Restaurang Solsidan, Regionhuset
Betalsätt
Från och med den 1 maj 2023 blir vi kontantfria och tar vi endast emot kort och kundkort som betalsätt. Vi tar inte längre emot kontanter som betalning.
Öppettider
Måndag- torsdag, 8.00-15.00
Fredag, 8.00- 14.00
Lunch serveras 11.00-13.30
Priser
Dagens lunch: 125 kr
Betalning med laddat kundkort: 115 kr
Barn 0-2 år: äter gratis med betalande vuxen
Barn 3-9 år: 80 kr
Barn från 10 år: 115 kr
All fisk är från hållbart fiske (MSC) med undantag för den norska laxen. Nötkött är från lokala gårdar i samarbete med bland annat Nyhléns Hugosons. Grönsaker & potatis är efter tillgång ekologiskt, lokalt eller svenskodlat. Mejeriprodukter är i första hand från lokal ekologisk produktion. Fråga gärna om ni har funderingar om ursprung, eko eller annat.
Måndag 13/10
- Pyttipanna med ägg
- Ugnsbakad sej med ärtpuré och bacon
- Vegetariskt: Spagetti med wokad sparris
- Soppa: Broccolisoppa
Tisdag 14/10
- Ugnsbakad karré med paprikasås och kokt potatis
- Panerad fisk och dillmajonnäs
- Vegetariskt: Vegetarisk tacos
- Soppa: Löksoppa
Onsdag 15/10
- Palt och blodpalt
- Krämig fiskgryta med räkor och dill
- Vegetariskt: Halloumi- och kikärtsgryta
- Soppa: Blomskålsoppa
Torsdag 16/10
- Viltskav med svamp och potatismos
- Fisklasagne
- Vegetarisk: Stroganoff med ris
- Soppa: Ärtsoppa med fläsk och pannkakor
Fredag 17/10
- Stekt fläskfilé med pepparsås och pommes
- Fisktacos
- Vegetariskt: Pinsa med burrata, pesto och solrosfrön
- Soppa: Svampsoppa
- Efterrätt: Budapestrulle
Måndag 20/10
- Ugnsbaka kycklinglårfilé med soltorkade tomater och kulpotatis
- Spaghetti med räkor och spenat
- Vegetariskt: Lökpaj
- Soppa: Tomatsoppa
Tisdag 21/10
- Strimlad biff med bambuskott ris
- Stekt sej med svampsås
- Vegetariskt: Böngryta med majs och ris
- Soppa: Vitlökssoppa
Onsdag 22/10
- Köttbullar med stuvade makaroner
- Fisk goujon med ärtmajonnäs och stekt ris
- Vegetariskt: Zucchininplättar
- Soppa: Champinjonsoppa
Torsdag 23/10
- Helstekt fläskkottlättrad med skysås och stekt potatis
- Krämig laxgryta
- Vegetarisk: Vegetarisk lasagne
- Soppa: Ärtsoppa med fläsk och pannkakor
Fredag 24/10
- Chili och cola marinerad fläskfilé med BBQ sås och potatisgratäng
- Fiskburgare med tomat och stekt lök, skarpsås
- Vegetariskt: Vegetarisk taco
- Soppa: Morotssoppa
- Efterrätt: Bärkaka med vaniljsås
Personalkostnad kan tillkomma vid mindre sällskap.
- À la carte [251 kB, PDF]
- Buffé solsidan [146 kB, PDF]
- Grillbuffé [134 kB, PDF]
- Kvällens husman [69 kB, PDF]
- Medelhavsbuffé [165 kB, PDF]
- Smörgåsbord [120 kB, PDF]
- Snittar [123 kB, PDF]
- Solsidans taco [138 kB, PDF]
Vi skräddarsyr ditt arrangemang.
Vill du boka lunch, middag, konferensfika eller begära offert?
Kontakta oss för mer information.
Anne-Maj Larsson
Telefon: 0920-28 42 76
E-post: solsidan@norrbotten.se
Mats Danielsson, Teamledare
Telefon: 076-104 93 08
E-post mats.danielsson@norrbotten.se
Anders Broström, Enhetschef
Telefon: 076-128 41 39
anders.brostrom@norrbotten.se