Restaurang Hotell Vistet

I hotellets restaurang serveras frukost, lunch, middag och kvällsfika.

Dagens lunch serveras 11.30–13.00 på vardagar och 12.00–13.00 på helgdagar.

Dagens middag serveras 17.00–18.30.

För oss är det viktigt att maten som serveras både smakar gott och gör gott för vår hälsa och miljö. Vi använder i första hand fläskkött och nötkött från lokala gårdar, fisk som är MSC-märkt (hållbart fiske), svensk kyckling, samt mejeriprodukter och potatis från lokal produktion.

Till samtliga måltider serveras smör, bröd, salladsbuffé, måltidsdryck samt kaffe.

Gluten- och laktosfritt alternativ finns alltid att tillgå, fråga personalen. Vid behov av annan specialkost, fråga personalen.

Måndag 17/2 

Lunch

  • Marinerad kyckling med lagrad ost- & timjansås samt rostad potatis
  • Grekisk bulgurpytt med tzatziki

Middag

  • Sprödbakad fisk med gräddfilssås, citron samt kokt potatis
  • Raggmunkar med lingonsylt

Tisdag 18/2

Lunch

  • Köttfärslåda med bacon & fetaost, gräddsås samt rostad potatis
  • Quornburritos med gräddfil

Middag

  • Fisksufflé med skirat smör, kokt potatis, citron & dill
  • Honungsglaserad rotsakspytt med krämig ostdressing

Onsdag 19/2

Lunch

  • Kyckling Tennessee med honung- & fetaostcrème, färsk persilja samt rostad potatis
  • Pastasås med soltorkade tomater & oliver

Middag

  • Laxfrestelse med skirat smör
  • Vårrullar, sötsur sås & ris

Torsdag 20/2

Lunch

  • Skinkstek med äppelgräddsås, pressgurka & rostad potatis
  • Grönsaksjansson

Middag

  • Biff Stroganoff med ris
  • Currygryta med quorn & ris

Fredag 21/2

Lunch

  • Fish taco med hot mayo, mangosalsa, ris, tortillabröd & nachos
  • Vegetarisk tacopaj samt gräddfilsdressing med vitlök

Middag

  • Kycklinglasagne med mozzarella
  • Sojafärssås med spaghetti

Lördag 22/2

Lunch

  • Stekt falukorv med stuvad vitkål & kokt potatis
  • Husets morotsbiffar med örtagårdssås & rostad potatis

Middag

  • Köttfärsfrestelse
  • Kikärtspannkakor med pannkakssylt

Söndag 23/2

Lunch

  • Kycklingsås med soltorkade tomater & ris
  • Grönsaksburgare med tzatziki & kokt potatis

Middag

  • Viltskavspasta
  • Lasagne med linser & keso

Med reservation för ändringar.

Måndag 24/2

Lunch

  • Spansk färsbiff med oliv- & fetaostcréme samt rostad potatis
  • Champinjoncrêpes med västerbottenost

Middag

  • Sprödbakad fisk med remouladsås, citron & kokt potatis
  • Potatisbullar med lingonsylt

Tisdag 25/2

Lunch

  • Chili- & koriandermarinerad kyckling med asiatisk mayo, limepicklad rödlök samt ris
  • Couscouspytt med kall örtsås

Middag

  • Portergryta med pressgurka samt kokt potatis
  • Majsfritters med citron- & gurkyoghurt samt ris

Onsdag 26/2

Lunch

  • Krämig laxgryta med räkor samt kokt potatis
  • Broccolipaj med ädelost samt örtdressing

Middag

  • Chili con carne med ris
  • Vegeschnitzel med bearnaisesås & rostad potatis

Torsdag 27/2

Lunch

  • Fiskpudding med skirat smör, citron & kokt potatis
  • Grönsaksburgare med blomkåls- & ädelostgratäng

Middag

  • Kycklingschnitzel med kryddsmör & rostad potatis
  • Mustig vegetarisk cajungryta & ris

Fredag 28/2

Lunch

  • Kycklinggratäng med soltorkad tomat, italiensk ost & örter samt rostad potatis
  • Pizza Bianco

Middag

  • Lasagne al forno
  • Zucchinibiffar med ost & persilja, fetaostdressing samt kokt potatis

Lördag 1/3

Lunch

  • Brasiliansk fiskgryta med chili, lime & koriander samt ris
  • Het paprikagryta med quorn & ris

Middag

  • Skinkfrestelse
  • Svamppasta med tryffel

Söndag 2/3

Lunch

  • Dillköttgryta samt kokt potatis
  • Morotsbiff med tzatziki & kokt potatis

Middag

  • Kyckling med mango & curry samt ris
  • Husets rödbetsbiff med basilika- & citroncrème samt kokt potatis

Med reservation för ändringar.

Måndag 3/3

Lunch

  • Spansk räkgryta med ris
  • Tortellinigratäng med ricotta & spenat

Middag

  • Rosépepparmarinerad kyckling med basilikaaioli & klyftpotatis
  • Vegeschnitzel med bearnaisesås & kokt potatis

Tisdag 4/3

Lunch

  • Stekt fläsk & falukorv med bruna bönor, löksås samt kokt potatis
  • Het vitkålssoppa med gräddfil & bröd

Middag

  • Färskost- & spenatfylld sprödbakad fisk med tartarsås, citron & kokt potatis
  • Böngryta med gräddfil & ris

Onsdag 5/3

Lunch

  • Fläsk med röd currysås, färsk koriander samt ris
  • Pizza med kronärtskocka, tomat, champinjoner & feta

Middag

  • Kycklinggratäng med broccoli samt ris
  • Karibisk grönsaksbiff med örtkryddad sås & kokt potatis

Torsdag 6/3

Lunch

  • Fisksufflé med skirat smör, kokt potatis, färsk dill & citron
  • Krämig Quorngryta med kokt potatis

Middag

  • Köttbullar med brunsås, potatismos & lingonchutney
  • Lins- & potatisfrestelse med grillost & ajvar

Fredag 7/3

Lunch

  • Fiskgratäng med soltorkad tomat samt kokt potatis
  • Grekisk paj med vitlöksdressing

Middag

  • Ört- & citronmarinerad kotlettrad med rödvinssås, färsk persilja & rostade rotsaker
  • Makaronilåda med rotsaker

Lördag 8/3

Lunch

  • Husets pytt i panna med inlagda rödbetor
  • Grönsakssås med curry & kokos samt ris

Middag

  • Köttfärssås med spaghetti
  • Vårrullar med het salsa & ris

Söndag 9/3

Lunch

  • Pasta med kyckling, paprika & champinjoner
  • Gratinerade grönsaksburritos med gräddfil

Middag

  • Korv Stroganoff med ris
  • Grönsaksjansson

Med reservation för ändringar.

Frukost

Måndag-fredag kl.07.15-09.30
Lördag-söndag kl.08.00-09.30

Lunch

Måndag-fredag kl.11.30-13.00
Lördag-söndag kl.12.00-13.00

Middag

Måndag-söndag kl.17.00-18.30

Kvällsfika

Måndag-söndag kl.19.30-20.30

För kontakt med restaurangen, ring oss.
Telefon: 0920-23 90 06