Restaurang Hotell Vistet
I hotellets restaurang serveras frukost, lunch, middag och kvällsfika.
Dagens lunch serveras 11.30–13.00 på vardagar och 12.00–13.00 på helgdagar.
Dagens middag serveras 17.00–18.30.
För oss är det viktigt att maten som serveras både smakar gott och gör gott för vår hälsa och miljö. Vi använder i första hand fläskkött och nötkött från lokala gårdar, fisk som är MSC-märkt (hållbart fiske), svensk kyckling, samt mejeriprodukter och potatis från lokal produktion.
Till samtliga måltider serveras smör, bröd, salladsbuffé, måltidsdryck samt kaffe.
Gluten- och laktosfritt alternativ finns alltid att tillgå, fråga personalen. Vid behov av annan specialkost, fråga personalen.
Måndag 17/2
Lunch
- Marinerad kyckling med lagrad ost- & timjansås samt rostad potatis
- Grekisk bulgurpytt med tzatziki
Middag
- Sprödbakad fisk med gräddfilssås, citron samt kokt potatis
- Raggmunkar med lingonsylt
Tisdag 18/2
Lunch
- Köttfärslåda med bacon & fetaost, gräddsås samt rostad potatis
- Quornburritos med gräddfil
Middag
- Fisksufflé med skirat smör, kokt potatis, citron & dill
- Honungsglaserad rotsakspytt med krämig ostdressing
Onsdag 19/2
Lunch
- Kyckling Tennessee med honung- & fetaostcrème, färsk persilja samt rostad potatis
- Pastasås med soltorkade tomater & oliver
Middag
- Laxfrestelse med skirat smör
- Vårrullar, sötsur sås & ris
Torsdag 20/2
Lunch
- Skinkstek med äppelgräddsås, pressgurka & rostad potatis
- Grönsaksjansson
Middag
- Biff Stroganoff med ris
- Currygryta med quorn & ris
Fredag 21/2
Lunch
- Fish taco med hot mayo, mangosalsa, ris, tortillabröd & nachos
- Vegetarisk tacopaj samt gräddfilsdressing med vitlök
Middag
- Kycklinglasagne med mozzarella
- Sojafärssås med spaghetti
Lördag 22/2
Lunch
- Stekt falukorv med stuvad vitkål & kokt potatis
- Husets morotsbiffar med örtagårdssås & rostad potatis
Middag
- Köttfärsfrestelse
- Kikärtspannkakor med pannkakssylt
Söndag 23/2
Lunch
- Kycklingsås med soltorkade tomater & ris
- Grönsaksburgare med tzatziki & kokt potatis
Middag
- Viltskavspasta
- Lasagne med linser & keso
Med reservation för ändringar.
Måndag 24/2
Lunch
- Spansk färsbiff med oliv- & fetaostcréme samt rostad potatis
- Champinjoncrêpes med västerbottenost
Middag
- Sprödbakad fisk med remouladsås, citron & kokt potatis
- Potatisbullar med lingonsylt
Tisdag 25/2
Lunch
- Chili- & koriandermarinerad kyckling med asiatisk mayo, limepicklad rödlök samt ris
- Couscouspytt med kall örtsås
Middag
- Portergryta med pressgurka samt kokt potatis
- Majsfritters med citron- & gurkyoghurt samt ris
Onsdag 26/2
Lunch
- Krämig laxgryta med räkor samt kokt potatis
- Broccolipaj med ädelost samt örtdressing
Middag
- Chili con carne med ris
- Vegeschnitzel med bearnaisesås & rostad potatis
Torsdag 27/2
Lunch
- Fiskpudding med skirat smör, citron & kokt potatis
- Grönsaksburgare med blomkåls- & ädelostgratäng
Middag
- Kycklingschnitzel med kryddsmör & rostad potatis
- Mustig vegetarisk cajungryta & ris
Fredag 28/2
Lunch
- Kycklinggratäng med soltorkad tomat, italiensk ost & örter samt rostad potatis
- Pizza Bianco
Middag
- Lasagne al forno
- Zucchinibiffar med ost & persilja, fetaostdressing samt kokt potatis
Lördag 1/3
Lunch
- Brasiliansk fiskgryta med chili, lime & koriander samt ris
- Het paprikagryta med quorn & ris
Middag
- Skinkfrestelse
- Svamppasta med tryffel
Söndag 2/3
Lunch
- Dillköttgryta samt kokt potatis
- Morotsbiff med tzatziki & kokt potatis
Middag
- Kyckling med mango & curry samt ris
- Husets rödbetsbiff med basilika- & citroncrème samt kokt potatis
Med reservation för ändringar.
Måndag 3/3
Lunch
- Spansk räkgryta med ris
- Tortellinigratäng med ricotta & spenat
Middag
- Rosépepparmarinerad kyckling med basilikaaioli & klyftpotatis
- Vegeschnitzel med bearnaisesås & kokt potatis
Tisdag 4/3
Lunch
- Stekt fläsk & falukorv med bruna bönor, löksås samt kokt potatis
- Het vitkålssoppa med gräddfil & bröd
Middag
- Färskost- & spenatfylld sprödbakad fisk med tartarsås, citron & kokt potatis
- Böngryta med gräddfil & ris
Onsdag 5/3
Lunch
- Fläsk med röd currysås, färsk koriander samt ris
- Pizza med kronärtskocka, tomat, champinjoner & feta
Middag
- Kycklinggratäng med broccoli samt ris
- Karibisk grönsaksbiff med örtkryddad sås & kokt potatis
Torsdag 6/3
Lunch
- Fisksufflé med skirat smör, kokt potatis, färsk dill & citron
- Krämig Quorngryta med kokt potatis
Middag
- Köttbullar med brunsås, potatismos & lingonchutney
- Lins- & potatisfrestelse med grillost & ajvar
Fredag 7/3
Lunch
- Fiskgratäng med soltorkad tomat samt kokt potatis
- Grekisk paj med vitlöksdressing
Middag
- Ört- & citronmarinerad kotlettrad med rödvinssås, färsk persilja & rostade rotsaker
- Makaronilåda med rotsaker
Lördag 8/3
Lunch
- Husets pytt i panna med inlagda rödbetor
- Grönsakssås med curry & kokos samt ris
Middag
- Köttfärssås med spaghetti
- Vårrullar med het salsa & ris
Söndag 9/3
Lunch
- Pasta med kyckling, paprika & champinjoner
- Gratinerade grönsaksburritos med gräddfil
Middag
- Korv Stroganoff med ris
- Grönsaksjansson
Med reservation för ändringar.
Frukost
Måndag-fredag kl.07.15-09.30
Lördag-söndag kl.08.00-09.30
Lunch
Måndag-fredag kl.11.30-13.00
Lördag-söndag kl.12.00-13.00
Middag
Måndag-söndag kl.17.00-18.30
Kvällsfika
Måndag-söndag kl.19.30-20.30
För kontakt med restaurangen, ring oss.
Telefon: 0920-23 90 06