Restaurang Solsidan, Regionhuset
Betalsätt
Från och med den 1 maj 2023 blir vi kontantfria och tar vi endast emot kort och kundkort som betalsätt. Vi tar inte längre emot kontanter som betalning.
Öppettider
Måndag-fredag, 8.00-15.00
Lunch serveras 11.00-13.30
Sommaruppehåll
Restaurang Solsidan kommer att ha sommarstängt från och med vecka 26: 24 juni till vecka 31: 4 augusti. Vi önskar er alla en trevlig sommar.
Priser
Dagens lunch: 110 kr
Betalning med laddat kund-kort: 100 kr
Barn 0-2 år: äter gratis med betalande vuxen
Barn 3-9 år: 75 kr
Barn från 10 år: 110 kr
All fisk är från hållbart fiske (MSC) med undantag för den Norska laxen, nötkött är från lokala gårdar i samarbete med bland annat Nyhléns Hugosons. Grönsaker & potatis är efter tillgång ekologiskt, lokalt eller svenskodlat. Mejeriprodukter är i första hand från lokal ekologisk produktion. Fråga gärna om ni har funderingar om ursprung, eko eller annat.
Måndag 10 juni
- Salami paj med fetaost och ört cream
- Fisk paj
- Vegetariskt: rödbetsbiffar med chevré
- Soppa: gazpacho
Tisdag 11 juni
- Phad thai med kyckling
- Panerad fisk med kall sås
- Vegetariskt: phad thai
- Soppa: gazpacho
Onsdag 12 juni
- Kyckling med stekt ris
- Tonfisksallad
- Vegetariskt:gnocchi med pesto och grönsaker
- Soppa: gazpacho
Torsdag 13 juni
- Italienska köttbullar med tomatsås
- Pocherad sej med vitvinssås
- Vegetariskt: tempura med sojadipp
- Soppa: gazpacho
Fredag 14 juni
- Tjälknöl på vildsvin med potatisgratäng och rödvinssås
- Fisktaco
- Vegetariskt: zucchinibiffar med parmesan och tzatziki
- Soppa: gazpacho
- Efterrätt: cheesecake
Måndag 17 juni
- Gulasch med ris
- Fisklasagne
- Vegetariskt: morotsbiffar
- Soppa: gazpacho
Tisdag 18 juni
- Kycklinggryta med ris
- Panerad fisk med kall sås
- Vegetariskt: broccoli och blomkålsgratäng
- Soppa: gazpacho
Onsdag 19 juni
- Köttfärsbiffar med klyftpotatis och aioli
- Krämig laxpasta med spenat
- Vegetariskt: paj med sparris och ädelost
- Soppa: gazpacho
Torsdag 20 juni
- Grillad karré med ljummen potatissallad
- Silltårta
- Vegetariskt: wrap
Fredag 21 juni - Stängt
Personalkostnad kan tillkomma vid mindre sällskap.
- À la carte [222 kB, PDF]
- Buffé solsidan [221 kB, PDF]
- Grillbuffé [223 kB, PDF]
- Kvällens husman [220 kB, PDF]
- Medelhavsbuffé [223 kB, PDF]
- Smörgåsbord [223 kB, PDF]
- Snittar [220 kB, PDF]
- Solsidans taco [223 kB, PDF]
Vi skräddarsyr ditt arrangemang.
Vill du boka lunch, middag, konferensfika eller begära offert?
Kontakta oss för mer information.
Anne-Maj Larsson
Telefon: 0920-28 42 76
E-post: solsidan@norrbotten.se
Mats Danielsson, Teamledare
Telefon: 076-104 93 08
E-post mats.danielsson@norrbotten.se
Anders Broström, Enhetschef
Telefon: 076-128 41 39
anders.brostrom@norrbotten.se