Restaurang Hotell Vistet

I hotellets restaurang serveras frukost, lunch, middag och kvällsfika.

Dagens lunch serveras 11.30–13.00 på vardagar och 12.00–13.00 på helgdagar.

Dagens middag serveras 17.00–18.30.

För oss är det viktigt att maten som serveras både smakar gott och gör gott för vår hälsa och miljö. Vi använder i första hand fläskkött och nötkött från lokala gårdar, fisk som är MSC-märkt (hållbart fiske), svensk kyckling, samt mejeriprodukter och potatis från lokal produktion.

Till samtliga måltider serveras smör, bröd, salladsbuffé, måltidsdryck samt kaffe.

Gluten- och laktosfritt alternativ finns alltid att tillgå, fråga personalen. Vid behov av annan specialkost, fråga personalen.

Måndag 30/9

Lunch

  • Kebab med pitabröd, orientdressing, feferoni samt ris
  • Asiatiska bönbollar i röd currysås samt ris

Middag

  • Orientalisk fiskgratäng med honung, sambal och citron samt ris
  • Ugnspannkaka med sylt

Tisdag 1/10

Lunch

  • Kycklinggratäng med soltorkad tomat och lagrad ost samt pasta
  • Sparris- och blomkålssoppa

Middag

  • Köttgryta med bacon och kantareller samt kokt potatis
  • Spenatlasagne med keso

Onsdag 2/10

Lunch

  • Rågpanerad strömming med skirat smör, citron, färsk dill samt potatismos
  • Pepparrotsgryta med quorn och kokt potatis

Middag

  • Pasta Salsiccia Classico med riven hårdost och färsk basilika
  • Grönsaksgratäng med smultäcke

Torsdag 3/10

Lunch

  • Stekt kycklinglårfilé med dragonsås och rostad potatis
  • Pastagratäng med ost, broccoli och soltorkad tomat

Middag

  • Kålpudding med gräddsås och kokt potatis
  • Kikärtsbiffar med morotsraita och kokt potatis

Fredag 4/10

Lunch

  • Fisksufflé med skirat smör, citron och kokt potatis
  • Linsbolognese med spaghetti

Middag

  • Kycklingbulgogi med snabb kimchisallad och ris
  • Grekiska grönsaker med fetaost samt tzatziki

Lördag 5/10

Lunch

  • Spansk färsbiff och potatisgratäng med fetaost och soltorkad tomat
  • Vegeschnitzel med sötsur sås samt ris

Middag

  • Gulaschgryta med ris
  • Majsfritters med krämig ostdressing samt kokt potatis

Söndag 6/10

Lunch

  • Fläskgryta med lingon samt kokt potatis
  • Tomatpaj med ost och persilja samt provensalsk gräddfilsdressing

Middag

  • Mangokyckling med ris
  • Karibisk grönsaksbiff med örtkryddad sås och kokt potatis

Med reservation för ändringar.

Måndag 7/10

Lunch

  • Pannbiff med gräddsås, stekt lök, kokt potatis och lingonsylt
  • Grekisk bulgurpytt med tzatziki

Middag

  • Marinerad kyckling med ost- och timjansås samt ris
  • Nordafrikansk tomatgryta med grillost samt krämig kikärtsdressing och ris

Tisdag 8/10

Lunch

  • Fisk i kokoscurry samt ris
  • Krämig quorngryta samt ris

Middag

  • Fläskschnitzel med café de parissås, citron samt klyftpotatis
  • Raggmunkar med lingonsylt

Onsdag 9/10

Lunch

  • Szechuankyckling samt ris
  • Grönsaksfrestelse

Middag

  • Strimlad biff med kantareller och basilika samt rostad potatis
  • Indisk gryta med quorn och ingefära samt ris

Torsdag 10/10

Lunch

  • Chorizo med husets rökiga sesam- och mangoketchup samt potatismos
  • Falafel med salsa och ris

Middag

Köttfärssås med rödvin och spagetti

Baljgryta med basilika och fetaost samt kokt potatis

Fredag 11/10

Lunch

  • Het kycklingpasta
  • Makaronilåda med rotsaker

Middag

  • Fish taco med vitlöksdressing, mangosalsa, nachos, tortillabröd, ris och färsk koriander
  • Vegetarisk tacogratäng

Lördag 12/10

Lunch

  • Laxpasta
  • Pizza med kronärtskocka, paprika, lök och oliver

Middag

  • Skinkgratäng
  • Grönsaksgratäng med cayenne och kokt potatis

Söndag 13/10

Lunch

  • Ostfylld köttfärslåda med gräddsås och kokt potatis
  • Grönsaksburgare med potatis- och fänkålsgratäng

Middag

  • Fransk fläskgryta med senap och kokt potatis
  • Quorn- och broccoligratäng med ris

Med reservation för ändringar.

Måndag 14/10

Lunch

  • Sprödbakad fisk med kall skagensås, citron samt kokt potatis
  • Karibisk grönsaksbiff med tomatsås samt kokt potatis

Middag

  • Krämig chorizopasta
  • Couscouspytt med kall örtsås

Tisdag 15/10

Lunch

  • Marinerad kyckling samt curryremoulad med äpple och rostad potatis
  • Gratinerade quornburritos med curry samt gräddfil

Middag

  • Fisksufflé med skirat smör, citron och kokt potatis
  • Honungsglaserad rotsakspytt med krämig ostdressing

Onsdag 16/10

Lunch

  • Biff stroganoff med ris
  • Lasagne med linser och keso

Middag

  • Medelhavsgratinerad fisk med citron och kokt potatis
  • Vårrullar med sötsur sås och ris

Torsdag 17/10

Lunch

  • Kyckling Paneng med asiatisk gurksallad och ris
  • Grönsaksjansson med vitost

Middag

  • Skinkstek med äppelgräddsås, pressgurka och rostad potatis
  • Kikärtsgryta med ananas och ris

Fredag 18/10

Lunch

  • Rimmad oxbringa med rotmos och pepparrotssås
  • Gnocchi med krämig tomatsås och mozzarella

Middag

  • Kycklinglasagne med mozzarella samt riven hårdost
  • Sojafärssås med spaghetti

Lördag 19/10

Lunch

  • Köttfärsfrestelse
  • Tacopaj med sojafärs samt gräddfilsdressing med vitlök

Middag

  • Stekt falukorv med stuvad vitkål och kokt potatis
  • Husets morotsbiffar med kall örtagårdssås och kokt potatis

Söndag 20/10

Lunch

  • Kycklingsås med soltorkade tomater och ris
  • Kikärtspannkakor med pannkakssylt

Middag

  • Viltskavspasta
  • Green burger med tzatziki och rostad potatis

Med reservation för ändringar.

Frukost

Måndag-fredag kl.07.15-09.30
Lördag-söndag kl.08.00-09.30

Lunch

Måndag-fredag kl.11.30-13.00
Lördag-söndag kl.12.00-13.00

Middag

Måndag-söndag kl.17.00-18.30

Kvällsfika

Måndag-söndag kl.19.30-20.30

För kontakt med restaurangen, ring oss.
Telefon: 0920-23 90 06