Restaurang Hotell Vistet

I hotellets restaurang serveras frukost, lunch, middag och kvällsfika.

Dagens lunch serveras 11.30–13.00 på vardagar och 12.00–13.00 på helgdagar.

Dagens middag serveras 17.00–18.30.

För oss är det viktigt att maten som serveras både smakar gott och gör gott för vår hälsa och miljö. Vi använder i första hand fläskkött och nötkött från lokala gårdar, fisk som är MSC-märkt (hållbart fiske), svensk kyckling, samt mejeriprodukter och potatis från lokal produktion.

Till samtliga måltider serveras smör, bröd, salladsbuffé, måltidsdryck samt kaffe.

Gluten- och laktosfritt alternativ finns alltid att tillgå, fråga personalen. Vid behov av annan specialkost, fråga personalen.

Måndag 17/11

Lunch

  • Kåldolmar med gräddsås och kokt potatis
  • Ugnspannkaka med sylt

Middag

  • Pasta Carbonara med riven hårdost
  • Grillad paprikasås med solrosfrön samt pasta

Tisdag 18/11 – Raggmunkens dag 

Lunch

  • Apelsinfisk med basilikapotatismos
  • Grönsaksburgare med morotstzatziki samt kokt potatis

Middag

  • Raggmunkar med stekt fläsk och lingonsylt
  • Böngryta med curry samt ris

Onsdag 19/11

Lunch

  • Senaps- och honungsmarinerad kyckling med örtkryddad sås och rostad potatis
  • Gulaschsoppa med tofu

Middag

  • Grön currygryta med lax och grönsaker samt ris
  • Broccolimedaljong med bönsalsa samt rostad potatis

Torsdag 20/11

Lunch

  • Husets färsbiff med pepparsås och rostad potatis
  • Zucchinibiffar med ost och persilja, fetaostdressing samt kokt potatis

Middag

  • Sprödbakad fisk med tomat och mozzarella, basilikaaioli, citron och rostad potatis
  • Kokoscurry med ris

Fredag 21/11

Lunch

  • Viltskavskebab med aioli, pitabröd och rostad potatis
  • Mustig cajungryta med bulgur

Middag

  • Fylld frukostkorv med potatismos
  • Falafel med het salsa och ris

Lördag 22/11

Lunch

  • Köttbullar med gräddsås, potatis och lingonsylt
  • Grönsaksburgare med tomatsås och kokt potatis

Middag

  • Laxfrestelse
  • Champinjoncrêpes med västerbottensost

Söndag 23/11

Lunch

  • Ost- och skinksås med penne
  • Röd currygryta med kikärtor samt ris

Middag

  • Fiskpudding med skirat smör samt kokt potatis
  • Kålpudding med sojafärs, gräddsås samt kokt potatis

Med reservation för ändringar.

Måndag 24/11

Lunch

  • Koreansk kycklinggryta samt ris
  • Ugnspannkaka med sylt

Middag

  • Orientalisk fiskgratäng med honung, sambal och citron samt kokt potatis
  • Rotfruktscurry med kall myntasås och ris

Tisdag 25/11

Lunch

  • Balsamicobakad kyckling med rostad potatis
  • Sparris- och blomkålssoppa

Middag

  • Bratwurst med snabbsyrad surkål, tysk curryketchup och potatismos
  • Spenatlasagne med keso

Onsdag 26/11

Lunch

  • Sprödbakad fisk med remouladsås, citron och kokt potatis
  • Pepparrotsgryta med quorn och kokt potatis

Middag

  • Köttgryta med bacon och kantareller, svartvinbärsgelé samt rostad potatis
  • Grönsaksgratäng med smultäcke

Torsdag 27/11

Lunch

  • Stekt kycklinglårfilé med dragonsås och rostade rotsaker
  • Pastagratäng med ost, broccoli och soltorkad tomat

Middag

  • Pasta Salsiccia Classico med riven hårdost
  • Grekiska grönsaker med fetaost samt tzatziki

Fredag 28/11

Lunch

  • Chorizo med Brava-aioli och rostad potatis
  • Linsbolognese med spaghetti

Middag

  • Spanska albondigas (köttbullar) i tomatsås samt rostad potatis
  • Vegetariska albondigas i tomatsås samt rostad potatis

Lördag 29/11

Lunch

  • Fisksufflé med skirat smör, citron och kokt potatis
  • Vegeschnitzel med sötsur sås samt ris

Middag

  • Gulaschgryta med ris
  • Majsfritters med krämig ostdressing samt kokt potatis

Söndag 30/11

Lunch

  • Fläskgryta med lingon samt kokt potatis
  • Tomatpaj med ost och persilja samt provensalsk gräddfilsdressing

Middag

  • Mangokyckling med ris
  • Karibisk grönsaksbiff med örtkryddad sås och kokt potatis

Med reservation för ändringar.

Måndag 1/12

Lunch

  • Pannbiff med gräddsås, stekt lök, kokt potatis och lingonsylt
  • Grekisk bulgurpytt med tzatziki

Middag

  • Marinerad kyckling med ost- och timjansås samt ris
  • Chili sin carne med ris

Tisdag 2/12

Lunch

  • Fisk i kokoscurry samt ris
  • Krämig quorngryta samt ris

Middag

  • Fläskschnitzel med kryddsmör, citron samt rostad potatis
  • Raggmunkar med lingonsylt

Onsdag 3/12 

Lunch

  • Sprödbakad fisk med remouladsås, citron och kokt potatis
  • Grönsaksfrestelse

Middag

  • Strimlad biff med kantareller och basilika samt rostad potatis
  • Indisk gryta med quorn och ingefära samt ris

Torsdag 4/12

Lunch

  • Kycklingshawarma med vitlöksdressing, pitabröd samt ris
  • Falafel med het salsa och ris

Middag

  • Köttfärssås med rödvin och spagetti
  • Baljgryta med basilika och fetaost samt kokt potatis

Fredag 5/12

Lunch

  • Kyckling i rosmarinsås med svartvinbärsgelé och rostade rotsaker
  • Lasagne med linser och keso

Middag

  • Tacogratäng med limepicklad rödlök, nachos samt ris
  • Pizza med kronärtskocka, paprika, lök och oliver

Lördag 6/12

Lunch

  • Het kycklingpasta
  • Makaronilåda med rotsaker

Middag

  • Skinkgratäng
  • Grönsaksgratäng med cayenne och kokt potatis

Söndag 7/12

Lunch

  • Ostfylld köttfärslåda med gräddsås och kokt potatis
  • Grönsaksburgare med potatis- och fänkålsgratäng

Middag

  • Fransk fläskgryta med senap och kokt potatis
  • Quorn- och broccoligratäng med ris

Till samtliga måltider serveras smör, bröd, salladsbuffé, måltidsdryck samt kaffe
Med reservation för ändringar

Frukost

Måndag-fredag kl.07.15-09.30
Lördag-söndag kl.08.00-09.30

Lunch

Måndag-fredag kl.11.30-13.00
Lördag-söndag kl.12.00-13.00

Middag

Måndag-söndag kl.17.00-18.30

Kvällsfika

Måndag-söndag kl.19.30-20.30

För kontakt med restaurangen, ring oss.
Telefon: 0920-23 90 06