Hälsocentraler

I Norrbotten finns ett 30-tal hälsocentraler, majoriteten drivs av Region Norrbotten och några drivs av privata vårdgivare.

Arjeplog hälsocentral

Hos oss finner du olika yrkeskategorier under samma tak. Vi har god kompetens och lång erfarenhet inom olika områden vilket gör att vi kan ge dig ett professionellt omhändertagande och ett gott bemötande dygnet runt.

Arvidsjaurs hälsocentral

Vi har förutom läkarmottagning, distriktssköterskemottagning med barnmorska, fysioterapi, arbetsterapi, kurator, fotvård, BVC, MVC, en dygnet runt verksamhet med Allmänmedicinska vårdplatser, ambulans och jourverksamhet.

Barnmorskemottagningen Piteå

Barnmorskemottagningen är unik i Norrbotten, här har vi samlat barnmorskorna från alla fyra hälsocentraler i kommunen.

Bergnäsets hälsocentral

Välkommen till oss på Bergnäsets hälsocentral, Hos oss arbetar professionell personal med mångårig erfarenhet och hög kompetens med din hälsa. Vi är en komplett hälsocentral som tar hand om dig i livets alla olika skeenden.

Björknäs hälsocentral

Björknäs hälsocentral är en av Bodens hälsocentraler. Vi samverkar inom flera områden, exempelvis flyktingmedicinska enheten, dietist, ljusbehandling och samtalsmottagning med de andra hälsocentralerna i Boden.

Björkskatans hälsocentral

Vi har en god kompetens inom olika områden vilket gör att vi kan ge dig ett professionellt omhändertagande och ett bra bemötande året runt. Du ska alltid känna dig välkommen till oss om du behöver vår hjälp.

Cederkliniken, privat

Besök vår hemsida www.cederkliniken.se för mer information.

Gammelstads hälsocentral

Hos oss finner du en samlad kompetens bestående av olika yrkeskategorier, vilket gör att vi erbjuder dig ett professionellt omhändertagande och gott bemötande.

Gällivare hälsocentral, privat

Välkommen till Gällivare Hälsocentral! För att ge dig trygghet och bästa möjliga vård är målet att du ska få träffa samma läkare och team.

Haparanda hälsocentral

Hälsocentralen har personal med bred kompetens och erfarenhet inom olika områden vilket gör att vi kan ge dig ett professionellt omhändertagande och ett gott bemötande.

Hermelinen vårdcentral, privat

Vårdcentralen ligger i Hermelinens lokaler i centrala Luleå. Här erbjuder vi primärvård med mottagning, BVC, MVC, fysioterapi, KBT och arbetsterapeut/rehabkoordinator. Mer information finner du på vår hemsida, hermelinen.se

Hertsöns hälsocentral

Hos oss på hälsocentralen möter du erfaren, kunnig och engagerad personal med hög kompetens och lång erfarenhet. Här har du möjlighet att träffa läkare, distriktssköterskor eller besöka vår barnhälsovård.

Hortlax hälsocentral

Välkommen till Hortlax hälsocentral, ditt självklara val då du önskar en välbemannad hälsocentral med stabil personal. Vi är en komplett hälsocentral som tar hand om dig i livets olika skeenden.

Hällans hälsocentral

Vi är en komplett hälsocentral som tar hand om dig i livets olika skeenden. Läkarmottagning, Barnhälsovård, distriktssköterskemottagning, diabetesmottagning, arbetsterapeut, fysioterapeut, kurator, psykiatrisjuksköterska.

Jokkmokks hälsocentral

Hälsocentralen har läkar- och distriktssköterskemottagning, rehabilitering, beteendevetare, mödra- och barnhälsovård, ungdomsmottagning, röntgen, ljusbehandling samt laboratorium för provtagning. Dessutom har vi verksamhet dygnet runt med ambulans och jourmottagning samt vårdplatser.

Kalix hälsocentral

Kalix hälsocentral ligger i lokaler i Kalix sjukhus. Verksamheten omfattar bland annat mottagningsverksamhet med läkare, distriktssköterskor, sjuksköterskor, undersköterskor, fysioterapeut, arbetsterapeut och medicinska sekreterare och familjecentral.

