Restaurang Hotell Vistet
I hotellets restaurang serveras frukost, lunch, middag och kvällsfika.
Dagens lunch serveras 11.30–13.00 på vardagar och 12.00–13.00 på helgdagar.
Dagens middag serveras 17.00–18.30.
För oss är det viktigt att maten som serveras både smakar gott och gör gott för vår hälsa och miljö. Vi använder i första hand fläskkött och nötkött från lokala gårdar, fisk som är MSC-märkt (hållbart fiske), svensk kyckling, samt mejeriprodukter och potatis från lokal produktion.
Till samtliga måltider serveras smör, bröd, salladsbuffé, måltidsdryck samt kaffe.
Gluten- och laktosfritt alternativ finns alltid att tillgå, fråga personalen. Vid behov av annan specialkost, fråga personalen.
Måndag 15/9
Lunch
- Sprödbakad fisk med kall skagensås, citron samt kokt potatis
- Karibisk grönsaksbiff med tomatsås samt kokt potatis
Middag
- Krämig chorizopasta
- Couscouspytt med kall örtsås
Tisdag 16/9
Lunch
- Marinerad kyckling samt curryremoulad med äpple och rostad potatis
- Gratinerade quornburritos med curry samt gräddfil
Middag
- Fisksufflé med skirat smör, citron och kokt potatis
- Honungsglaserad rotsakspytt med krämig ostdressing
Onsdag 17/9
Lunch
- Biff stroganoff med ris
- Lasagne med linser och keso
Middag
- Medelhavsgratinerad fisk med citron och kokt potatis
- Vårrullar med sötsur sås och ris
Torsdag 18/9
Lunch
- Skinkstek med äppelgräddsås, pressgurka, svartvinbärsgelé och rostad potatis
- Grönsaksjansson
Middag
- Marry me chicken samt ris
- Currygryta med quorn samt ris
Fredag 19/9
Lunch
- Kycklinglasagne med mozzarella samt riven hårdost
- Quorn i hoisinsås samt ris
Middag
- Pannbiff med gräddsås och kokt potatis
- Sojafärssås med spaghetti
Lördag 20/9
Lunch
- Köttfärsfrestelse
- Tacopaj med sojafärs samt gräddfilsdressing med vitlök
Middag
- Stekt falukorv med stuvad vitkål och kokt potatis
- Husets morotsbiffar med kall örtagårdssås och kokt potatis
Söndag 21/9
Lunch
- Kycklingsås med soltorkade tomater och ris
- Kikärtspannkakor med pannkakssylt
Middag
- Viltskavspasta
- Green burger med tzatziki och rostad potatis
Med reservation för ändringar.
Måndag 22/9
Lunch
- Sprödbakad fisk med remouladsås, citron och kokt potatis
- Champinjoncrêpes med västerbottensost
Middag
- Chilikyckling med grillad paprikaröra och rostad potatis
- Potatisbullar med lingonsylt
Tisdag 23/9
Lunch
- Grekisk färsbiff med fetaostdressing och rostad potatis
- Couscouspytt med kall örtsås
Middag
- Portergryta med pressgurka, svartvinbärsgelé samt kokt potatis
- Majsfritters med citron- och gurkyoghurt samt ris
Onsdag 24/9
Lunch
- Chorizo med husets rökiga sesam- och mangoketchup samt potatismos
- Broccolipaj med ädelost samt provencalsk gräddfilsdressing
Middag
- Chili con carne med ris
- Vegetarisk schnitzel med bearnaisesås och rostad potatis
Torsdag 25/9
Lunch
- Fiskpudding med skirat smör, citron och kokt potatis
- Mustig cajungryta med bulgur
Middag
- Buldak fire chicken med ris
- Zucchinibiffar med ost och persilja, fetaostdressing samt kokt potatis
Fredag 26/9
Lunch
- Sprödbakad kycklingburgare med hamburgerbröd, karamelliserad rödlök, chipotledressing samt rostad potatis
- Vegoburgare
Middag
- Lasagne
- Svamppasta med tryffel
Lördag 27/9
Lunch
- Brasiliansk fiskgryta med chili, lime och koriander samt ris
- Husets rödbetsbiff med basilika- och citroncrème samt rostad potatis
Middag
- Dillköttgryta med kokt potatis
- Het paprikagryta med quorn samt ris
Söndag 28/9
Lunch
- Laxlåda med purjolök
- Morotsbiff med tzatziki och rostad potatis
Middag
- Kycklinggryta med mango och curry samt ris
- Baljgryta med basilika och fetaost samt bulgur
Med reservation för ändringar.
Måndag 29/9
Lunch
- Barbecuekyckling med Alabama white sauce, rostad majssalsa samt rostad potatis
- Tortellinigratäng med tomat, ricotta och spenat
Middag
- Sprödbakad fisk med klassisk dillmajonnäs, citron och kokt potatis
- Raggmunkar med lingonsylt
Tisdag 30/9
Lunch
- Grekisk färslåda med het feta- och paprikaröra samt rostad potatis
- Het böngryta med gräddfil och ris
Middag
- Kreolsk gryta med chorizo samt kokt potatis
- Het vitkålssoppa
Onsdag 1/10 - Vegetariska världsdagen
Lunch
- Kycklinggratäng med broccoli samt ris
- Pizza med kronärtskocka, tomat och champinjoner
Middag
- Nordafrikansk tomatgryta med grillost, krämig kikärtdressing samt ris
- Karibisk grönsaksbiff med örtkryddad sås och kokt potatis
Torsdag 2/10
Lunch
- Fisksufflé med skirat smör, färsk dill, citron och kokt potatis
- Husets linsbiffar med vitost samt örtdressing och kokt potatis
Middag
- Bratwurst med gurkmajonnäs och potatismos
- Grekiska grönsaker med fetaost samt tzatziki
Fredag 3/10
Lunch
- Röd currymarinerad kyckling med nuoc-chamsås och nudelwok
- Makaronilåda med rotsaker
Middag
- Fiskgratäng med soltorkad tomat och kokt potatis
- Grekisk paj med vitlöksdressing
Lördag 4/10
Lunch
- Stekt falukorv med persiljestuvad potatis
- Grönsaksburritos med gräddfil
Middag
- Spagetti bolognese
- Vårrullar med het salsa och ris
Söndag 5/10
Lunch
- Pasta med kyckling, paprika och champinjoner
- Grönsaksjansson
Middag
- Korv stroganoff med ris
- Sojafärssås med penne
Till samtliga måltider serveras smör, bröd, salladsbuffé, måltidsdryck samt kaffe
Med reservation för ändringar
Frukost
Måndag-fredag kl.07.15-09.30
Lördag-söndag kl.08.00-09.30
Lunch
Måndag-fredag kl.11.30-13.00
Lördag-söndag kl.12.00-13.00
Middag
Måndag-söndag kl.17.00-18.30
Kvällsfika
Måndag-söndag kl.19.30-20.30
För kontakt med restaurangen, ring oss.
Telefon: 0920-23 90 06