Restaurang Solsidan, Regionhuset
Betalsätt
Från och med den 1 maj 2023 blir vi kontantfria och tar vi endast emot kort och kundkort som betalsätt. Vi tar inte längre emot kontanter som betalning.
Öppettider
Måndag-fredag, 8.00-15.00
Lunch serveras 11.00-13.30
Priser
Dagens lunch: 110 kr
Betalning med laddat kund-kort: 100 kr
Barn 0-2 år: äter gratis med betalande vuxen
Barn 3-9 år: 75 kr
Barn från 10 år: 110 kr
All fisk är från hållbart fiske (MSC) med undantag för den Norska laxen, nötkött är från lokala gårdar i samarbete med bland annat Nyhléns Hugosons. Grönsaker & potatis är efter tillgång ekologiskt, lokalt eller svenskodlat. Mejeriprodukter är i första hand från lokal ekologisk produktion. Fråga gärna om ni har funderingar om ursprung, eko eller annat.
Måndag 22 april
- Biff med bambuskott och ris
- Panerad fisk med dillsås
- Vegetariskt: Vegetarisk chili
- Soppa: Tomatsoppa
Tisdag 23 april
- Kåldolmar gräddsås och mos
- Fiskfärsbiffar med pepparrots crème
- Vegetariskt: Vegetarisk wok med risnudlar
- Soppa: Morotssoppa
Onsdag 24 april
- Fläsknoisette med cider gräddsås och stekt potatis med lök och äpple
- Ugnsbakad sej med tomat lök och paprika
- Vegetariskt: Lasagne
- Soppa: Blomkålssoppa
Torsdag 25 april
- BBQ kryddade kycklingklubbor chili bearnaisesås och klyftpotatis
- Stekströmming med mos
- Vegetariskt: Morotsbiffar med tzatziki
- Soppa: Ärtsoppa och pannkakor
Fredag 26 april
- Kalv wallenbergare med svampsås och potatisgratäng
- Laxlåda
- Vegetariskt: Vegetariska taco med klassiska tillbehör
- Soppa: Löksoppa
Måndag 29 april
- Citron och vitlöks marinerade kycklings lårfilé
- Pasta med krämig tonfisksås
- Vegetariskt: Grönsakspaj med västerbottenost
- Soppa: Broccoli soppa
Tisdag 30 april
- Mix korvbuffé med olika tillbehör och pommes
- Vegetariskt: Grillkorv
- Soppa: Fisksoppa
Onsdag 1 maj - Stängt
Torsdag 2 maj
- Köttfärslimpa gräddsås kokt potatis
- Mustig fiskgryta med blåmusslor
- Vegetariskt: Currygryta med böner och ris
- Soppa: Ärtsoppa och pannkakor
Fredag 3 maj
- Schnitzel med bearnaisesås och pommes
- Fiskgratäng
- Vegetariskt: Lasagne med keso och spenat
- Soppa: Majssoppa
- Efterrätt: Chokladpudding med dajmgrädde
Personalkostnad kan tillkomma vid mindre sällskap.
- À la carte [222 kB, PDF]
- Buffé solsidan [221 kB, PDF]
- Grillbuffé [223 kB, PDF]
- Kvällens husman [220 kB, PDF]
- Medelhavsbuffé [223 kB, PDF]
- Smörgåsbord [223 kB, PDF]
- Snittar [220 kB, PDF]
- Solsidans taco [223 kB, PDF]
Vi skräddarsyr ditt arrangemang.
Vill du boka lunch, middag, konferensfika eller begära offert?
Kontakta oss för mer information.
Anne-Maj Larsson
Telefon: 0920-28 42 76
E-post: solsidan@norrbotten.se
Mats Danielsson, Teamledare
Telefon: 076-104 93 08
E-post mats.danielsson@norrbotten.se
Anders Broström, Enhetschef
Telefon: 076-128 41 39
anders.brostrom@norrbotten.se