Restaurang Hotell Vistet

I hotellets restaurang serveras frukost, lunch, middag och kvällsfika.

Dagens lunch serveras 11.30–13.00 på vardagar och 12.00–13.00 på helgdagar.

Dagens middag serveras 17.00–18.30.

För oss är det viktigt att maten som serveras både smakar gott och gör gott för vår hälsa och miljö. Vi använder i första hand fläskkött och nötkött från lokala gårdar, fisk som är MSC-märkt (hållbart fiske), svensk kyckling, samt mejeriprodukter och potatis från lokal produktion.

Till samtliga måltider serveras smör, bröd, salladsbuffé, måltidsdryck samt kaffe.

Gluten- och laktosfritt alternativ finns alltid att tillgå, fråga personalen. Vid behov av annan specialkost, fråga personalen.

Måndag 28/4

Lunch

  • Korv stroganoff med ris
  • Couscouspytt med kall örtsås

Middag

  • Sticky chicken med asiatisk gurksallad och ris
  • Grönsaksbiff med het tomatsås

Tisdag 29/4

Lunch

  • Köttgryta med bacon och kantareller samt kokt potatis
  • Sparris- och blomkålssoppa

Middag

  • Fransk fisk med örtig pankotopping, dillmayo, picklad fänkål och potatismos
  • Spenatlasagne med keso

Onsdag 30/4 – Valborgsmässoafton

Lunch

  • Färskost- och spenatfylld sprödbakad fisk med remouladsås, citron och kokt potatis
  • Grönsaksgratäng med smultäcke

Middag

  • Kycklingfajitas med chimichurri, tortillabröd, nachos, yoghurt och ris
  • Pepparotsgryta med quorn och kokt potatis

Torsdag 1/5 – Första maj

Lunch

  • Kålpudding med gräddsås samt kokt potatis
  • Pastagratäng med ostsås, broccoli och soltorkade tomater

Middag

  • Rostad kycklinglårfilé med dragonsås och ris
  • Husets kikärtsbiffar med morotsraita och ris

Fredag 2/5

Lunch

  • Fläskschnitzel med bearnaisesås, citron, färsk persilja och rostad potatis
  • Linsbolognese med spagetti

Middag

  • Gulaschgryta med gräddfil och ris
  • Het pannoumioststroganoff samt ris

Lördag 3/5

Lunch

  • Spansk färsbiff samt potatisgratäng med feta och soltorkad tomat
  • Tomatpaj med ost och persilja samt provensalsk gräddfilsdressing

Middag

  • Fisksufflé med skirat smör och kokt potatis
  • Majsfritters med krämig ostdressing samt rostad potatis

Söndag 4/5

Lunch

  • Mangokyckling med örter samt ris
  • Sojafärslåda med keso, gräddsås och kokt potatis

Middag

  • Fläskgryta med lingon och kokt potatis
  • Karibisk grönsaksbiff med örtkryddad sås och kokt potatis

Med reservation för ändringar.

Måndag 5/5

Lunch

  • Panerad fiskburgare med hamburgerbröd, fänkålsslaw med äpple, dill, citron och klyftpotatis
  • Vårrullar med sweet chilisås och ris

Middag

  • Kycklingcurry med ris
  • Potatisbullar med lingonsylt

Tisdag 6/5

Lunch

  • Souvlakikryddad fläskkarré med tzatziki och rostad potatis
  • Het vitkålssoppa och gräddfil

Middag

  • Sej med citronsås och kokt potatis
  • Krämig quorngryta och ris

Onsdag 7/5

Lunch

  • Strimlad biff med kantareller och basilika samt ris
  • Grönsaksfrestelse

Middag

  • Marinerad kyckling med chilibearnaise och rostade rotsaker
  • Indisk gryta med quorn och ingefära samt ris

Torsdag 8/5

Lunch

  • Ugnsstekt regnbågslax med öjebyröra, citron och kokt potatis
  • Falafel med het salsa och kokt potatis

Middag

  • Köttfärssås med rödvin och spagetti
  • Baljgryta med basilika och fetaost samt kokt potatis

Fredag 9/5 

Lunch

  • Asiatisk färspanna med exotisk fruktsalsa samt ris och färsk koriander
  • Vegoteriyaki med ris

Middag

  • Het kycklingpasta
  • Lasagne med linser och keso

Lördag 10/5 

Lunch

  • Kalops med inlagda rödbetor och kokt potatis
  • Grönsaksgratäng med cayenne samt kokt potatis

Middag

  • Laxpasta
  • Pizza med kronärtskocka

Söndag 11/5 

Lunch

  • Ostfylld köttfärslimpa med gräddsås, kokt potatis och lingonsylt
  • Quorngratäng med broccoli och kokt potatis

Middag

  • Fransk fläskgryta med senap och kokt potatis
  • Grönsaksburgare med potatis- och fänkålsgratäng

Med reservation för ändringar.

Måndag 12/5 

Lunch

  • Marinerad kyckling med lagrad ost- och timjansås samt rostad potatis
  • Grekisk bulgurpytt med tzatziki

Middag

  • Sprödbakad fisk med gräddfilssås, citron samt kokt potatis
  • Raggmunkar med lingonsylt

Tisdag 13/5

Lunch

  • Grekisk färsbiff med gremolatayogurt samt rostad potatis
  • Quornburritos med gräddfil

Middag

  • Fisksufflé med skirat smör, kokt potatis, citron och dill
  • Honungsglaserad rotsakspytt med krämig ostdressing

Onsdag 14/5

Lunch

  • Kyckling Tennessee med honung- och fetaostcrème, färsk persilja samt rostad potatis
  • Pastasås med soltorkade tomater och oliver

Middag

  • Laxfrestelse med skirat smör
  • Vårrullar, sötsur sås och ris

Torsdag 15/5

Lunch

  • Skinkstek med äppelgräddsås, pressgurka och rostad potatis
  • Grönsaksjansson

Middag

  • Husets färslåda med ajvar, krämig paprikasås samt rostad potatis
  • Currygryta med quorn och ris

Fredag 16/5

Lunch

  • Fish taco med hot mayo, mangosalsa, ris, tortillabröd och nachos
  • Vegetarisk tacopaj samt gräddfilsdressing med vitlök

Middag

  • Kycklinglasagne med mozzarella
  • Sojafärssås med spaghetti

Lördag 17/5

Lunch

  • Stekt falukorv med stuvad vitkål och kokt potatis
  • Husets morotsbiffar med örtagårdssås och rostad potatis

Middag

  • Köttfärsfrestelse
  • Kikärtspannkakor med pannkakssylt

Söndag 18/5

Lunch

  • Kycklingsås med soltorkade tomater och ris
  • Grönsaksburgare med tzatziki och kokt potatis

Middag

  • Viltskavspasta
  • Lasagne med linser och keso

Med reservation för ändringar.

Frukost

Måndag-fredag kl.07.15-09.30
Lördag-söndag kl.08.00-09.30

Lunch

Måndag-fredag kl.11.30-13.00
Lördag-söndag kl.12.00-13.00

Middag

Måndag-söndag kl.17.00-18.30

Kvällsfika

Måndag-söndag kl.19.30-20.30

För kontakt med restaurangen, ring oss.
Telefon: 0920-23 90 06