Torsdag 27 februari

  • Kalvfrikadeller i tomatsås och pasta
  • Panerad fisk med kall sås koktpotatis
  • Vegetariskt: Prosocinano wedgepaj och tomatsallad
  • Soppa: Ärtsoppa & pannkakor
  • Rimmad bogfläsk, timjan och mejram

Fredag 28 februari

  • Natt bakad fläsksida med ingefära och mandelpotatispure
  • Fish taco
  • Vegetariskt: Rotsellerischnitzel med tartarsås
  • Soppa: Chili och morotsoppa
  • Efterrätt: Kladdkaka med vispgrädde

Personalkostnad kan tillkomma vid mindre sällskap.

Vi skräddarsyr ditt arrangemang.

Vill du boka lunch, middag, konferensfika eller begära offert?

Kontakta oss för mer information.

Anne-Maj Larsson
Telefon: 0920-28 42 76
E-post: solsidan@norrbotten.se

Mats Danielsson, Teamledare
Telefon: 076-104 93 08
E-post mats.danielsson@norrbotten.se

Anders Broström, Enhetschef
Telefon: 076-128 41 39 
anders.brostrom@norrbotten.se