Restaurang Hotell Vistet

I hotellets restaurang serveras frukost, lunch, middag och kvällsfika.

Dagens lunch serveras 11.30–13.00 på vardagar och 12.00–13.00 på helgdagar.

Dagens middag serveras 17.00–18.30.

För oss är det viktigt att maten som serveras både smakar gott och gör gott för vår hälsa och miljö. Vi använder i första hand fläskkött och nötkött från lokala gårdar, fisk som är MSC-märkt (hållbart fiske), svensk kyckling, samt mejeriprodukter och potatis från lokal produktion.

Till samtliga måltider serveras smör, bröd, salladsbuffé, måltidsdryck samt kaffe.

Gluten- och laktosfritt alternativ finns alltid att tillgå, fråga personalen. Vid behov av annan specialkost, fråga personalen.

Måndag 30/6

Lunch

  • Sprödbakad fisk med remouladsås, citron och kokt potatis
  • Champinjoncrêpes med västerbottensost

Middag

  • Chilikyckling med grillad paprikaröra och rostad potatis
  • Potatisbullar med lingonsylt

Tisdag 1/7

Lunch

  • Spansk färsbiff med mojo rojo och rostad potatis
  • Couscouspytt med kall örtsås

Middag

  • Portergryta med pressgurka, svartvinbärsgelé samt kokt potatis
  • Majsfritters med citron- och gurkyoghurt samt ris

Onsdag 2/7

Lunch

  • Chorizo med husets rökiga sesam- och mangoketchup samt potatismos
  • Broccolipaj med ädelost samt provencalsk gräddfilsdressing

Middag

  • Chili con carne med ris
  • Grönsaksburgare samt blomkålsgratäng med ädelost och kokt potatis

Torsdag 3/7 

Lunch

  • Fiskpudding med skirat smör, citron och kokt potatis
  • Mustig cajungryta med bulgur

Middag

  • Ugnsstekt kyckling med balsamicosås och rostade rotsaker
  • Zucchinibiffar med ost och persilja, fetaostdressing samt kokt potatis

Fredag 4/7

Lunch

  • Sprödbakad kycklingburgare med hamburgerbröd, karamelliserad rödlök, chipotledressing samt rostad potatis
  • Vegoburgare

Middag

  • Lasagne
  • Svamppasta med tryffel

Lördag 5/7

Lunch

  • Brasiliansk fiskgryta med chili, lime och koriander samt ris
  • Husets rödbetsbiff med basilika- och citroncrème samt rostad potatis

Middag

  • Dillköttgryta med kokt potatis
  • Het paprikagryta med quorn samt ris

Söndag 6/7

Lunch

  • Laxlåda med purjolök
  • Morotsbiff med tzatziki och rostad potatis

Middag

  • Kycklinggryta med mango och curry samt ris
  • Baljgryta med basilika och fetaost samt bulgur

Med reservation för ändringar.

Måndag 7/7

Lunch

  • Barbecuekyckling med Alabama white sauce, rostad majssalsa samt rostad potatis
  • Tortellinigratäng med tomat, ricotta och spenat

Middag

  • Grekisk färslåda med het feta- och paprikaröra samt rostad potatis
  • Raggmunkar med lingonsylt

Tisdag 8/7

Lunch

  • Pankopanerad torsk med jalapeño- och koriandermajonnäs, citron, rostad lök och rostad potatis
  • Majsbiffar med jalapeño- och koriandermajonnäs, citron, rostad lök och rostad potatis

Middag

  • Kreolsk gryta med chorizo samt kokt potatis
  • Het vitkålssoppa

Onsdag 9/7

Lunch

  • Kycklinggratäng med broccoli samt ris
  • Pizza med kronärtskocka, tomat och champinjoner

Middag

  • Laxpasta med citron och basilika, citron samt färsk dill
  • Karibisk grönsaksbiff med örtkryddad sås och kokt potatis

Torsdag 10/7

Lunch

  • Fisksufflé med skirat smör, färsk dill, citron och kokt potatis
  • Husets linsbiffar med vitost samt örtdressing och kokt potatis

Middag

  • Bratwurst med gurkmajonnäs och potatismos
  • Krämig quorngryta med ris

Fredag 11/7

Lunch

  • Kycklingkebab med röd och vit sås, pitabröd samt ris
  • Grekisk paj med vitlöksdressing

Middag

  • Fiskgratäng med soltorkad tomat och kokt potatis
  • Makaronilåda med rotsaker

Lördag 12/7

Lunch

  • Stekt falukorv med persiljestuvad potatis
  • Grönsaksburritos med gräddfil

Middag

  • Spagetti Bolognese
  • Vårrullar med het salsa och ris

Söndag 13/7 

Lunch

  • Pasta med kyckling, paprika och champinjoner
  • Grönsaksjansson

Middag

  • Korv stroganoff med ris
  • Sojafärssås med penne

Med reservation för ändringar.

Måndag 14/7 

Lunch

  • Spansk färsbiff med feta- och olivcrème samt rostad potatis
  • Palak paneer med grillost samt ris

Middag

  • Raggmunkar med stekt fläsk samt lingonsylt
  • Raggmunkar med lingonsylt

Tisdag 15/7

Lunch

  • Apelsinfisk med basilikapotatismos
  • Grönsaksburgare med morotstzatziki och rostad potatis

Middag

  • Marinerad kyckling med bearnaisesås och rostad potatis
  • Böngryta med curry och ris

Onsdag 16/7

Lunch

  • Pannbiff med lingongräddsås, pressgurka, färsk persilja och kokt potatis
  • Gulaschsoppa med tofu

Middag

  • Tortellinigratäng med kryddig korv och smakrik ost
  • Zucchinibiffar med ost och persilja, fetaostdressing och rostad potatis

Torsdag 17/7

Lunch

  • Sprödbakad fisk med tomat och mozzarella, basilikaaioli, citron samt kokt potatis
  • Broccolimedaljong med bönsalsa och ris

Middag

  • Orientalisk köttgryta med ris
  • Pasta med squash- och fetaostsås

Fredag 18/7 

Lunch

  • Kycklingfajitas med chimichurri, tortillabröd, nachos, yoghurt och ris
  • Vegetarisk Texas chili med ärtguacamole, nachos och ris

Middag

  • Fylld frukostkorv med potatismos
  • Husets falafel med het salsa och ris

Lördag 19/7

Lunch

  •  Köttfärssås med spagetti
  • Champinjoncrêpes med västerbottensost

Middag

  • Laxfrestelse
  • Quorngratäng med broccoli och kokt potatis

Söndag 20/7

Lunch

  • Ost- och skinksås med pasta
  • Kålpudding med sojafärs, gräddsås och kokt potatis

Middag

  • Köttbullar med gräddsås och kokt potatis
  • Röd currygryta med kikärter samt ris

Med reservation för ändringar.

Frukost

Måndag-fredag kl.07.15-09.30
Lördag-söndag kl.08.00-09.30

Lunch

Måndag-fredag kl.11.30-13.00
Lördag-söndag kl.12.00-13.00

Middag

Måndag-söndag kl.17.00-18.30

Kvällsfika

Måndag-söndag kl.19.30-20.30

För kontakt med restaurangen, ring oss.
Telefon: 0920-23 90 06