Restaurang Solsidan, Regionhuset

Betalsätt

Från och med den 1 maj 2023 blir vi kontantfria och tar vi endast emot kort och kundkort som betalsätt. Vi tar inte längre emot kontanter som betalning.

Öppettider

Måndag- torsdag, 8.00-15.00
Fredag, 8.00- 14.00
Lunch serveras 11.00-13.30 

Priser

Dagens lunch: 125 kr
Betalning med laddat kundkort: 115 kr
Barn 0-2 år: äter gratis med betalande vuxen
Barn 3-9 år: 80 kr
Barn från 10 år: 115 kr

All fisk är från hållbart fiske (MSC) med undantag för den norska laxen. Nötkött är från lokala gårdar i samarbete med bland annat Nyhléns Hugosons. Grönsaker & potatis är efter tillgång ekologiskt, lokalt eller svenskodlat. Mejeriprodukter är i första hand från lokal ekologisk produktion. Fråga gärna om ni har funderingar om ursprung, eko eller annat.

Måndag 15/9

  • Pyttipanna och ägg
  • Ugnsbakad sej med ärtpuré och bacon
  • Vegetariskt: Spagetti med wokad sparris
  • Soppa: Broccolisoppa

Tisdag 16/9

  • Mustig gryta med fläskbog och grönsaker
  • Panerad fisk och dillmajonnäs
  • Vegetariskt: Vegetarisk tacos
  • Soppa: Löksoppa

Onsdag 17/9

  • Lasagne
  • Krämig fiskgryta med räkor och dill
  • Vegetariskt: Japanska kålpannkakor
  • Soppa: Blomskålsoppa

Torsdag 18/9

  • Viltskavs med svamp och potatismos
  • Fiskpudding med pepparrotssås
  • Vegetarisk: Vegetarisk stroganoff med ris
  • Soppa: Ärtsoppa med fläsk och pannkakor

Fredag 19/9

  • Kentucky fried chicken med majs och klyftpotatis
  • Lax paté med krämig örtsås
  • Vegetariskt: Vegetarisk lasagne
  • Soppa: Svampsoppa
  • Efterrätt: Hallon cheesecake

Personalkostnad kan tillkomma vid mindre sällskap.

Vi skräddarsyr ditt arrangemang.

Vill du boka lunch, middag, konferensfika eller begära offert?

Kontakta oss för mer information.

Anne-Maj Larsson
Telefon: 0920-28 42 76
E-post: solsidan@norrbotten.se

Mats Danielsson, Teamledare
Telefon: 076-104 93 08
E-post mats.danielsson@norrbotten.se

Anders Broström, Enhetschef
Telefon: 076-128 41 39 
anders.brostrom@norrbotten.se