Restaurang Solsidan, Regionhuset

Betalsätt

Från och med den 1 maj 2023 blir vi kontantfria och tar vi endast emot kort och kundkort som betalsätt. Vi tar inte längre emot kontanter som betalning.

Öppettider

Måndag- torsdag, 8.00-15.00
Fredag, 8.00- 14.00
Lunch serveras 11.00-13.30 

Priser

Dagens lunch: 125 kr
Betalning med laddat kundkort: 115 kr
Barn 0-2 år: äter gratis med betalande vuxen
Barn 3-9 år: 80 kr
Barn från 10 år: 115 kr

All fisk är från hållbart fiske (MSC) med undantag för den norska laxen. Nötkött är från lokala gårdar i samarbete med bland annat Nyhléns Hugosons. Grönsaker & potatis är efter tillgång ekologiskt, lokalt eller svenskodlat. Mejeriprodukter är i första hand från lokal ekologisk produktion. Fråga gärna om ni har funderingar om ursprung, eko eller annat.

Måndag 3/11

  • Helstekt kotlettrad med svampsås kokt potatis
  • Fish fingers med rostad lökmajonnäs och kokt potatis
  • Vegetariskt: Curry mangogryta med quorn bitar
  • Soppa: Pumpasoppa

Tisdag 4/11

  • Fylld falukorv med mos
  • Ugnsbakad sej med tomat, paprika och lök
  • Vegetariskt: Pastagratäng
  • Soppa: Linssoppa

Onsdag 5/11

  • Kryddiga köttfärsbiffar med tzatziki och stekt potatis
  • Krämigfiskgryta med allt i ett
  • Vegetariskt: Bönbiffar med majs och jalapeños
  • Soppa: Purjolökssoppa

Torsdag 6/11

  • Kyckling drumsticks med chilidipp och matvete
  • Fiskfärsbiffar med asiatisk touch och kall sås
  • Vegetarisk: Bulgurpytt med fetaost
  • Soppa: Ärtsoppa med fläsk och pannkakor

Fredag 7/11

  • Fläskfilé provencale med vitlökssmör
  • Laxlåda
  • Vegetariskt: Gräddig blomkålsgryta med ris
  • Soppa: Jordärtskockssoppa
  • Efterrätt: Budapestrulle

Måndag 10/11

  • Oxbringa med pepparrotssås och kokt potatis
  • Pasta med räkor, chili och vitlök
  • Vegetariskt: Currygrytas med kikärter
  • Soppa: Blomkålssoppa

Tisdag 11/11

  • Högrevsgryta med sidfläsk och svamp
  • Stekt strömming och potatismos
  • Vegetariskt: Morotsbiffar med kall sås
  • Soppa: Broccolisoppa

Onsdag 12/11

  • Örtmarinerade kycklinglår och rostad potatis
  • Pocherad Alska pollock med citrondoftande spenatsås
  • Vegetariskt: Chili sin carne
  • Soppa: Majsoppa

Torsdag 13/11

  • Stekta kotletter med pepparsås
  • Fiskgratäng med pommes duchesse
  • Vegetariskt: Vegetariska korvar med picklade grönskar och chilimajonnäs i bröd
  • Soppa: Ärtsoppa med fläsk och pannkakor

Fredag 14/11

  • Kebab med olika såser och pommes
  • Blåmusslor i vitvin och grädde
  • Vegetariskt: Champinjoncrèpes
  • Soppa: Tomatsoppa
  • Efterrätt: Gott och blandat

Personalkostnad kan tillkomma vid mindre sällskap.

Vi skräddarsyr ditt arrangemang.

Vill du boka lunch, middag, konferensfika eller begära offert?

Kontakta oss för mer information.

Anne-Maj Larsson
Telefon: 0920-28 42 76
E-post: solsidan@norrbotten.se

Mats Danielsson, Teamledare
Telefon: 076-104 93 08
E-post mats.danielsson@norrbotten.se

Anders Broström, Enhetschef
Telefon: 076-128 41 39 
anders.brostrom@norrbotten.se