Restaurang Hotell Vistet

I hotellets restaurang serveras frukost, lunch, middag och kvällsfika.

Dagens lunch serveras 11.30–13.00 på vardagar och 12.00–13.00 på helgdagar.

Dagens middag serveras 17.00–18.30.

För oss är det viktigt att maten som serveras både smakar gott och gör gott för vår hälsa och miljö. Vi använder i första hand fläskkött och nötkött från lokala gårdar, fisk som är MSC-märkt (hållbart fiske), svensk kyckling, samt mejeriprodukter och potatis från lokal produktion.

Till samtliga måltider serveras smör, bröd, salladsbuffé, måltidsdryck samt kaffe.

Gluten- och laktosfritt alternativ finns alltid att tillgå, fråga personalen. Vid behov av annan specialkost, fråga personalen.

Måndag 15/9

Lunch

  • Sprödbakad fisk med kall skagensås, citron samt kokt potatis
  • Karibisk grönsaksbiff med tomatsås samt kokt potatis

Middag

  • Krämig chorizopasta
  • Couscouspytt med kall örtsås

Tisdag 16/9

Lunch

  • Marinerad kyckling samt curryremoulad med äpple och rostad potatis
  • Gratinerade quornburritos med curry samt gräddfil

Middag

  • Fisksufflé med skirat smör, citron och kokt potatis
  • Honungsglaserad rotsakspytt med krämig ostdressing

Onsdag 17/9

Lunch

  • Biff stroganoff med ris
  • Lasagne med linser och keso

Middag

  • Medelhavsgratinerad fisk med citron och kokt potatis
  • Vårrullar med sötsur sås och ris

Torsdag 18/9

Lunch

  • Skinkstek med äppelgräddsås, pressgurka, svartvinbärsgelé och rostad potatis
  • Grönsaksjansson

Middag

  • Marry me chicken samt ris
  • Currygryta med quorn samt ris

Fredag 19/9

Lunch

  • Kycklinglasagne med mozzarella samt riven hårdost
  • Quorn i hoisinsås samt ris

Middag

  • Pannbiff med gräddsås och kokt potatis
  • Sojafärssås med spaghetti

Lördag 20/9

Lunch

  • Köttfärsfrestelse
  • Tacopaj med sojafärs samt gräddfilsdressing med vitlök

Middag

  • Stekt falukorv med stuvad vitkål och kokt potatis
  • Husets morotsbiffar med kall örtagårdssås och kokt potatis

Söndag 21/9 

Lunch

  • Kycklingsås med soltorkade tomater och ris
  • Kikärtspannkakor med pannkakssylt

Middag

  • Viltskavspasta
  • Green burger med tzatziki och rostad potatis

Med reservation för ändringar.

Måndag 22/9

Lunch

  • Sprödbakad fisk med remouladsås, citron och kokt potatis
  • Champinjoncrêpes med västerbottensost

Middag

  • Chilikyckling med grillad paprikaröra och rostad potatis
  • Potatisbullar med lingonsylt

Tisdag 23/9

Lunch

  • Grekisk färsbiff med fetaostdressing och rostad potatis
  • Couscouspytt med kall örtsås

Middag

  • Portergryta med pressgurka, svartvinbärsgelé samt kokt potatis
  • Majsfritters med citron- och gurkyoghurt samt ris

Onsdag 24/9

Lunch

  • Chorizo med husets rökiga sesam- och mangoketchup samt potatismos
  • Broccolipaj med ädelost samt provencalsk gräddfilsdressing

Middag

  • Chili con carne med ris
  • Vegetarisk schnitzel med bearnaisesås och rostad potatis

Torsdag 25/9

Lunch

  • Fiskpudding med skirat smör, citron och kokt potatis
  • Mustig cajungryta med bulgur

Middag

  • Buldak fire chicken med ris
  • Zucchinibiffar med ost och persilja, fetaostdressing samt kokt potatis

Fredag 26/9

Lunch

  • Sprödbakad kycklingburgare med hamburgerbröd, karamelliserad rödlök, chipotledressing samt rostad potatis
  • Vegoburgare

Middag

  • Lasagne
  • Svamppasta med tryffel

Lördag 27/9

Lunch

  • Brasiliansk fiskgryta med chili, lime och koriander samt ris
  • Husets rödbetsbiff med basilika- och citroncrème samt rostad potatis

Middag

  • Dillköttgryta med kokt potatis
  • Het paprikagryta med quorn samt ris

Söndag 28/9 

Lunch

  • Laxlåda med purjolök
  • Morotsbiff med tzatziki och rostad potatis

Middag

  • Kycklinggryta med mango och curry samt ris
  • Baljgryta med basilika och fetaost samt bulgur

Med reservation för ändringar.

Måndag 29/9

Lunch

  • Barbecuekyckling med Alabama white sauce, rostad majssalsa samt rostad potatis
  • Tortellinigratäng med tomat, ricotta och spenat

Middag

  • Sprödbakad fisk med klassisk dillmajonnäs, citron och kokt potatis
  • Raggmunkar med lingonsylt

Tisdag 30/9

Lunch

  • Grekisk färslåda med het feta- och paprikaröra samt rostad potatis
  • Het böngryta med gräddfil och ris

Middag

  • Kreolsk gryta med chorizo samt kokt potatis
  • Het vitkålssoppa

Onsdag 1/10 - Vegetariska världsdagen

Lunch

  • Kycklinggratäng med broccoli samt ris
  • Pizza med kronärtskocka, tomat och champinjoner

Middag

  • Nordafrikansk tomatgryta med grillost, krämig kikärtdressing samt ris
  • Karibisk grönsaksbiff med örtkryddad sås och kokt potatis

Torsdag 2/10

Lunch

  • Fisksufflé med skirat smör, färsk dill, citron och kokt potatis
  • Husets linsbiffar med vitost samt örtdressing och kokt potatis

Middag

  • Bratwurst med gurkmajonnäs och potatismos
  • Grekiska grönsaker med fetaost samt tzatziki

Fredag 3/10

Lunch

  • Röd currymarinerad kyckling med nuoc-chamsås och nudelwok
  • Makaronilåda med rotsaker

Middag

  • Fiskgratäng med soltorkad tomat och kokt potatis
  • Grekisk paj med vitlöksdressing

Lördag 4/10

Lunch

  • Stekt falukorv med persiljestuvad potatis
  • Grönsaksburritos med gräddfil

Middag

  • Spagetti bolognese
  • Vårrullar med het salsa och ris

Söndag 5/10

Lunch

  • Pasta med kyckling, paprika och champinjoner
  • Grönsaksjansson

Middag

  • Korv stroganoff med ris
  • Sojafärssås med penne

Till samtliga måltider serveras smör, bröd, salladsbuffé, måltidsdryck samt kaffe
Med reservation för ändringar

Frukost

Måndag-fredag kl.07.15-09.30
Lördag-söndag kl.08.00-09.30

Lunch

Måndag-fredag kl.11.30-13.00
Lördag-söndag kl.12.00-13.00

Middag

Måndag-söndag kl.17.00-18.30

Kvällsfika

Måndag-söndag kl.19.30-20.30

För kontakt med restaurangen, ring oss.
Telefon: 0920-23 90 06