Restaurang Solsidan, Regionhuset

Betalsätt

Från och med den 1 maj 2023 blir vi kontantfria och tar vi endast emot kort och kundkort som betalsätt. Vi tar inte längre emot kontanter som betalning.

Öppettider

Måndag-fredag, 8.00-15.00
Lunch serveras 11.00-13.30

Priser

Dagens lunch: 110 kr
Betalning med laddat kund-kort: 100 kr
Barn 0-2 år: äter gratis med betalande vuxen
Barn 3-9 år: 75 kr
Barn från 10 år: 110 kr

All fisk är från hållbart fiske (MSC) med undantag för den Norska laxen, nötkött är från lokala gårdar i samarbete med bland annat Nyhléns Hugosons. Grönsaker & potatis är efter tillgång ekologiskt, lokalt eller svenskodlat. Mejeriprodukter är i första hand från lokal ekologisk produktion. Fråga gärna om ni har funderingar om ursprung, eko eller annat.

Måndag 22 april

  • Biff med bambuskott och ris
  • Panerad fisk med dillsås
  • Vegetariskt: Vegetarisk chili
  • Soppa: Tomatsoppa

Tisdag 23 april

  • Kåldolmar gräddsås och mos
  • Fiskfärsbiffar med pepparrots crème
  • Vegetariskt: Vegetarisk wok med risnudlar
  • Soppa: Morotssoppa

Onsdag 24 april

  • Fläsknoisette med cider gräddsås och stekt potatis med lök och äpple
  • Ugnsbakad sej med tomat lök och paprika
  • Vegetariskt: Lasagne
  • Soppa: Blomkålssoppa

Torsdag 25 april

  • BBQ kryddade kycklingklubbor chili bearnaisesås och klyftpotatis
  • Stekströmming med mos
  • Vegetariskt: Morotsbiffar med tzatziki
  • Soppa: Ärtsoppa och pannkakor

Fredag 26 april

  • Kalv wallenbergare med svampsås och potatisgratäng
  • Laxlåda
  • Vegetariskt: Vegetariska taco med klassiska tillbehör
  • Soppa: Löksoppa

Måndag 29 april

  • Citron och vitlöks marinerade kycklings lårfilé
  • Pasta med krämig tonfisksås
  • Vegetariskt: Grönsakspaj med västerbottenost
  • Soppa: Broccoli soppa

Tisdag 30 april

  • Mix korvbuffé med olika tillbehör och pommes
  • Vegetariskt: Grillkorv
  • Soppa: Fisksoppa

Onsdag 1 maj - Stängt

 

Torsdag 2 maj

  • Köttfärslimpa gräddsås kokt potatis
  • Mustig fiskgryta med blåmusslor
  • Vegetariskt: Currygryta med böner och ris
  • Soppa: Ärtsoppa och pannkakor

Fredag 3 maj

  • Schnitzel med bearnaisesås och pommes
  • Fiskgratäng
  • Vegetariskt: Lasagne med keso och spenat
  • Soppa: Majssoppa
  • Efterrätt: Chokladpudding med dajmgrädde

Personalkostnad kan tillkomma vid mindre sällskap.

Vi skräddarsyr ditt arrangemang.

Vill du boka lunch, middag, konferensfika eller begära offert?

Kontakta oss för mer information.

Anne-Maj Larsson
Telefon: 0920-28 42 76
E-post: solsidan@norrbotten.se

Mats Danielsson, Teamledare
Telefon: 076-104 93 08
E-post mats.danielsson@norrbotten.se

Anders Broström, Enhetschef
Telefon: 076-128 41 39 
anders.brostrom@norrbotten.se