Restaurang Hotell Vistet

I hotellets restaurang serveras frukost, lunch, middag och kvällsfika.

Dagens lunch serveras 11.30–13.00 på vardagar och 12.00–13.00 på helgdagar.

Dagens middag serveras 17.00–18.30.

För oss är det viktigt att maten som serveras både smakar gott och gör gott för vår hälsa och miljö. Vi använder i första hand fläskkött och nötkött från lokala gårdar, fisk som är MSC-märkt (hållbart fiske), svensk kyckling, samt mejeriprodukter och potatis från lokal produktion.

Till samtliga måltider serveras smör, bröd, salladsbuffé, måltidsdryck samt kaffe.

Gluten- och laktosfritt alternativ finns alltid att tillgå, fråga personalen. Vid behov av annan specialkost, fråga personalen.

Måndag 18/11

Lunch

  • Panerad fiskburgare med hamburgerbröd, dillcréme, picklad fänkål, citron & klyftpotatis
  • Vårrullar med sweet chilisås & ris

Middag

  • Kycklingcurry med ris
  • Potatisbullar med lingonsylt

Tisdag 19/11

Lunch

  • Husets färslåda med ajvar, krämig paprikasås & rostad potatis
  • Het vitkålssoppa & gräddfil

Middag

  • Sej med citronsås & kokt potatis
  • Krämig quorngryta & ris

Onsdag 20/11

Lunch

  • Strimlad biff med kantareller & basilika samt ris
  • Grönsaksfrestelse

Middag

  • Chili- & koriandermarinerad kyckling med limeaioli samt rostad potatis
  • Indisk gryta med quorn & ingefära samt ris

Torsdag 21/11

Lunch

  • Tomat- & basilikagratinerad sej samt kokt potatis
  • Falafel med het salsa & kokt potatis

Middag

  • Köttfärssås med rödvin & spagetti
  • Baljgryta med basilika & fetaost samt kokt potatis

Fredag 22/11

Lunch

  • Husets indiska koftas (köttbullar) i sås samt ris
  • Pannoumi Tikka Masala samt ris

Middag

  • Het kycklingpasta
  • Lasagne med linser & keso

Lördag 23/11

Lunch

  • Kalops med inlagda rödbetor & kokt potatis
  • Grönsaksgratäng med cayenne samt kokt potatis

Middag

  • Laxpasta
  • Pizza med kronärtskocka

Söndag 24/11

Lunch

  • Ostfylld köttfärslimpa med gräddsås, kokt potatis & lingonsylt
  • Quorngratäng med broccoli & kokt potatis

Middag

  • Fransk fläskgryta med senap & kokt potatis
  • Grönsaksburgare med potatis- & fänkålsgratäng

Med reservation för ändringar.

Måndag 25/11

Lunch

  • Senaps- & honungsmarinerad kyckling med gremolatayoghurt samt rostad potatis
  • Grekisk bulgurpytt med tzatziki

Middag

  • Sprödbakad fisk med gräddfilssås, citron samt kokt potatis
  • Raggmunkar med lingonsylt

Tisdag 26/11

Lunch

  • Köttfärslåda med bacon & fetaost, gräddsås samt rostad potatis
  • Quornburritos med gräddfil

Middag

  • Fisksufflé med skirat smör, kokt potatis, citron & dill
  • Honungsglaserad rotsakspytt med krämig ostdressing

Onsdag 27/11

Lunch

  • Laxfrestelse med picklad fänkål
  • Pastasås med soltorkade tomater & oliver

Middag

  • Biff Stroganoff med ris
  • Vårrullar, sötsur sås & ris

Torsdag 28/11

Lunch

  • Skinkstek med äppelgräddsås, pressgurka & rostad potatis
  • Grönsaksjansson

Middag

  • Tacogratäng med picklad rödlök, nachos samt ris
  • Currygryta med quorn & ris

Fredag 29/11

Lunch

  • Boeuf Bourguignon med potatismos
  • Kikärtsgryta med ananas samt ris

Middag

  • Kycklinglasagne med mozzarella
  • Rödbetsbiffar med getostcrème & rostad potatis

Lördag 30/11

Lunch

  • Stekt falukorv med stuvad vitkål & kokt potatis
  • Kikärtspannkakor med pannkakssylt

Middag

  • Köttfärsfrestelse
  • Tacopaj med sojafärs & vitlöksdressing

Söndag 1/12

Lunch

  • Kycklingsås med soltorkade tomater & ris
  • Grönsaksburgare med tzatziki & kokt potatis

Middag

  • Viltskavspasta
  • Lasagne med linser & keso

Med reservation för ändringar.

Måndag 2/12

Lunch

  • Spansk färsbiff med oliv- & fetaostcréme samt rostad potatis
  • Champinjoncrêpes med västerbottenost

Middag

  • Sprödbakad fisk med remouladsås, citron & kokt potatis
  • Potatisbullar med lingonsylt

Tisdag 3/12

Lunch

  • Portergryta med kokt potatis
  • Couscouspytt med kall örtsås

Middag

  • Fisksoppa med saffran samt vitlöksdressing
  • Majsfritters med citron- & gurkyoghurt samt ris

Onsdag 4/12

Lunch

  • Köttgryta med rödvin & kantareller samt rostad potatis
  • Broccolipaj med ädelost samt örtdressing

Middag

  • Chili con carne med ris
  • Vegeschnitzel med bearnaisesås & rostad potatis

Torsdag 5/12

Lunch

  • Fiskpudding med skirat smör, citron & kokt potatis
  • Grönsaksburgare med blomkåls- & ädelostgratäng

Middag

  • Ugnsstekt kyckling med balsamicosås & rostad potatis
  • Mustig vegetarisk cajungryta & ris

Fredag 6/12

Lunch

  • Kycklingschnitzel med kryddsmör & rostad potatis
  • Zucchinibiffar med ost & persilja, fetaostdressing samt kokt potatis

Middag

  • Lasagne al forno
  • Ugnspannkaka med lingonsylt

Lördag 7/12

Lunch

  • Brasiliansk fiskgryta med chili, lime & koriander samt ris
  • Het paprikagryta med quorn & ris

Middag

  • Skinkfrestelse
  • Svamppasta med tryffel

Söndag 8/12

Lunch

  • Dillköttgryta samt kokt potatis
  • Morotsbiff med tzatziki & kokt potatis

Middag

  • Kyckling med mango & curry samt ris
  • Husets rödbetsbiff med basilika- & citroncrème samt kokt potatis

Med reservation för ändringar.

Frukost

Måndag-fredag kl.07.15-09.30
Lördag-söndag kl.08.00-09.30

Lunch

Måndag-fredag kl.11.30-13.00
Lördag-söndag kl.12.00-13.00

Middag

Måndag-söndag kl.17.00-18.30

Kvällsfika

Måndag-söndag kl.19.30-20.30

För kontakt med restaurangen, ring oss.
Telefon: 0920-23 90 06