Restaurang Hotell Vistet
I hotellets restaurang serveras frukost, lunch, middag och kvällsfika.
Dagens lunch serveras 11.30–13.00 på vardagar och 12.00–13.00 på helgdagar.
Dagens middag serveras 17.00–18.30.
För oss är det viktigt att maten som serveras både smakar gott och gör gott för vår hälsa och miljö. Vi använder i första hand fläskkött och nötkött från lokala gårdar, fisk som är MSC-märkt (hållbart fiske), svensk kyckling, samt mejeriprodukter och potatis från lokal produktion.
Till samtliga måltider serveras smör, bröd, salladsbuffé, måltidsdryck samt kaffe.
Gluten- och laktosfritt alternativ finns alltid att tillgå, fråga personalen. Vid behov av annan specialkost, fråga personalen.
Måndag 31/3
Lunch
- Sprödbakad koljafilé med kall skagensås, citron samt kokt potatis
- Karibisk grönsaksbiff med tomatsås samt kokt potatis
Middag
- Krämig chorizopasta
- Couscouspytt med kall örtsås
Tisdag 1/4
Lunch
- Marinerad kyckling samt curryremoulad med äpple & rostad potatis
- Gratinerade quornburritos med curry samt gräddfil
Middag
- Fisksufflé med skirat smör, citron & kokt potatis
- Honungsglaserad rotsakspytt med krämig ostdressing
Onsdag 2/4
Lunch
- Biff stroganoff med ris
- Lasagne med linser & keso
Middag
- Medelhavsgratinerad fisk med citron & kokt potatis
- Vårrullar med sötsur sås & ris
Torsdag 3/4
Lunch
- Kyckling Paneng med asiatisk gurksallad & ris
- Grönsaksjansson
Middag
- Skinkstek med äppelgräddsås, pressgurka, svartvinbärsgelé & rostad potatis
- Currygryta med quorn samt ris
Fredag 4/4
Lunch
- Rimmad oxbringa med rotmos & pepparrotsås
- Gnocchi med krämig tomatsås & mozzarella
Middag
- Kycklinglasagne med mozzarella samt riven hårdost
- Sojafärssås med spaghetti
Lördag 5/4
Lunch
- Köttfärsfrestelse
- Tacopaj med sojafärs samt gräddfilsdressing med vitlök
Middag
- Stekt falukorv med stuvad vitkål & kokt potatis
- Husets morotsbiffar med kall örtagårdssås & kokt potatis
Söndag 6/4
Lunch
- Kycklingsås med soltorkade tomater & ris
- Kikärtspannkakor med pannkakssylt
Middag
- Viltskavspasta
- Green burger med tzatziki & rostad potatis
Med reservation för ändringar.
Måndag 7/4
Lunch
- Sprödbakad fisk med remouladsås, citron & kokt potatis
- Champinjoncrêpes med västerbottensost
Middag
- Chilikyckling med grillad paprikaröra & rostad potatis
- Potatisbullar med lingonsylt
Tisdag 8/4
Lunch
- Spansk färsbiff med mojo rojo & rostad potatis
- Couscouspytt med kall örtsås
Middag
- Portergryta med pressgurka, svartvinbärsgelé samt kokt potatis
- Majsfritters med citron- & gurkyoghurt samt ris
Onsdag 9/4
Lunch
- Chorizo med husets rökiga sesam- & mangoketchup samt potatismos
- Broccolipaj med ädelost samt provencalsk gräddfilsdressing
Middag
- Chili con carne med ris
- Grönsaksburgare samt blomkålsgratäng med ädelost & kokt potatis
Torsdag 10/4
Lunch
- Fiskpudding med skirat smör, citron & kokt potatis
- Mustig cajungryta med bulgur
Middag
- Kycklingschnitzel med kryddsmör, citron & rostad potatis
- Vegeschnitzel med kryddsmör, citron & rostad potatis
Fredag 11/4
Lunch
- Basilika- & mozzarellagratinerad fläskfilé med pepparsås & klyftpotatis
- Zucchinibiffar med ost & persilja, fetaostdressing samt kokt potatis
Middag
- Senaps- & honungsmarinerad kyckling med karamelliserad lökkräm och rostad potatis
- Svamppasta med tryffel
Lördag 12/4
Lunch
- Brasiliansk fiskgryta med chili, lime & koriander samt ris
- Husets rödbetsbiff med basilika- & citroncrème samt rostad potatis
Middag
- Dillköttgryta med kokt potatis
- Het paprikagryta med quorn samt ris
Söndag 13/4
Lunch
- Laxlåda med purjolök
- Morotsbiff med tzatziki & rostad potatis
Middag
- Kycklinggryta med mango & curry samt ris
- Baljgryta med basilika & fetaost samt bulgur
Med reservation för ändringar.
Måndag 14/4
Lunch
- Barbecuekyckling med Alabama white sauce, rostad majssalsa & rostad potatis
- Tortellinigratäng med tomat, ricotta & spenat
Middag
- Grekisk färslåda med het feta- & paprikaröra samt rostad potatis
- Raggmunkar med lingonsylt
Tisdag 15/4
Lunch
- Pankopanerad torsk med tartarsås, citron & rostad potatis
- Het böngryta med ris
Middag
- Kreolsk gryta med chorizo samt kokt potatis
- Het vitkålssoppa
Onsdag 16/4
Lunch
- Bratwurst med snabbsyrad surkål, senap, tysk curryketchup & rostad potatis
- Pizza med kronärtskocka, tomat & champinjoner
Middag
- Laxpasta med citron & basilika, citron samt färsk dill
- Karibisk grönsaksbiff med örtkryddad sås & kokt potatis
Torsdag 17/4
Lunch
- Kycklinggratäng med broccoli samt ris
- Husets linsbiffar med vitost samt örtdressing & kokt potatis
Middag
- Viltskav med potatismos & lingonchutney
- Krämig quorngryta med ris
Fredag 18/4 – Långfredag
Lunch
- Fisksufflé med skirat smör, färsk dill, citron samt kokt potatis
- Makaronilåda med rotsaker
- Köttbullar med brunsås, lingonsylt & kokt potatis
- Grekiska grönsaker med fetaost samt tzatziki
Lördag 19/4 – Påskafton
Lunch
- Pytt i panna med inlagda rödbetor
- Grönsakssås med curry & kokos samt ris
Middag
- Ugnsstekt lax med kall romsås & kokt potatis
- Grekisk paj samt gräddfilsdressing med vitlök
Söndag 20/4 – Påskdagen
Lunch
- Lammfärsbiffar med rosmarinsås & rostade rotsaker
- Vegeschnitzel med rosmarinsås & rostade rotsaker
Middag
- Boeuf Bourguignon med kokt potatis
- Rödbetsbiff med basilika- & citronkräm samt kokt potatis
Med reservation för ändringar.
Frukost
Måndag-fredag kl.07.15-09.30
Lördag-söndag kl.08.00-09.30
Lunch
Måndag-fredag kl.11.30-13.00
Lördag-söndag kl.12.00-13.00
Middag
Måndag-söndag kl.17.00-18.30
Kvällsfika
Måndag-söndag kl.19.30-20.30
För kontakt med restaurangen, ring oss.
Telefon: 0920-23 90 06