Kiruna hälsocentral

Kiruna hälsocentral finns i lokaler på Kiruna sjukhus. Verksamheten omfattar läkarmottagning, distriktssköterskemottagning, BHV, MHV, fysioterapi, arbetsterapi, psykosocialt team och ljusbehandling.

Laponia hälsocentral

Hos oss finner du olika yrkeskategorier under samma tak. Vi har god kompetens och lång erfarenhet inom olika områden vilket gör att vi kan ge dig ett professionellt omhändertagande och ett gott bemötande med hög kvalitet.

Lärkans hälsocentral

Välkommen till Lärkans hälsocentral! Vi är Bodens nya hälsocentral med personal som har mångårig erfarenhet och bred kompetens. Hos oss är du och din hälsa centrala för vår verksamhet.

Norrskenets hälsocentral, privat

Vår målsättning är att erbjuda dig och din familj lättgänglig hälso- och sjukvård med hög kvalitet. Vi har arbetsterapeut, barnmorska, barnhälsovård, fysioterapeut, kurator, psykolog. Vi har distriktssköterskemottagning i Karesuando, Vittangi och Kiruna.

Pajala hälsocentral

Hos oss är du och dina behov centrala för vår verksamhet. Vi arbetar ständigt med att förbättra och utveckla våra arbetssätt. Vår förhoppning är att du alltid ska känna dig trygg och väl omhändertagen hos oss. Vi är en glesbygdshälsocentral med bred och samlad kompetens.

Piteå hälsocentral

Välkommen till oss på Piteå hälsocentral, ditt självklara val om du önskar en centralt belägen hälsocentral. Vårt bemötande bygger på respekt, helhetssyn och professionellt kunnande. Tillsammans med dig vill vi arbeta proaktivt och hälsofrämjande.

Råneå hälsocentral

Hos oss finner du flera olika yrkeskategorier under samma tak. Vi har god kompetens och lång erfarenhet inom olika områden vilket gör att vi kan ge dig ett professionellt omhändertagande och ett gott bemötande.

Sandens hälsocentral

Välkommen till Sandens hälsocentral - den öppna hälsocentralen. Här kan du själv bestämma vilken dag du vill träffa någon av våra olika yrkesprofessioner som har lång erfarenhet och hög kompetens.

Stadsvikens hälsocentral

Välkommen till oss på Stadsvikens vårdcentral, ditt självklara val om du önskar en centralt belägen hälsocentral med personal som har mångårig erfarenhet och hög kompetens. Vi är en komplett hälsocentral som tar hand om dig i livets alla olika skeenden.

Sävast vårdcentral, privat

Vi erbjuder primärvårdstjänster, inklusive barnavårdscentral (BVC) och mödravårdscentral (MVC), samt fysioterapi och rehabilitering. Mer information finns på hermelinen.se.

Vårdcentralen Norra Hamn, privat

Vårdcentralen NorraHamn är en enhet inom vårdföretaget Praktikertjänst. Förutom specialistläkare inom allmänmedicin finns här alla kompetenser som gör en vårdcentral komplett.

Älvsbyns hälsocentral

Välkommen till oss på Älvsbyns hälsocentral, ditt självklara val om du önskar en hälsocentral med personal med mångårig erfarenhet och kompetens.

Örnäsets hälsocentral

Hos oss finner du olika yrkeskategorier under samma tak. Vi har hög kompetens och lång erfarenhet av vård och kan därför ge dig ett professionellt omhändertagande och ett gott bemötande.

Överkalix hälsocentral

Överkalix hälsocentral är ditt självklara val när du bor, arbetar eller ofta vistas i kommunen. Vi är en komplett hälsocentral som tar hand om dig i livets alla olika skeenden. Vi har även akutverksamhet med ambulansverksamhet och du kan få kontakt med oss alla dagar i veckan, dygnet runt.

Övertorneå hälsocentral

Hos oss möter du personal med hög kompetens och lång erfarenhet inom olika områden vilket gör att vi kan ge dig ett professionellt omhändertagande.