Restaurang Solsidan, Regionhuset

Betalsätt

Från och med den 1 maj 2023 blir vi kontantfria och tar vi endast emot kort och kundkort som betalsätt. Vi tar inte längre emot kontanter som betalning.

Öppettider

Måndag- torsdag, 8.00-15.00
Fredag, 8.00- 14.00
Lunch serveras 11.00-13.30 

Priser

Dagens lunch: 125 kr
Betalning med laddat kundkort: 115 kr
Barn 0-2 år: äter gratis med betalande vuxen
Barn 3-9 år: 80 kr
Barn från 10 år: 115 kr

All fisk är från hållbart fiske (MSC) med undantag för den norska laxen. Nötkött är från lokala gårdar i samarbete med bland annat Nyhléns Hugosons. Grönsaker & potatis är efter tillgång ekologiskt, lokalt eller svenskodlat. Mejeriprodukter är i första hand från lokal ekologisk produktion. Fråga gärna om ni har funderingar om ursprung, eko eller annat.

Måndag

  • Krämig pasta med och skinksås
  • Ugnsbakad sej med vitvinssås
  • Vegetariskt: Lök och ostpaj
  • Soppa: Cowboysoppa vegetarisk

Tisdag

  • Kycklingwok med ris
  • Stekt strömming med potatismos och lingonsylt
  • Vegetariskt: Pasta med tomat, lök alla sicilanna
  • Soppa: Broccolisoppa

Onsdag

  • Köttfärslimpa med bacon och skysås kokt potatis
  • Risotto i ugn med lax
  • Vegetariskt: Spetskål med krämig fetaoströra
  • Soppa: Potatissoppa

Torsdag

  • Tjocka revben med ingefäraglaze
  • Panerad fisk med gurkamajonnäs
  • Vegetarisk: Bakad potatis med ägg och örtröra
  • Soppa: Tomatsoppa.

Fredag

  • Hamburgare med tillbehör och pommes
  • Fiskburgare med tillbehör och pommes
  • Vegetariskt: Vegetarisk burgare med tillbehör och pommes
  • Soppa: Vitlökssoppa med ingefära & citron
  • Efterrätt: Mjukglasskaka

Måndag 1/9

  • Kycklinglårfilé teriyaki med ris
  • Pasta med gräddig räksås
  • Vegetariskt: Gnocchi med krämig tomatsås och mozzarella
  • Soppa: Svampsoppa

Tisdag 2/9

  • Stekt fläsk/korv och brunabönor, kokt potatis
  • Pocherad spenatfyllda rödspättarulader med vitvinssås
  • Vegetariskt: Pasta med pesto, blomkål och broccoli
  • Soppa: Röd linssoppa med kokos

Onsdag 3/9

  • Stekt karré med pepparsås och kokt potatis
  • Blåmusslor med örtaioli och brödkrutonger
  • Vegetarisk: Rotfruktsgratäng med timjan och vitlök
  • Soppa: Vitkålssoppa

Torsdag 4/9

  • Fylld ugnsbakad falukorv med mos
  • Laxfärsbiffar med dillmajonnäs
  • Vegetarisk: Vegetarisk gryta med bönor
  • Soppa: Ärtsoppa med fläsk och pannkakor

Fredag 5/9

  • Pluma med rostad färskpotatis och parmesansås
  • Ugnsbakad sej med krispig toppning
  • Vegetarisk: Vegetarisk nudelwok med quornbitar
  • Soppa: Majssoppa
  • Efterrätt: Churros med chokladsås

Till samtliga måltider serveras smör, bröd, stor salladsbuffé, måltidsdryck.
Med reservation för ändringar.

Personalkostnad kan tillkomma vid mindre sällskap.

Vi skräddarsyr ditt arrangemang.

Vill du boka lunch, middag, konferensfika eller begära offert?

Kontakta oss för mer information.

Anne-Maj Larsson
Telefon: 0920-28 42 76
E-post: solsidan@norrbotten.se

Mats Danielsson, Teamledare
Telefon: 076-104 93 08
E-post mats.danielsson@norrbotten.se

Anders Broström, Enhetschef
Telefon: 076-128 41 39 
anders.brostrom@norrbotten.se