Restaurang Hotell Vistet
I hotellets restaurang serveras frukost, lunch, middag och kvällsfika.
Dagens lunch serveras 11.30–13.00 på vardagar och 12.00–13.00 på helgdagar.
Dagens middag serveras 17.00–18.30.
För oss är det viktigt att maten som serveras både smakar gott och gör gott för vår hälsa och miljö. Vi använder i första hand fläskkött och nötkött från lokala gårdar, fisk som är MSC-märkt (hållbart fiske), svensk kyckling, samt mejeriprodukter och potatis från lokal produktion.
Till samtliga måltider serveras smör, bröd, salladsbuffé, måltidsdryck samt kaffe.
Gluten- och laktosfritt alternativ finns alltid att tillgå, fråga personalen. Vid behov av annan specialkost, fråga personalen.
Måndag 30/9
Lunch
- Kebab med pitabröd, orientdressing, feferoni samt ris
- Asiatiska bönbollar i röd currysås samt ris
Middag
- Orientalisk fiskgratäng med honung, sambal och citron samt ris
- Ugnspannkaka med sylt
Tisdag 1/10
Lunch
- Kycklinggratäng med soltorkad tomat och lagrad ost samt pasta
- Sparris- och blomkålssoppa
Middag
- Köttgryta med bacon och kantareller samt kokt potatis
- Spenatlasagne med keso
Onsdag 2/10
Lunch
- Rågpanerad strömming med skirat smör, citron, färsk dill samt potatismos
- Pepparrotsgryta med quorn och kokt potatis
Middag
- Pasta Salsiccia Classico med riven hårdost och färsk basilika
- Grönsaksgratäng med smultäcke
Torsdag 3/10
Lunch
- Stekt kycklinglårfilé med dragonsås och rostad potatis
- Pastagratäng med ost, broccoli och soltorkad tomat
Middag
- Kålpudding med gräddsås och kokt potatis
- Kikärtsbiffar med morotsraita och kokt potatis
Fredag 4/10
Lunch
- Fisksufflé med skirat smör, citron och kokt potatis
- Linsbolognese med spaghetti
Middag
- Kycklingbulgogi med snabb kimchisallad och ris
- Grekiska grönsaker med fetaost samt tzatziki
Lördag 5/10
Lunch
- Spansk färsbiff och potatisgratäng med fetaost och soltorkad tomat
- Vegeschnitzel med sötsur sås samt ris
Middag
- Gulaschgryta med ris
- Majsfritters med krämig ostdressing samt kokt potatis
Söndag 6/10
Lunch
- Fläskgryta med lingon samt kokt potatis
- Tomatpaj med ost och persilja samt provensalsk gräddfilsdressing
Middag
- Mangokyckling med ris
- Karibisk grönsaksbiff med örtkryddad sås och kokt potatis
Med reservation för ändringar.
Måndag 7/10
Lunch
- Pannbiff med gräddsås, stekt lök, kokt potatis och lingonsylt
- Grekisk bulgurpytt med tzatziki
Middag
- Marinerad kyckling med ost- och timjansås samt ris
- Nordafrikansk tomatgryta med grillost samt krämig kikärtsdressing och ris
Tisdag 8/10
Lunch
- Fisk i kokoscurry samt ris
- Krämig quorngryta samt ris
Middag
- Fläskschnitzel med café de parissås, citron samt klyftpotatis
- Raggmunkar med lingonsylt
Onsdag 9/10
Lunch
- Szechuankyckling samt ris
- Grönsaksfrestelse
Middag
- Strimlad biff med kantareller och basilika samt rostad potatis
- Indisk gryta med quorn och ingefära samt ris
Torsdag 10/10
Lunch
- Chorizo med husets rökiga sesam- och mangoketchup samt potatismos
- Falafel med salsa och ris
Middag
Köttfärssås med rödvin och spagetti
Baljgryta med basilika och fetaost samt kokt potatis
Fredag 11/10
Lunch
- Het kycklingpasta
- Makaronilåda med rotsaker
Middag
- Fish taco med vitlöksdressing, mangosalsa, nachos, tortillabröd, ris och färsk koriander
- Vegetarisk tacogratäng
Lördag 12/10
Lunch
- Laxpasta
- Pizza med kronärtskocka, paprika, lök och oliver
Middag
- Skinkgratäng
- Grönsaksgratäng med cayenne och kokt potatis
Söndag 13/10
Lunch
- Ostfylld köttfärslåda med gräddsås och kokt potatis
- Grönsaksburgare med potatis- och fänkålsgratäng
Middag
- Fransk fläskgryta med senap och kokt potatis
- Quorn- och broccoligratäng med ris
Med reservation för ändringar.
Måndag 14/10
Lunch
- Sprödbakad fisk med kall skagensås, citron samt kokt potatis
- Karibisk grönsaksbiff med tomatsås samt kokt potatis
Middag
- Krämig chorizopasta
- Couscouspytt med kall örtsås
Tisdag 15/10
Lunch
- Marinerad kyckling samt curryremoulad med äpple och rostad potatis
- Gratinerade quornburritos med curry samt gräddfil
Middag
- Fisksufflé med skirat smör, citron och kokt potatis
- Honungsglaserad rotsakspytt med krämig ostdressing
Onsdag 16/10
Lunch
- Biff stroganoff med ris
- Lasagne med linser och keso
Middag
- Medelhavsgratinerad fisk med citron och kokt potatis
- Vårrullar med sötsur sås och ris
Torsdag 17/10
Lunch
- Kyckling Paneng med asiatisk gurksallad och ris
- Grönsaksjansson med vitost
Middag
- Skinkstek med äppelgräddsås, pressgurka och rostad potatis
- Kikärtsgryta med ananas och ris
Fredag 18/10
Lunch
- Rimmad oxbringa med rotmos och pepparrotssås
- Gnocchi med krämig tomatsås och mozzarella
Middag
- Kycklinglasagne med mozzarella samt riven hårdost
- Sojafärssås med spaghetti
Lördag 19/10
Lunch
- Köttfärsfrestelse
- Tacopaj med sojafärs samt gräddfilsdressing med vitlök
Middag
- Stekt falukorv med stuvad vitkål och kokt potatis
- Husets morotsbiffar med kall örtagårdssås och kokt potatis
Söndag 20/10
Lunch
- Kycklingsås med soltorkade tomater och ris
- Kikärtspannkakor med pannkakssylt
Middag
- Viltskavspasta
- Green burger med tzatziki och rostad potatis
Med reservation för ändringar.
Frukost
Måndag-fredag kl.07.15-09.30
Lördag-söndag kl.08.00-09.30
Lunch
Måndag-fredag kl.11.30-13.00
Lördag-söndag kl.12.00-13.00
Middag
Måndag-söndag kl.17.00-18.30
Kvällsfika
Måndag-söndag kl.19.30-20.30
För kontakt med restaurangen, ring oss.
Telefon: 0920-23 90 06