Restaurang Solsidan, Regionhuset

Betalsätt

Från och med den 1 maj 2023 blir vi kontantfria och tar vi endast emot kort och kundkort som betalsätt. Vi tar inte längre emot kontanter som betalning.

Öppettider

Måndag- torsdag, 8.00-15.00
Fredag, 8.00- 14.00
Lunch serveras 11.00-13.30

Priser

Dagens lunch: 115 kr
Betalning med laddat kundkort: 105 kr
Barn 0-2 år: äter gratis med betalande vuxen
Barn 3-9 år: 80 kr
Barn från 10 år: 115 kr

All fisk är från hållbart fiske (MSC) med undantag för den norska laxen. Nötkött är från lokala gårdar i samarbete med bland annat Nyhléns Hugosons. Grönsaker & potatis är efter tillgång ekologiskt, lokalt eller svenskodlat. Mejeriprodukter är i första hand från lokal ekologisk produktion. Fråga gärna om ni har funderingar om ursprung, eko eller annat.

Måndag 24 mars

  • Pasta penne med en krämig skinksås, tomatchili
  • Stekt strömming med mos
  • Vegetariskt: Lasagne
  • Soppa: Tomatsoppa

Tisdag 25 mars

  • Pannbiff med pepparsås och kokt potatis
  • Pocherad kummel med äggsås
  • Vegetariskt: Rödbetsris med fetaost och grönsaksbollar
  • Soppa: Spenatsoppa

Onsdag 26 mars

  • BBQ-kryddade kycklingklubbor med stekt potatis och chilimajonnäs
  • Stekt sej med gubbröra
  • Vegetariskt: Linscurry med kokosgrädde
  • Soppa: Löksoppa

Torsdag 27 mars

  • Tunn kotlett med gräddsås och kokt potatis
  • Fiskgryta med saffran och aioli
  • Vegetariskt: Blomkålsgratäng med ris
  • Soppa: Ärtsoppa & pannkakor
  • Rimmat bogfläsk med timjan och mejram

Fredag 28 mars

  • Hamburgare med bröd och pommes
  • Stekt uer med kall gräslökssås
  • Vegetariskt: Libanesisk hamburgare/vitkålssallad
  • Soppa: Sötpotatissoppa med jordnötssmör
  • Efterrätt: Äpplepaj

Måndag 31 mars

  • Jerk chicken med koksris
  • Fiskpaj
  • Vegetariskt: Gnocchi med krämig tomatsås och mozzarella
  • Soppa: Majssoppa

Tisdag 1 april

  • Korvstroganoff
  • Panerad torskfilé med remoulad sås och kokt potatis
  • Vegetariskt: Zucchiniplättar med vitlöksyoghurt
  • Soppa: Broccolisoppa

Onsdag 2 april

  • Krämig nötskavsgryta med rotsaker och mos
  • Panerade spättafilé dillmajonnäs koktpotatis
  • Vegetariskt: Rotfruktsgratäng med timjan och vitlök
  • Soppa: Vitlökssoppa

Torsdag 3 april

  • Soja marinerade kotlettrad med picklade grönskar och ris
  • Tonfiskpasta
  • Vegetariskt: Mustig vegetarisk bolognese med pasta
  • Soppa: Ärtsoppa & pannkakor
  • Rimmat bogfläsk med timjan och mejram

Fredag 4 april 

  • Helstekt biff med rödvinssås och potatisgratäng
  • Fisk och skaldjurslasagne
  • Vegetarisk: Tomatragu med böner, svamp på surdegsbröd
  • Soppa: Chili morotssoppa
  • Efterrätt: Churros med chokladsås

Personalkostnad kan tillkomma vid mindre sällskap.

Vi skräddarsyr ditt arrangemang.

Vill du boka lunch, middag, konferensfika eller begära offert?

Kontakta oss för mer information.

Anne-Maj Larsson
Telefon: 0920-28 42 76
E-post: solsidan@norrbotten.se

Mats Danielsson, Teamledare
Telefon: 076-104 93 08
E-post mats.danielsson@norrbotten.se

Anders Broström, Enhetschef
Telefon: 076-128 41 39 
anders.brostrom@norrbotten.se