Restaurang Hotell Vistet

I hotellets restaurang serveras frukost, lunch, middag och kvällsfika.

Dagens lunch serveras 11.30–13.00 på vardagar och 12.00–13.00 på helgdagar.

Dagens middag serveras 17.00–18.30.

För oss är det viktigt att maten som serveras både smakar gott och gör gott för vår hälsa och miljö. Vi använder i första hand fläskkött och nötkött från lokala gårdar, fisk som är MSC-märkt (hållbart fiske), svensk kyckling, samt mejeriprodukter och potatis från lokal produktion.

Till samtliga måltider serveras smör, bröd, salladsbuffé, måltidsdryck samt kaffe.

Gluten- och laktosfritt alternativ finns alltid att tillgå, fråga personalen. Vid behov av annan specialkost, fråga personalen.

Måndag 18/8

Lunch

  • Spansk räkgryta med ris
  • Tortellinigratäng med ricotta & spenat

Middag

  • Gratinerad kyckling med grillad paprika samt rostad potatis
  • Vegeschnitzel med bearnaisesås & kokt potatis

Tisdag 19/8

Lunch

  • Kreolsk gryta med chorizo samt ris
  • Het vitkålssoppa med gräddfil & bröd

Middag

  • Färskost- & spenatfylld sprödbakad fisk med tartarsås, citron & kokt potatis
  • Böngryta med gräddfil & ris

Onsdag 20/8

Lunch

  • Fläsk med röd currysås, färsk koriander samt ris
  • Pizza med kronärtskocka, tomat, champinjoner & feta

Middag

  • Kycklinggratäng med broccoli samt ris
  • Karibisk grönsaksbiff med örtkryddad sås & kokt potatis

Torsdag 21/8

Lunch

  • Fisksufflé med skirat smör, kokt potatis, färsk dill & citron
  • Krämig Quorngryta med kokt potatis

Middag

  • Köttbullar med brunsås, potatismos & lingonchutney
  • Lins- & potatisfrestelse med grillost & ajvar

Fredag 22/8

Lunch

  • Fiskgratäng med soltorkad tomat samt kokt potatis
  • Grekisk paj med vitlöksdressing

Middag

  • Kyckling i rosmarinsås samt rostade rotsaker
  • Makaronilåda med rotsaker

Lördag 23/8

Lunch

  • Husets pytt i panna med inlagda rödbetor
  • Grönsakssås med curry & kokos samt ris

Middag

  • Köttfärssås med spaghetti
  • Vårrullar med het salsa & ris

Söndag 24/8

Lunch

  • Pasta med kyckling, paprika & champinjoner
  • Gratinerade grönsaksburritos med gräddfil

Middag

  • Korv Stroganoff med ris
  • Grönsaksjansson

Till samtliga måltider serveras smör, bröd, salladsbuffé, måltidsdryck samt kaffe
Med reservation för ändringar

Måndag 25/8

Lunch

  • Kåldolmar med gräddsås & kokt potatis
  • Ugnspannkaka med sylt

Middag

  • Pasta Carbonara med riven hårdost
  • Grillad paprikasås med solrosfrön samt pasta

Tisdag 26/8

Lunch

  • Apelsinfisk med basilikapotatismos
  • Grönsaksburgare med morotstzatziki samt kokt potatis

Middag

  • Husets färsbiff med pepparsås & rostad potatis
  • Böngryta med curry samt ris

Onsdag 27/8

Lunch

  • Marinerad kycklinglårfilé med bearnaise & rostad potatis
  • Gulaschsoppa med tofu

Middag

  • Grön currygryta med lax & grönsaker samt ris
  • Broccolimedaljong med bönsalsa samt rostad potatis

Torsdag 28/8

Lunch

  • Orientalisk köttgryta med kokt potatis
  • Zucchinibiffar med ost & persilja, fetaostdressing samt kokt potatis

Middag

  • Sprödbakad fisk med klassisk dillmajonnäs, citron & rostad potatis
  • Kokoscurry med ris

Fredag 29/8

Lunch

  • Köttfärssås med spaghetti
  • Mustig cajungryta med bulgur

Middag

  • Fylld frukostkorv med potatismos
  • Falafel med het salsa & ris

Lördag 30/8

Lunch

  • Köttbullar med gräddsås, potatis & lingonsylt
  • Grönsaksburgare med tomatsås & kokt potatis

Middag

  • Laxfrestelse
  • Champinjoncrêpes med västerbottensost

Söndag 31/8 

Lunch

  • Ost- & skinksås med penne
  • Röd currygryta med kikärtor samt ris

Middag

  • Fiskpudding med skirat smör samt kokt potatis
  • Kålpudding med sojafärs, gräddsås samt kokt potatis

Med reservation för ändringar.

Måndag 1/9

Lunch

  • Kebab med pitabröd, orientdressing, sallad samt klyftpotatis
  • Ugnspannkaka med sylt

Middag

  • Orientalisk fiskgratäng med honung, sambal & citron samt ris
  • Rotfruktscurry med kall myntasås & ris

Tisdag 2/9

Lunch

  • Balsamicobakad kyckling med rostad potatis
  • Sparris- & blomkålssoppa

Middag

  • Fetaostgratinerad chorizo med potatismos
  • Spenatlasagne med keso

Onsdag 3/9

Lunch

  • Pankopanerad torsk med remouladsås, citron & kokt potatis
  • Pepparrotsgryta med quorn & kokt potatis

Middag

  • Pasta Salsiccia Classico med riven hårdost
  • Grönsaksgratäng med smultäcke

Torsdag 4/9

Lunch

  • Stekt kycklinglårfilé med dragonsås & rostade rotsaker
  • Pastagratäng med ost, broccoli & soltorkad tomat

Middag

  • Krämig ostfisk med picklad fänkål, citron samt kokt potatis
  • Grekiska grönsaker med fetaost samt tzatziki

Fredag 5/9

Lunch

  • Grekisk kyckling med tomat & aubergine, tzatziki & potatisgratäng med soltorkad tomat
  • Pizza Bianco

Middag

  • Spanska Albondigas (köttbullar) i tomatsås med rostad potatis
  • Linsbolognese med spaghetti

Lördag 6/9

Lunch

  • Fisksufflé med skirat smör, citron & kokt potatis
  • Vegeschnitzel med sötsur sås samt ris

Middag

  • Gulaschgryta med ris
  • Majsfritters med krämig ostdressing samt kokt potatis

Söndag 7/9 

Lunch

  • Fläskgryta med lingon samt kokt potatis
  • Tomatpaj med ost & persilja samt provensalsk gräddfilsdressing

Middag

  • Mangokyckling med ris
  • Karibisk grönsaksbiff med örtkryddad sås & kokt potatis

Med reservation för ändringar.

Frukost

Måndag-fredag kl.07.15-09.30
Lördag-söndag kl.08.00-09.30

Lunch

Måndag-fredag kl.11.30-13.00
Lördag-söndag kl.12.00-13.00

Middag

Måndag-söndag kl.17.00-18.30

Kvällsfika

Måndag-söndag kl.19.30-20.30

För kontakt med restaurangen, ring oss.
Telefon: 0920-23 90 06