Restaurang Solsidan, Regionhuset
Betalsätt
Från och med den 1 maj 2023 blir vi kontantfria och tar vi endast emot kort och kundkort som betalsätt. Vi tar inte längre emot kontanter som betalning.
Öppettider
Måndag- torsdag, 8.00-15.00
Fredag, 8.00- 14.00
Lunch serveras 11.00-13.30
Priser
Dagens lunch: 115 kr
Betalning med laddat kund-kort: 105 kr
Barn 0-2 år: äter gratis med betalande vuxen
Barn 3-9 år: 80 kr
Barn från 10 år: 115 kr
All fisk är från hållbart fiske (MSC) med undantag för den Norska laxen, nötkött är från lokala gårdar i samarbete med bland annat Nyhléns Hugosons. Grönsaker & potatis är efter tillgång ekologiskt, lokalt eller svenskodlat. Mejeriprodukter är i första hand från lokal ekologisk produktion. Fråga gärna om ni har funderingar om ursprung, eko eller annat.
Måndag 3 februari
- Pasta penne med en krämig tomatchili skinksås
- Stekströmming med mos
- Vegetariskt: Lasagne
- Soppa: Tomatsoppa
Tisdag 4 februari
- Pannbiff med pepparsås och koktpotatis
- Pocherad kummel med äggsås
- Vegetariskt: Rödbetsris med fetaost och grönsaksbollar
- Soppa: Spenatsoppa
Onsdag 5 februari
- Mustig gulasch
- Tonfiskpasta
- Vegetariskt: Lins curry med kokosgrädde
- Soppa: Löksoppa
Torsdag 6 februari
- Honungskryddad kotlettrad med stekt potatis
- Stekt sej med gubbröra
- Vegetariskt: Mustig vegetarisk bolognese med pasta
- Soppa: Ärtsoppa & pannkakor
- Rimmad bogfläsk timjan och mejram
Fredag 7 februari
- Rostad halv kyckling med pommes och bearnaise sås
- Fiskburgare med avokado och picklad rödlök
- Vegetariskt: Tomat ragu med böner, svamp på surdegsbröd
- Soppa: Chili morotssoppa
- Efterrätt: Chokladmousse
Måndag 10 februari
- Pytt i panna med ägg
- Sej i krämig paprika sås
- Vegetariskt: Spagetti med kryddig tomat sås
- Soppa: Sparrissoppa
Tisdag 11 februari
- Kyckling Tikka Masala
- Jansson
- Vegetariskt: Vegetarisk currygryta
- Soppa: Broccolisoppa
Onsdag 12 februari
- Stekt strimlad falu korv med lök, svamp, paprika och potatismos
- Pankopanerad kummel med citronmajonnäs
- Vegetariskt: Champinjonstroganoff med pumpa
- Soppa: Laksa med nudlar och tofu
Torsdag 13 februari
- Tunn kotlett med gräddsås och kokt potatis
- Fiskgryta med saffran och aioli
- Vegetariskt: Blomkålsgratäng med ris
- Soppa: Ärtsoppa & pannkakor
- Rimmad bogfläsk, timjan och mejram
Fredag 14 februari
- Dubbel baconcheeseburgare med tillbehör
- Stekt uer med kall gräslökssås
- Vegetariskt:Pizza med panerad zucchini och mandelkräm
- Soppa: Sötpotatissoppa med jordnötssmör
- Efterrätt: Alla hjärtansdag bakelse
Personalkostnad kan tillkomma vid mindre sällskap.
- À la carte [251 kB, PDF]
- Buffé solsidan [146 kB, PDF]
- Grillbuffé [134 kB, PDF]
- Kvällens husman [69 kB, PDF]
- Medelhavsbuffé [165 kB, PDF]
- Smörgåsbord [120 kB, PDF]
- Snittar [123 kB, PDF]
- Solsidans taco [138 kB, PDF]
Vi skräddarsyr ditt arrangemang.
Vill du boka lunch, middag, konferensfika eller begära offert?
Kontakta oss för mer information.
Anne-Maj Larsson
Telefon: 0920-28 42 76
E-post: solsidan@norrbotten.se
Mats Danielsson, Teamledare
Telefon: 076-104 93 08
E-post mats.danielsson@norrbotten.se
Anders Broström, Enhetschef
Telefon: 076-128 41 39
anders.brostrom@norrbotten.se