Restaurang Hotell Vistet

I hotellets restaurang serveras frukost, lunch, middag och kvällsfika.

Dagens lunch serveras 11.30–13.00 på vardagar och 12.00–13.00 på helgdagar.

Dagens middag serveras 17.00–18.30.

För oss är det viktigt att maten som serveras både smakar gott och gör gott för vår hälsa och miljö. Vi använder i första hand fläskkött och nötkött från lokala gårdar, fisk som är MSC-märkt (hållbart fiske), svensk kyckling, samt mejeriprodukter och potatis från lokal produktion.

Till samtliga måltider serveras smör, bröd, salladsbuffé, måltidsdryck samt kaffe.

Gluten- och laktosfritt alternativ finns alltid att tillgå, fråga personalen. Vid behov av annan specialkost, fråga personalen.

Måndag 26/5

Lunch

  • Spansk räkgryta med ris
  • Tortellinigratäng med ricotta och spenat

Middag

  • Rosépepparmarinerad kyckling med basilikaaioli och klyftpotatis
  • Vegeschnitzel med bearnaisesås och kokt potatis

Tisdag 27/5

Lunch

  • Kreolsk gryta med ris
  • Het vitkålssoppa med gräddfil och bröd

Middag

  • Färskost- och spenatfylld sprödbakad fisk med tartarsås, citron och kokt potatis
  • Böngryta med gräddfil och ris

Onsdag 28/5

Lunch

  • Fläsk med röd currysås, färsk koriander samt ris
  • Pizza med kronärtskocka, tomat, champinjoner och feta

Middag

  • Kycklinggratäng med broccoli samt ris
  • Karibisk grönsaksbiff med örtkryddad sås och kokt potatis

Torsdag 29/5 – Kristi himmelsfärds dag

Lunch

  • Fisksufflé med skirat smör, kokt potatis, färsk dill och citron
  • Krämig Quorngryta med kokt potatis

Middag

  • Boeuf Bourguignon med kokt potatis
  • Grekiska grönsaker med fetaost och tzatziki

Fredag 30/5 

Lunch

  • Fiskgratäng med soltorkad tomat samt kokt potatis
  • Grekisk paj med vitlöksdressing

Middag

  • Kryddrubbad fläskytterfilé med mojo rojo samt rostad potatis
  • Makaronilåda med rotsaker

Lördag 31/5 

Lunch

  • Husets pytt i panna med inlagda rödbetor
  • Grönsakssås med curry och kokos samt ris

Middag

  • Köttfärssås med spaghetti
  • Vårrullar med het salsa och ris

Söndag 1/6 

Lunch

  • Pasta med kyckling, paprika och champinjoner
  • Gratinerade grönsaksburritos med gräddfil

Middag

  • Korv Stroganoff med ris
  • Grönsaksjansson

Med reservation för ändringar.

Måndag 2/6 

Lunch

  • Kåldolmar med gräddsås och kokt potatis
  • Ugnspannkaka med sylt

Middag

  • Marry me chicken pasta
  • Grillad paprikasås med solrosfrön samt pasta

Tisdag 3/6

Lunch

  • Apelsinfisk med basilikapotatismos och citron
  • Grönsaksburgare med morotstzatziki samt kokt potatis

Middag

  • Husets färsbiff med pepparsås och rostad potatis
  • Böngryta med curry samt ris

Onsdag 4/6

Lunch

  • Marinerad kycklinglårfilé med bearnaise och rostade rotfrukter
  • Gulaschsoppa med tofu

Middag

  • Isterband med persiljestuvade morötter, inlagda rödbetor och kokt potatis
  • Broccolimedaljong med bönsalsa samt rostad potatis

Torsdag 5/6

Lunch

  • Orientalisk köttgryta med kokt potatis
  • Zucchinibiffar med ost och persilja, fetaostdressing samt kokt potatis

Middag

  • Sprödbakad fisk med klassisk dillmajonnäs, citron och rostad potatis
  • Kokoscurry med ris

Fredag 6/6 -Nationaldagen

Lunch

  • Köttfärssås med spaghetti
  • Mustig cajungryta med bulgur

Middag

  • Fylld frukostkorv med potatismos
  • Falafel med het salsa och ris

Lördag 7/6

Lunch

  • Köttbullar med gräddsås, potatis och lingonsylt
  • Grönsaksburgare med tomatsås och kokt potatis

Middag

  • Laxfrestelse
  • Champinjoncrêpes med västerbottensost

Söndag 8/6

Lunch

  • Ost- och skinksås med penne
  • Röd currygryta med kikärtor samt ris

Middag

  • Fiskpudding med skirat smör samt kokt potatis
  • Kålpudding med sojafärs, gräddsås samt kokt potatis

Med reservation för ändringar.

Måndag 9/6

Lunch

  • Kebab med pitabröd, orientdressing, sallad samt klyftpotatis
  • Asiatiska bönbollar i röd currysås samt ris

Middag

  • Orientalisk fiskgratäng med honung, sambal och citron samt ris
  • Ugnspannkaka med sylt

Tisdag 10/6

Lunch

  • Balsamicobakad kyckling med rostad potatis
  • Sparris- och blomkålssoppa

Middag

  • Fetaostgratinerad chorizo med potatismos
  • Spenatlasagne med keso

Onsdag 11/6

Lunch

  • Pankopanerad torsk med remouladsås, citron och kokt potatis
  • Pepparrotsgryta med quorn och kokt potatis

Middag

  • Pasta Salsiccia Classico med riven hårdost
  • Grönsaksgratäng med smultäcke

Torsdag 12/6 

Lunch

  • Stekt kycklinglårfilé med dragonsås och rostade rotsaker
  • Pastagratäng med ost, broccoli och soltorkad tomat

Middag

  • Krämig ostfisk med picklad fänkål, citron samt kokt potatis
  • Grekiska grönsaker med fetaost samt tzatziki

Fredag 13/6

Lunch

  • Grekisk kyckling med tomat och aubergine, het fetadipp med honung och potatisgratäng med soltorkad tomat
  • Vegetarisk moussaka

Middag

  • Kålpudding med gräddsås, lingonsylt och kokt potatis
  • Linsbolognese med spaghetti

Lördag 14/6

Lunch

  • Fisksufflé med skirat smör, citron och kokt potatis
  • Vegeschnitzel med sötsur sås samt ris

Middag

  • Gulaschgryta med ris
  • Majsfritters med krämig ostdressing samt kokt potatis

Söndag 15/6

Lunch

  • Fläskgryta med lingon samt kokt potatis
  • Tomatpaj med ost och persilja samt provensalsk gräddfilsdressing

Middag

  • Mangokyckling med ris
  • Karibisk grönsaksbiff med örtkryddad sås och kokt potatis

Med reservation för ändringar.

Frukost

Måndag-fredag kl.07.15-09.30
Lördag-söndag kl.08.00-09.30

Lunch

Måndag-fredag kl.11.30-13.00
Lördag-söndag kl.12.00-13.00

Middag

Måndag-söndag kl.17.00-18.30

Kvällsfika

Måndag-söndag kl.19.30-20.30

För kontakt med restaurangen, ring oss.
Telefon: 0920-23 90 06