Restaurang Solsidan, Regionhuset
Betalsätt
Från och med den 1 maj 2023 blir vi kontantfria och tar vi endast emot kort och kundkort som betalsätt. Vi tar inte längre emot kontanter som betalning.
Öppettider
Måndag- torsdag, 8.00-15.00
Fredag, 8.00- 14.00
Lunch serveras 11.00-13.30
Priser
Dagens lunch: 115 kr
Betalning med laddat kundkort: 105 kr
Barn 0-2 år: äter gratis med betalande vuxen
Barn 3-9 år: 80 kr
Barn från 10 år: 115 kr
All fisk är från hållbart fiske (MSC) med undantag för den norska laxen. Nötkött är från lokala gårdar i samarbete med bland annat Nyhléns Hugosons. Grönsaker & potatis är efter tillgång ekologiskt, lokalt eller svenskodlat. Mejeriprodukter är i första hand från lokal ekologisk produktion. Fråga gärna om ni har funderingar om ursprung, eko eller annat.
Måndag 24 mars
- Pasta penne med en krämig skinksås, tomatchili
- Stekt strömming med mos
- Vegetariskt: Lasagne
- Soppa: Tomatsoppa
Tisdag 25 mars
- Pannbiff med pepparsås och kokt potatis
- Pocherad kummel med äggsås
- Vegetariskt: Rödbetsris med fetaost och grönsaksbollar
- Soppa: Spenatsoppa
Onsdag 26 mars
- BBQ-kryddade kycklingklubbor med stekt potatis och chilimajonnäs
- Stekt sej med gubbröra
- Vegetariskt: Linscurry med kokosgrädde
- Soppa: Löksoppa
Torsdag 27 mars
- Tunn kotlett med gräddsås och kokt potatis
- Fiskgryta med saffran och aioli
- Vegetariskt: Blomkålsgratäng med ris
- Soppa: Ärtsoppa & pannkakor
- Rimmat bogfläsk med timjan och mejram
Fredag 28 mars
- Hamburgare med bröd och pommes
- Stekt uer med kall gräslökssås
- Vegetariskt: Libanesisk hamburgare/vitkålssallad
- Soppa: Sötpotatissoppa med jordnötssmör
- Efterrätt: Äpplepaj
Måndag 31 mars
- Jerk chicken med koksris
- Fiskpaj
- Vegetariskt: Gnocchi med krämig tomatsås och mozzarella
- Soppa: Majssoppa
Tisdag 1 april
- Korvstroganoff
- Panerad torskfilé med remoulad sås och kokt potatis
- Vegetariskt: Zucchiniplättar med vitlöksyoghurt
- Soppa: Broccolisoppa
Onsdag 2 april
- Krämig nötskavsgryta med rotsaker och mos
- Panerade spättafilé dillmajonnäs koktpotatis
- Vegetariskt: Rotfruktsgratäng med timjan och vitlök
- Soppa: Vitlökssoppa
Torsdag 3 april
- Soja marinerade kotlettrad med picklade grönskar och ris
- Tonfiskpasta
- Vegetariskt: Mustig vegetarisk bolognese med pasta
- Soppa: Ärtsoppa & pannkakor
- Rimmat bogfläsk med timjan och mejram
Fredag 4 april
- Helstekt biff med rödvinssås och potatisgratäng
- Fisk och skaldjurslasagne
- Vegetarisk: Tomatragu med böner, svamp på surdegsbröd
- Soppa: Chili morotssoppa
- Efterrätt: Churros med chokladsås
Personalkostnad kan tillkomma vid mindre sällskap.
- À la carte [251 kB, PDF]
- Buffé solsidan [146 kB, PDF]
- Grillbuffé [134 kB, PDF]
- Kvällens husman [69 kB, PDF]
- Medelhavsbuffé [165 kB, PDF]
- Smörgåsbord [120 kB, PDF]
- Snittar [123 kB, PDF]
- Solsidans taco [138 kB, PDF]
Vi skräddarsyr ditt arrangemang.
Vill du boka lunch, middag, konferensfika eller begära offert?
Kontakta oss för mer information.
Anne-Maj Larsson
Telefon: 0920-28 42 76
E-post: solsidan@norrbotten.se
Mats Danielsson, Teamledare
Telefon: 076-104 93 08
E-post mats.danielsson@norrbotten.se
Anders Broström, Enhetschef
Telefon: 076-128 41 39
anders.brostrom@norrbotten.se