Restaurang Solsidan, Regionhuset
Betalsätt
Från och med den 1 maj 2023 blir vi kontantfria och tar vi endast emot kort och kundkort som betalsätt. Vi tar inte längre emot kontanter som betalning.
Öppettider
Måndag- torsdag, 8.00-15.00
Fredag, 8.00- 14.00
Lunch serveras 11.00-13.30
Priser
Dagens lunch: 125 kr
Betalning med laddat kundkort: 115 kr
Barn 0-2 år: äter gratis med betalande vuxen
Barn 3-9 år: 80 kr
Barn från 10 år: 115 kr
All fisk är från hållbart fiske (MSC) med undantag för den norska laxen. Nötkött är från lokala gårdar i samarbete med bland annat Nyhléns Hugosons. Grönsaker & potatis är efter tillgång ekologiskt, lokalt eller svenskodlat. Mejeriprodukter är i första hand från lokal ekologisk produktion. Fråga gärna om ni har funderingar om ursprung, eko eller annat.
Måndag
- Krämig pasta med och skinksås
- Ugnsbakad sej med vitvinssås
- Vegetariskt: Lök och ostpaj
- Soppa: Cowboysoppa vegetarisk
Tisdag
- Kycklingwok med ris
- Stekt strömming med potatismos och lingonsylt
- Vegetariskt: Pasta med tomat, lök alla sicilanna
- Soppa: Broccolisoppa
Onsdag
- Köttfärslimpa med bacon och skysås kokt potatis
- Risotto i ugn med lax
- Vegetariskt: Spetskål med krämig fetaoströra
- Soppa: Potatissoppa
Torsdag
- Tjocka revben med ingefäraglaze
- Panerad fisk med gurkamajonnäs
- Vegetarisk: Bakad potatis med ägg och örtröra
- Soppa: Tomatsoppa.
Fredag
- Hamburgare med tillbehör och pommes
- Fiskburgare med tillbehör och pommes
- Vegetariskt: Vegetarisk burgare med tillbehör och pommes
- Soppa: Vitlökssoppa med ingefära & citron
- Efterrätt: Mjukglasskaka
Måndag 1/9
- Kycklinglårfilé teriyaki med ris
- Pasta med gräddig räksås
- Vegetariskt: Gnocchi med krämig tomatsås och mozzarella
- Soppa: Svampsoppa
Tisdag 2/9
- Stekt fläsk/korv och brunabönor, kokt potatis
- Pocherad spenatfyllda rödspättarulader med vitvinssås
- Vegetariskt: Pasta med pesto, blomkål och broccoli
- Soppa: Röd linssoppa med kokos
Onsdag 3/9
- Stekt karré med pepparsås och kokt potatis
- Blåmusslor med örtaioli och brödkrutonger
- Vegetarisk: Rotfruktsgratäng med timjan och vitlök
- Soppa: Vitkålssoppa
Torsdag 4/9
- Fylld ugnsbakad falukorv med mos
- Laxfärsbiffar med dillmajonnäs
- Vegetarisk: Vegetarisk gryta med bönor
- Soppa: Ärtsoppa med fläsk och pannkakor
Fredag 5/9
- Pluma med rostad färskpotatis och parmesansås
- Ugnsbakad sej med krispig toppning
- Vegetarisk: Vegetarisk nudelwok med quornbitar
- Soppa: Majssoppa
- Efterrätt: Churros med chokladsås
Till samtliga måltider serveras smör, bröd, stor salladsbuffé, måltidsdryck.
Med reservation för ändringar.
Personalkostnad kan tillkomma vid mindre sällskap.
- À la carte [251 kB, PDF]
- Buffé solsidan [146 kB, PDF]
- Grillbuffé [134 kB, PDF]
- Kvällens husman [69 kB, PDF]
- Medelhavsbuffé [165 kB, PDF]
- Smörgåsbord [120 kB, PDF]
- Snittar [123 kB, PDF]
- Solsidans taco [138 kB, PDF]
Vi skräddarsyr ditt arrangemang.
Vill du boka lunch, middag, konferensfika eller begära offert?
Kontakta oss för mer information.
Anne-Maj Larsson
Telefon: 0920-28 42 76
E-post: solsidan@norrbotten.se
Mats Danielsson, Teamledare
Telefon: 076-104 93 08
E-post mats.danielsson@norrbotten.se
Anders Broström, Enhetschef
Telefon: 076-128 41 39
anders.brostrom@norrbotten.se