Restaurang Solsidan, Regionhuset

Betalsätt

Från och med den 1 maj 2023 blir vi kontantfria och tar vi endast emot kort och kundkort som betalsätt. Vi tar inte längre emot kontanter som betalning.

Öppettider

Måndag- torsdag, 8.00-15.00
Fredag, 8.00- 14.00
Lunch serveras 11.00-13.30 

Priser

Dagens lunch: 125 kr
Betalning med laddat kundkort: 115 kr
Barn 0-2 år: äter gratis med betalande vuxen
Barn 3-9 år: 80 kr
Barn från 10 år: 115 kr

All fisk är från hållbart fiske (MSC) med undantag för den norska laxen. Nötkött är från lokala gårdar i samarbete med bland annat Nyhléns Hugosons. Grönsaker & potatis är efter tillgång ekologiskt, lokalt eller svenskodlat. Mejeriprodukter är i första hand från lokal ekologisk produktion. Fråga gärna om ni har funderingar om ursprung, eko eller annat.

Måndag 13/10

  • Pyttipanna med ägg
  • Ugnsbakad sej med ärtpuré och bacon
  • Vegetariskt: Spagetti med wokad sparris
  • Soppa: Broccolisoppa

Tisdag 14/10

  • Ugnsbakad karré med paprikasås och kokt potatis
  • Panerad fisk och dillmajonnäs
  • Vegetariskt: Vegetarisk tacos
  • Soppa: Löksoppa

Onsdag 15/10

  • Palt och blodpalt
  • Krämig fiskgryta med räkor och dill
  • Vegetariskt: Halloumi- och kikärtsgryta
  • Soppa: Blomskålsoppa

Torsdag 16/10

  • Viltskav med svamp och potatismos
  • Fisklasagne
  • Vegetarisk: Stroganoff med ris
  • Soppa: Ärtsoppa med fläsk och pannkakor

Fredag 17/10

  • Stekt fläskfilé med pepparsås och pommes
  • Fisktacos
  • Vegetariskt: Pinsa med burrata, pesto och solrosfrön
  • Soppa: Svampsoppa
  • Efterrätt: Budapestrulle

Måndag 20/10

  • Ugnsbaka kycklinglårfilé med soltorkade tomater och kulpotatis
  • Spaghetti med räkor och spenat
  • Vegetariskt: Lökpaj
  • Soppa: Tomatsoppa

Tisdag 21/10

  • Strimlad biff med bambuskott ris
  • Stekt sej med svampsås
  • Vegetariskt: Böngryta med majs och ris
  • Soppa: Vitlökssoppa

Onsdag 22/10

  • Köttbullar med stuvade makaroner
  • Fisk goujon med ärtmajonnäs och stekt ris
  • Vegetariskt: Zucchininplättar
  • Soppa: Champinjonsoppa

Torsdag 23/10

  • Helstekt fläskkottlättrad med skysås och stekt potatis
  • Krämig laxgryta
  • Vegetarisk: Vegetarisk lasagne
  • Soppa: Ärtsoppa med fläsk och pannkakor

Fredag 24/10

  • Chili och cola marinerad fläskfilé med BBQ sås och potatisgratäng
  • Fiskburgare med tomat och stekt lök, skarpsås
  • Vegetariskt: Vegetarisk taco
  • Soppa: Morotssoppa
  • Efterrätt: Bärkaka med vaniljsås

Personalkostnad kan tillkomma vid mindre sällskap.

Vi skräddarsyr ditt arrangemang.

Vill du boka lunch, middag, konferensfika eller begära offert?

Kontakta oss för mer information.

Anne-Maj Larsson
Telefon: 0920-28 42 76
E-post: solsidan@norrbotten.se

Mats Danielsson, Teamledare
Telefon: 076-104 93 08
E-post mats.danielsson@norrbotten.se

Anders Broström, Enhetschef
Telefon: 076-128 41 39 
anders.brostrom@norrbotten.se