Restaurang Solsidan, Regionhuset

Betalsätt

Från och med den 1 maj 2023 blir vi kontantfria och tar vi endast emot kort och kundkort som betalsätt. Vi tar inte längre emot kontanter som betalning.

Öppettider

Måndag-fredag, 8.00-15.00
Lunch serveras 11.00-13.30

Sommaruppehåll

Restaurang Solsidan kommer att ha sommarstängt från och med vecka 26: 24 juni till vecka 31: 4 augusti. Vi önskar er alla en trevlig sommar.

Priser

Dagens lunch: 110 kr
Betalning med laddat kund-kort: 100 kr
Barn 0-2 år: äter gratis med betalande vuxen
Barn 3-9 år: 75 kr
Barn från 10 år: 110 kr

All fisk är från hållbart fiske (MSC) med undantag för den Norska laxen, nötkött är från lokala gårdar i samarbete med bland annat Nyhléns Hugosons. Grönsaker & potatis är efter tillgång ekologiskt, lokalt eller svenskodlat. Mejeriprodukter är i första hand från lokal ekologisk produktion. Fråga gärna om ni har funderingar om ursprung, eko eller annat.

Måndag 10 juni

  • Salami paj med fetaost och ört cream
  • Fisk paj
  • Vegetariskt: rödbetsbiffar med chevré
  • Soppa: gazpacho

Tisdag 11 juni

  • Phad thai med kyckling
  • Panerad fisk med kall sås
  • Vegetariskt: phad thai
  • Soppa: gazpacho

Onsdag 12 juni

  • Kyckling med stekt ris
  • Tonfisksallad
  • Vegetariskt:gnocchi med pesto och grönsaker
  • Soppa: gazpacho

Torsdag 13 juni

  • Italienska köttbullar med tomatsås
  • Pocherad sej med vitvinssås
  • Vegetariskt: tempura med sojadipp
  • Soppa: gazpacho

Fredag 14 juni

  • Tjälknöl på vildsvin med potatisgratäng och rödvinssås
  • Fisktaco
  • Vegetariskt: zucchinibiffar med parmesan och tzatziki
  • Soppa: gazpacho
  • Efterrätt: cheesecake

Måndag 17 juni

  • Gulasch med ris
  • Fisklasagne
  • Vegetariskt: morotsbiffar
  • Soppa: gazpacho

Tisdag 18 juni

  • Kycklinggryta med ris
  • Panerad fisk med kall sås
  • Vegetariskt: broccoli och blomkålsgratäng
  • Soppa: gazpacho

Onsdag 19 juni

  • Köttfärsbiffar med klyftpotatis och aioli
  • Krämig laxpasta med spenat
  • Vegetariskt: paj med sparris och ädelost
  • Soppa: gazpacho

Torsdag 20 juni 

  • Grillad karré med ljummen potatissallad
  • Silltårta
  • Vegetariskt: wrap

Fredag 21 juni - Stängt

Personalkostnad kan tillkomma vid mindre sällskap.

Vi skräddarsyr ditt arrangemang.

Vill du boka lunch, middag, konferensfika eller begära offert?

Kontakta oss för mer information.

Anne-Maj Larsson
Telefon: 0920-28 42 76
E-post: solsidan@norrbotten.se

Mats Danielsson, Teamledare
Telefon: 076-104 93 08
E-post mats.danielsson@norrbotten.se

Anders Broström, Enhetschef
Telefon: 076-128 41 39 
anders.brostrom@norrbotten.se