Restaurang Hotell Vistet

I hotellets restaurang serveras frukost, lunch, middag och kvällsfika.

Dagens lunch serveras 11.30–13.00 på vardagar och 12.00–13.00 på helgdagar.

Dagens middag serveras 17.00–18.30.

För oss är det viktigt att maten som serveras både smakar gott och gör gott för vår hälsa och miljö. Vi använder i första hand fläskkött och nötkött från lokala gårdar, fisk som är MSC-märkt (hållbart fiske), svensk kyckling, samt mejeriprodukter och potatis från lokal produktion.

Till samtliga måltider serveras smör, bröd, salladsbuffé, måltidsdryck samt kaffe.

Gluten- och laktosfritt alternativ finns alltid att tillgå, fråga personalen. Vid behov av annan specialkost, fråga personalen.

Måndag 20/5

Lunch

  • Stekt pitepalt med skirat smör och lingonsylt
  • Pitepalt utan fläsk

Middag

  • Sprödbakad fisk med tomat och mozzarella, basilikaaioli, citron samt kokt potatis
  • Sojaspett, yoghurtsås med sweet chili och ris

Tisdag 21/5

Lunch

  • Apelsinfisk med basilikapotatismos
  • Grönsaksburgare med morotstzatziki och rostad potatis

Middag

  • Kycklingkebab med röd och vit sås, pitabröd samt ris
  • Böngryta med curry och ris

Onsdag 22/5

Lunch

  • Jerk chicken med lime- och korianderyoghurt samt ris
  • Gulaschsoppa med tofu

Middag

  • Isterband med persiljestuvade morötter, inlagda rödbetor och kokt potatis
  • Broccolimedaljong med bönsalsa och ris

Torsdag 23/5

Lunch

  • Lasagne med rökt lax, spenat och soltorkad tomat
  • Zucchinibiffar med ost och persilja, fetaostdressing och kokt potatis

Middag

  • Orientalisk köttgryta med ris
  • Kokoscurry med quorn och ris

Fredag 24/5

Lunch

  • Fylld frukostkorv med potatismos
  • Pasta med squash- och fetaostsås

Middag

  • Chicken Tikka med mango chutney samt ris
  • Pannoumi Tikka Masala samt ris

Lördag 25/5

Lunch

  • Köttfärssås med spagetti
  • Champinjoncrêpes med västerbottensost

Middag

  • Laxfrestelse
  • Quorngratäng med broccoli och kokt potatis

Söndag 26/5

Lunch

  • Ost- och skinksås med pasta
  • Kålpudding med sojafärs, gräddsås och kokt potatis

Middag

  • Köttbullar med gräddsås och kokt potatis
  • Grön currygryta med kikärter samt ris

Med reservation för ändringar.

Måndag 27/5

Lunch

  • Kycklingfajitas med chimichurri, ris och yoghurt
  • Couscouspytt med kall örtsås

Middag

  • Korv stroganoff med ris och färsk persilja
  • Grönsaksbiff med het tomatsås och kokt potatis

Tisdag 28/5

Lunch

  • Köttgryta med bacon och kantareller samt kokt potatis
  • Sparris- och blomkålssoppa

Middag

  • Fransk fisk med örtig pankotopping, picklad fänkål, citron och potatismos
  • Spenatlasagne med keso

Onsdag 29/5

Lunch

  • Ost- och spenatfylld sprödbakad fisk med remouladsås, citron och rostad potatis
  • Grönsaksgratäng med smultäcke

Middag

  • Krämig grönpeppargryta med rostad potatis
  • Pepparotsgryta med quorn och kokt potatis

Torsdag 30/5 

Lunch

  • Kålpudding med gräddsås, lingonsylt samt kokt potatis
  • Pastagratäng med ostsås, broccoli och soltorkade tomater

Middag

  • Rostad kycklinglårfilé med dragonsås och ris
  • Kikärtsbiffar med morotsraita och ris

Fredag 31/5 

Lunch

  • Röd currymarinerad kyckling med nuoc cham, färsk koriander och nudelwok
  • Asiatiska bönbollar med vegetarisk nuoc cham, färsk koriander och nudelwok

Middag

  • Gulaschgryta med kokt potatis
  • Linsbolognese med spagetti

Lördag 1/6 

Lunch

  • Spansk färsbiff samt potatisgratäng med fetaost och soltorkad tomat
  • Tomatpaj med ost och persilja samt provensalsk gräddfilsdressing

Middag

  • Fisksufflé med skirat smör och kokt potatis
  • Makaronilåda med rotsaker

Söndag 2/6 

Lunch

  • Mangokyckling med ris
  • Sojafärslåda med keso, gräddsås och kokt potatis

Middag

  • Fläskgryta med lingon och kokt potatis
  • Karibisk grönsaksbiff med örtkryddad sås och kokt potatis

Med reservation för ändringar.

Måndag 3/6 

Lunch

  • Panerad fiskburgare med dillcréme, picklad fänkål, citron och klyftpotatis
  • Vårrullar med sweet chilisås och ris

Middag

  • Kycklingcurry med ris
  • Potatisbullar med lingonsylt

Tisdag 4/6

Lunch

  • Souvlakikryddad fläskkarré med tzatziki och rostad potatis
  • Het vitkålssoppa och gräddfil

Middag

  • Sej med citronsås och kokt potatis
  • Krämig quorngryta och ris

Onsdag 5/6

Lunch

  • Pannbiff med gräddsås, lingonsylt och kokt potatis
  • Grönsaksfrestelse

Middag

  • Chili- och koriandermarinerad kyckling med limeaioli samt ris
  • Indisk gryta med quorn och ingefära samt ris

Torsdag 6/6

Lunch

  • Strimlad biff med kantareller & basilika samt ris
  • Falafel med het salsa och kokt potatis

Middag

  • Köttfärssås med rödvin och spagetti
  • Baljgryta med basilika och fetaost samt kokt potatis

Fredag 7/6

Lunch

  • Fläskschnitzel med bearnaisesås, citron, färsk persilja och klyftpotatis
  • Raggmunkar med lingonsylt

Middag

  • Het kycklingpasta
  • Lasagne med linser och keso

Lördag 8/6

Lunch

  • Kalops med inlagda rödbetor och kokt potatis
  • Grönsaksgratäng med cayenne samt kokt potatis

Middag

  • Laxpasta
  • Pizza med kronärtskocka

Söndag 9/6

Lunch

  • Ostfylld köttfärslimpa med gräddsås, kokt potatis och lingonsylt
  • Quorngratäng med broccoli och kokt potatis

Middag

  • Fransk fläskgryta med senap och kokt potatis
  • Grönsaksburgare med potatis- och fänkålsgratäng

Med reservation för ändringar.

Frukost

Måndag-fredag kl.07.15-09.30
Lördag-söndag kl.08.00-09.30

Lunch

Måndag-fredag kl.11.30-13.00
Lördag-söndag kl.12.00-13.00

Middag

Måndag-söndag kl.17.00-18.30

Kvällsfika

Måndag-söndag kl.19.30-20.30

För kontakt med restaurangen, ring oss.
Telefon: 0920-23 90 06