Restaurang Solsidan, Regionhuset

Betalsätt

Från och med den 1 maj 2023 blir vi kontantfria och tar vi endast emot kort och kundkort som betalsätt. Vi tar inte längre emot kontanter som betalning.

Öppettider

Måndag- torsdag, 8.00-15.00
Fredag, 8.00- 14.00
Lunch serveras 11.00-13.30

Priser

Dagens lunch: 115 kr
Betalning med laddat kund-kort: 105 kr
Barn 0-2 år: äter gratis med betalande vuxen
Barn 3-9 år: 80 kr
Barn från 10 år: 115 kr

All fisk är från hållbart fiske (MSC) med undantag för den Norska laxen, nötkött är från lokala gårdar i samarbete med bland annat Nyhléns Hugosons. Grönsaker & potatis är efter tillgång ekologiskt, lokalt eller svenskodlat. Mejeriprodukter är i första hand från lokal ekologisk produktion. Fråga gärna om ni har funderingar om ursprung, eko eller annat.

Måndag 11 november

  • Kycklingklubbor smaksatta med rosmarin och chili
  • Stekt sej med dill sås
  • Vegetariskt: Paj med tomater och mozzarellaost
  • Soppa: Löksoppa

Tisdag 12 november

  • Pasta med en het krämig Salsicciaragu
  • Pocherad kummelfilé med svampsås
  • Vegetariskt: Tomatiga böner med svamp i toast
  • Soppa: Broccolisoppa

Onsdag 13 november

  • Balkan style gulasch med mos
  • Fiskgryta
  • Panpizza med citronkräm och potatis
  • Soppa: Tomatsoppa

Torsdag 14 november

  • Grekiska köttfärsbiffar stekt potatis
  • Pocherad hokifilé med kokosgräddsås och gurkayoghurt
  • Vegetariskt Mac and cheese
  • Soppa: Ärtsoppa & pannkakor
  • Rimmad bogfläsk timjan och mejram

Fredag 15 november

  • Griskind i äppelmust sås och ugnsbakad spetskål, potatiskaka
  • Ugnsbakad laxfilé i en krämig sås
  • Vegetariskt: Lasagne med halloumi spenat och pumpakärnor
  • Soppa: Morotsoppa
  • Efterrätt: Chokladkaka med vispgrädde

Måndag 18 november

  • Strimlad kycklinglårfilé med vitlök & chili och indiskkryddad stekt potatis
  • Stekströmming med mos
  • Vegetariskt: Gryta med kikärtor och haloumi
  • Soppa: Spenatsoppa

Tisdag 19 november

  • Pytt i panna med ägg
  • Panerad kummelfilé med skarpsås
  • Vegetariskt: Pastagratäng med zucchini
  • Soppa: Het pumpasoppa

Onsdag 20 november

  • Stekt kotletter med svampsås
  • Stekt sej med bacon och ärtpure
  • Vegetariskt: Rostad söt potatis med feta ost
  • Soppa: Kronärtskocka

Torsdag 21 november

  • Köttfärslimpa med ost, bacon och gräddsås
  • Asiatisk kokosgryta med lax
  • Vegetariskt: Pizza med soltorkade tomater och pesto
  • Soppa: Ärtsoppa och pannkakor
  • Rimmad bogfläsk, timjan och mejram

Fredag 22 november

  • Kalvytterfilé med pepparsås och potatisgratäng
  • Fisk taco med tillbehör
  • Vegetariskt: Mini bönburgare med avokado röra och picklad lök
  • Soppa: Löksoppa
  • Efterrätt: Äpplekaka vaniljsås

Personalkostnad kan tillkomma vid mindre sällskap.

Vi skräddarsyr ditt arrangemang.

Vill du boka lunch, middag, konferensfika eller begära offert?

Kontakta oss för mer information.

Anne-Maj Larsson
Telefon: 0920-28 42 76
E-post: solsidan@norrbotten.se

Mats Danielsson, Teamledare
Telefon: 076-104 93 08
E-post mats.danielsson@norrbotten.se

Anders Broström, Enhetschef
Telefon: 076-128 41 39 
anders.brostrom@norrbotten.se