Restaurang Hotell Vistet
I hotellets restaurang serveras frukost, lunch, middag och kvällsfika.
Dagens lunch serveras 11.30–13.00 på vardagar och 12.00–13.00 på helgdagar.
Dagens middag serveras 17.00–18.30.
För oss är det viktigt att maten som serveras både smakar gott och gör gott för vår hälsa och miljö. Vi använder i första hand fläskkött och nötkött från lokala gårdar, fisk som är MSC-märkt (hållbart fiske), svensk kyckling, samt mejeriprodukter och potatis från lokal produktion.
Till samtliga måltider serveras smör, bröd, salladsbuffé, måltidsdryck samt kaffe.
Gluten- och laktosfritt alternativ finns alltid att tillgå, fråga personalen. Vid behov av annan specialkost, fråga personalen.
Måndag 18/11
Lunch
- Panerad fiskburgare med hamburgerbröd, dillcréme, picklad fänkål, citron & klyftpotatis
- Vårrullar med sweet chilisås & ris
Middag
- Kycklingcurry med ris
- Potatisbullar med lingonsylt
Tisdag 19/11
Lunch
- Husets färslåda med ajvar, krämig paprikasås & rostad potatis
- Het vitkålssoppa & gräddfil
Middag
- Sej med citronsås & kokt potatis
- Krämig quorngryta & ris
Onsdag 20/11
Lunch
- Strimlad biff med kantareller & basilika samt ris
- Grönsaksfrestelse
Middag
- Chili- & koriandermarinerad kyckling med limeaioli samt rostad potatis
- Indisk gryta med quorn & ingefära samt ris
Torsdag 21/11
Lunch
- Tomat- & basilikagratinerad sej samt kokt potatis
- Falafel med het salsa & kokt potatis
Middag
- Köttfärssås med rödvin & spagetti
- Baljgryta med basilika & fetaost samt kokt potatis
Fredag 22/11
Lunch
- Husets indiska koftas (köttbullar) i sås samt ris
- Pannoumi Tikka Masala samt ris
Middag
- Het kycklingpasta
- Lasagne med linser & keso
Lördag 23/11
Lunch
- Kalops med inlagda rödbetor & kokt potatis
- Grönsaksgratäng med cayenne samt kokt potatis
Middag
- Laxpasta
- Pizza med kronärtskocka
Söndag 24/11
Lunch
- Ostfylld köttfärslimpa med gräddsås, kokt potatis & lingonsylt
- Quorngratäng med broccoli & kokt potatis
Middag
- Fransk fläskgryta med senap & kokt potatis
- Grönsaksburgare med potatis- & fänkålsgratäng
Med reservation för ändringar.
Måndag 25/11
Lunch
- Senaps- & honungsmarinerad kyckling med gremolatayoghurt samt rostad potatis
- Grekisk bulgurpytt med tzatziki
Middag
- Sprödbakad fisk med gräddfilssås, citron samt kokt potatis
- Raggmunkar med lingonsylt
Tisdag 26/11
Lunch
- Köttfärslåda med bacon & fetaost, gräddsås samt rostad potatis
- Quornburritos med gräddfil
Middag
- Fisksufflé med skirat smör, kokt potatis, citron & dill
- Honungsglaserad rotsakspytt med krämig ostdressing
Onsdag 27/11
Lunch
- Laxfrestelse med picklad fänkål
- Pastasås med soltorkade tomater & oliver
Middag
- Biff Stroganoff med ris
- Vårrullar, sötsur sås & ris
Torsdag 28/11
Lunch
- Skinkstek med äppelgräddsås, pressgurka & rostad potatis
- Grönsaksjansson
Middag
- Tacogratäng med picklad rödlök, nachos samt ris
- Currygryta med quorn & ris
Fredag 29/11
Lunch
- Boeuf Bourguignon med potatismos
- Kikärtsgryta med ananas samt ris
Middag
- Kycklinglasagne med mozzarella
- Rödbetsbiffar med getostcrème & rostad potatis
Lördag 30/11
Lunch
- Stekt falukorv med stuvad vitkål & kokt potatis
- Kikärtspannkakor med pannkakssylt
Middag
- Köttfärsfrestelse
- Tacopaj med sojafärs & vitlöksdressing
Söndag 1/12
Lunch
- Kycklingsås med soltorkade tomater & ris
- Grönsaksburgare med tzatziki & kokt potatis
Middag
- Viltskavspasta
- Lasagne med linser & keso
Med reservation för ändringar.
Måndag 2/12
Lunch
- Spansk färsbiff med oliv- & fetaostcréme samt rostad potatis
- Champinjoncrêpes med västerbottenost
Middag
- Sprödbakad fisk med remouladsås, citron & kokt potatis
- Potatisbullar med lingonsylt
Tisdag 3/12
Lunch
- Portergryta med kokt potatis
- Couscouspytt med kall örtsås
Middag
- Fisksoppa med saffran samt vitlöksdressing
- Majsfritters med citron- & gurkyoghurt samt ris
Onsdag 4/12
Lunch
- Köttgryta med rödvin & kantareller samt rostad potatis
- Broccolipaj med ädelost samt örtdressing
Middag
- Chili con carne med ris
- Vegeschnitzel med bearnaisesås & rostad potatis
Torsdag 5/12
Lunch
- Fiskpudding med skirat smör, citron & kokt potatis
- Grönsaksburgare med blomkåls- & ädelostgratäng
Middag
- Ugnsstekt kyckling med balsamicosås & rostad potatis
- Mustig vegetarisk cajungryta & ris
Fredag 6/12
Lunch
- Kycklingschnitzel med kryddsmör & rostad potatis
- Zucchinibiffar med ost & persilja, fetaostdressing samt kokt potatis
Middag
- Lasagne al forno
- Ugnspannkaka med lingonsylt
Lördag 7/12
Lunch
- Brasiliansk fiskgryta med chili, lime & koriander samt ris
- Het paprikagryta med quorn & ris
Middag
- Skinkfrestelse
- Svamppasta med tryffel
Söndag 8/12
Lunch
- Dillköttgryta samt kokt potatis
- Morotsbiff med tzatziki & kokt potatis
Middag
- Kyckling med mango & curry samt ris
- Husets rödbetsbiff med basilika- & citroncrème samt kokt potatis
Med reservation för ändringar.
Frukost
Måndag-fredag kl.07.15-09.30
Lördag-söndag kl.08.00-09.30
Lunch
Måndag-fredag kl.11.30-13.00
Lördag-söndag kl.12.00-13.00
Middag
Måndag-söndag kl.17.00-18.30
Kvällsfika
Måndag-söndag kl.19.30-20.30
För kontakt med restaurangen, ring oss.
Telefon: 0920-23 90 06