Restaurang Hotell Vistet

I hotellets restaurang serveras frukost, lunch, middag och kvällsfika.

Dagens lunch serveras 11.30–13.00 på vardagar och 12.00–13.00 på helgdagar.

Dagens middag serveras 17.00–18.30.

För oss är det viktigt att maten som serveras både smakar gott och gör gott för vår hälsa och miljö. Vi använder i första hand fläskkött och nötkött från lokala gårdar, fisk som är MSC-märkt (hållbart fiske), svensk kyckling, samt mejeriprodukter och potatis från lokal produktion.

Till samtliga måltider serveras smör, bröd, salladsbuffé, måltidsdryck samt kaffe.

Gluten- och laktosfritt alternativ finns alltid att tillgå, fråga personalen. Vid behov av annan specialkost, fråga personalen.

Måndag 31/3 

Lunch

  • Sprödbakad koljafilé med kall skagensås, citron samt kokt potatis
  • Karibisk grönsaksbiff med tomatsås samt kokt potatis

Middag

  • Krämig chorizopasta
  • Couscouspytt med kall örtsås

Tisdag 1/4

Lunch

  • Marinerad kyckling samt curryremoulad med äpple & rostad potatis
  • Gratinerade quornburritos med curry samt gräddfil

Middag

  • Fisksufflé med skirat smör, citron & kokt potatis
  • Honungsglaserad rotsakspytt med krämig ostdressing

Onsdag 2/4

Lunch

  • Biff stroganoff med ris
  • Lasagne med linser & keso

Middag

  • Medelhavsgratinerad fisk med citron & kokt potatis
  • Vårrullar med sötsur sås & ris

Torsdag 3/4

Lunch

  • Kyckling Paneng med asiatisk gurksallad & ris
  • Grönsaksjansson

Middag

  • Skinkstek med äppelgräddsås, pressgurka, svartvinbärsgelé & rostad potatis
  • Currygryta med quorn samt ris

Fredag 4/4

Lunch

  • Rimmad oxbringa med rotmos & pepparrotsås
  • Gnocchi med krämig tomatsås & mozzarella

Middag

  • Kycklinglasagne med mozzarella samt riven hårdost
  • Sojafärssås med spaghetti

Lördag 5/4

Lunch

  • Köttfärsfrestelse
  • Tacopaj med sojafärs samt gräddfilsdressing med vitlök

Middag

  • Stekt falukorv med stuvad vitkål & kokt potatis
  • Husets morotsbiffar med kall örtagårdssås & kokt potatis

Söndag 6/4

Lunch

  • Kycklingsås med soltorkade tomater & ris
  • Kikärtspannkakor med pannkakssylt

Middag

  • Viltskavspasta
  • Green burger med tzatziki & rostad potatis

Med reservation för ändringar.

Måndag 7/4

Lunch

  • Sprödbakad fisk med remouladsås, citron & kokt potatis
  • Champinjoncrêpes med västerbottensost

Middag

  • Chilikyckling med grillad paprikaröra & rostad potatis
  • Potatisbullar med lingonsylt

Tisdag 8/4

Lunch

  • Spansk färsbiff med mojo rojo & rostad potatis
  • Couscouspytt med kall örtsås

Middag

  • Portergryta med pressgurka, svartvinbärsgelé samt kokt potatis
  • Majsfritters med citron- & gurkyoghurt samt ris

Onsdag 9/4

Lunch

  • Chorizo med husets rökiga sesam- & mangoketchup samt potatismos
  • Broccolipaj med ädelost samt provencalsk gräddfilsdressing

Middag

  • Chili con carne med ris
  • Grönsaksburgare samt blomkålsgratäng med ädelost & kokt potatis

Torsdag 10/4

Lunch

  • Fiskpudding med skirat smör, citron & kokt potatis
  • Mustig cajungryta med bulgur

Middag

  • Kycklingschnitzel med kryddsmör, citron & rostad potatis
  • Vegeschnitzel med kryddsmör, citron & rostad potatis

Fredag 11/4

Lunch

  • Basilika- & mozzarellagratinerad fläskfilé med pepparsås & klyftpotatis
  • Zucchinibiffar med ost & persilja, fetaostdressing samt kokt potatis

Middag

  • Senaps- & honungsmarinerad kyckling med karamelliserad lökkräm och rostad potatis
  • Svamppasta med tryffel

Lördag 12/4

Lunch

  • Brasiliansk fiskgryta med chili, lime & koriander samt ris
  • Husets rödbetsbiff med basilika- & citroncrème samt rostad potatis

Middag

  • Dillköttgryta med kokt potatis
  • Het paprikagryta med quorn samt ris

Söndag 13/4

Lunch

  • Laxlåda med purjolök
  • Morotsbiff med tzatziki & rostad potatis

Middag

  • Kycklinggryta med mango & curry samt ris
  • Baljgryta med basilika & fetaost samt bulgur

Med reservation för ändringar.

Måndag 14/4

Lunch

  • Barbecuekyckling med Alabama white sauce, rostad majssalsa & rostad potatis
  • Tortellinigratäng med tomat, ricotta & spenat

Middag

  • Grekisk färslåda med het feta- & paprikaröra samt rostad potatis
  • Raggmunkar med lingonsylt

Tisdag 15/4

Lunch

  • Pankopanerad torsk med tartarsås, citron & rostad potatis
  • Het böngryta med ris

Middag

  • Kreolsk gryta med chorizo samt kokt potatis
  • Het vitkålssoppa

Onsdag 16/4

Lunch

  • Bratwurst med snabbsyrad surkål, senap, tysk curryketchup & rostad potatis
  • Pizza med kronärtskocka, tomat & champinjoner

Middag

  • Laxpasta med citron & basilika, citron samt färsk dill
  • Karibisk grönsaksbiff med örtkryddad sås & kokt potatis

Torsdag 17/4

Lunch

  • Kycklinggratäng med broccoli samt ris
  • Husets linsbiffar med vitost samt örtdressing & kokt potatis

Middag

  • Viltskav med potatismos & lingonchutney
  • Krämig quorngryta med ris

Fredag 18/4 – Långfredag

Lunch

  • Fisksufflé med skirat smör, färsk dill, citron samt kokt potatis
  • Makaronilåda med rotsaker
  • Köttbullar med brunsås, lingonsylt & kokt potatis
  • Grekiska grönsaker med fetaost samt tzatziki

Lördag 19/4 – Påskafton

Lunch

  • Pytt i panna med inlagda rödbetor
  • Grönsakssås med curry & kokos samt ris

Middag

  • Ugnsstekt lax med kall romsås & kokt potatis
  • Grekisk paj samt gräddfilsdressing med vitlök

Söndag 20/4 – Påskdagen

Lunch

  • Lammfärsbiffar med rosmarinsås & rostade rotsaker
  • Vegeschnitzel med rosmarinsås & rostade rotsaker

Middag

  • Boeuf Bourguignon med kokt potatis
  • Rödbetsbiff med basilika- & citronkräm samt kokt potatis

Med reservation för ändringar.

Frukost

Måndag-fredag kl.07.15-09.30
Lördag-söndag kl.08.00-09.30

Lunch

Måndag-fredag kl.11.30-13.00
Lördag-söndag kl.12.00-13.00

Middag

Måndag-söndag kl.17.00-18.30

Kvällsfika

Måndag-söndag kl.19.30-20.30

För kontakt med restaurangen, ring oss.
Telefon: 0920-23 90 06