Restaurang Solsidan, Regionhuset
Betalsätt
Från och med den 1 maj 2023 blir vi kontantfria och tar vi endast emot kort och kundkort som betalsätt. Vi tar inte längre emot kontanter som betalning.
Öppettider
Måndag- torsdag, 8.00-15.00
Fredag, 8.00- 14.00
Lunch serveras 11.00-13.30
Priser
Dagens lunch: 115 kr
Betalning med laddat kund-kort: 105 kr
Barn 0-2 år: äter gratis med betalande vuxen
Barn 3-9 år: 80 kr
Barn från 10 år: 115 kr
All fisk är från hållbart fiske (MSC) med undantag för den Norska laxen, nötkött är från lokala gårdar i samarbete med bland annat Nyhléns Hugosons. Grönsaker & potatis är efter tillgång ekologiskt, lokalt eller svenskodlat. Mejeriprodukter är i första hand från lokal ekologisk produktion. Fråga gärna om ni har funderingar om ursprung, eko eller annat.
Måndag 6 januari - Stängt
Tisdag 7 januari
- Penne alla vodka
- Fiskgratäng med skaldjurssås
- Vegetariskt: Broccolipaj
- Soppa: Löksoppa
Onsdag 8 januari
- Köttfärslimpa med gräddsås
- Ugnsbakad sej med tomer &paprika, rödlök
- Asiatisk nudel wok med kimchi
- Soppa: Morostsoppa
Torsdag 9 januari
- Fläskkotletter i sambalsås
- Panerad fisk med kall sås
- Vegetariskt: Lasagne med spenat och zucchini
- Soppa: Ärtsoppa & pannkakor
- Rimmad bogfläsk timjan och mejram
Fredag 10 januari
- Grillad halv kyckling med rostad potatis, fetaost röra och chili bearnaisesås
- Stekt lax med kall gräslöks sås kokt potatis
- Vegetariskt: Majs quesadillas med böner
- Soppa: Tomatsoppa
- Efterrätt: Chokladkaka och vispgrädde
Måndag 13 januari
- Pytt i panna med ägg
- Sej i krämig paprika sås
- Vegetariskt: Spaghetti med kryddig tomat sås
- Soppa: Sparrissoppa
Tisdag 14 januari
- Kyckling Tikka Masala
- Jansson
- Vegetariskt: Vegetarisk currygryta
- Soppa: Broccolisoppa
Onsdag 15 januari
- Falukorvsgratäng med mos
- Pankopanerad kummel med citronmajonnäs
- Vegetariskt: Champinjonstroganoff med pumpa
- Soppa: Laksa med nudlar och tofu
Torsdag 16 januari
- Skinkstek med äppelgräddsås
- Fiskgryta med saffran och aioli
- Vegetariskt: Blomkålsgratäng med ris
- Soppa: Ärtsoppa & pannkakor
- Rimmad bogfläsk, timjan och mejram
Fredag 17 januari
- Högrevs chili med tortillabröd, picklad rödlök och jalapeño mm
- Laxfärsbiffar dilltzatziki och blomkålsbulgur
- Vegetariskt: Pizza med panerad zucchini och mandelkräm
- Soppa: Sötpotatissoppa med jordnötssmör
- Efterrätt: Marängtårta med bär
Personalkostnad kan tillkomma vid mindre sällskap.
- À la carte [222 kB, PDF]
- Buffé solsidan [221 kB, PDF]
- Grillbuffé [223 kB, PDF]
- Kvällens husman [220 kB, PDF]
- Medelhavsbuffé [223 kB, PDF]
- Smörgåsbord [223 kB, PDF]
- Snittar [220 kB, PDF]
- Solsidans taco [223 kB, PDF]
Vi skräddarsyr ditt arrangemang.
Vill du boka lunch, middag, konferensfika eller begära offert?
Kontakta oss för mer information.
Anne-Maj Larsson
Telefon: 0920-28 42 76
E-post: solsidan@norrbotten.se
Mats Danielsson, Teamledare
Telefon: 076-104 93 08
E-post mats.danielsson@norrbotten.se
Anders Broström, Enhetschef
Telefon: 076-128 41 39
anders.brostrom@norrbotten.se