Restaurang Hotell Vistet

I hotellets restaurang serveras frukost, lunch, middag och kvällsfika.

Dagens lunch serveras 11.30–13.00 på vardagar och 12.00–13.00 på helgdagar.

Dagens middag serveras 17.00–18.30.

För oss är det viktigt att maten som serveras både smakar gott och gör gott för vår hälsa och miljö. Vi använder i första hand fläskkött och nötkött från lokala gårdar, fisk som är MSC-märkt (hållbart fiske), svensk kyckling, samt mejeriprodukter och potatis från lokal produktion.

Till samtliga måltider serveras smör, bröd, salladsbuffé, måltidsdryck samt kaffe.

Gluten- och laktosfritt alternativ finns alltid att tillgå, fråga personalen. Vid behov av annan specialkost, fråga personalen.

Måndag 7/7

Lunch

  • Barbecuekyckling med Alabama white sauce, rostad majssalsa samt rostad potatis
  • Tortellinigratäng med tomat, ricotta och spenat

Middag

  • Grekisk färslåda med het feta- och paprikaröra samt rostad potatis
  • Raggmunkar med lingonsylt

Tisdag 8/7

Lunch

  • Pankopanerad torsk med jalapeño- och koriandermajonnäs, citron, rostad lök och rostad potatis
  • Majsbiffar med jalapeño- och koriandermajonnäs, citron, rostad lök och rostad potatis

Middag

  • Kreolsk gryta med chorizo samt kokt potatis
  • Het vitkålssoppa

Onsdag 9/7

Lunch

  • Kycklinggratäng med broccoli samt ris
  • Pizza med kronärtskocka, tomat och champinjoner

Middag

  • Laxpasta med citron och basilika, citron samt färsk dill
  • Karibisk grönsaksbiff med örtkryddad sås och kokt potatis

Torsdag 10/7

Lunch

  • Fisksufflé med skirat smör, färsk dill, citron och kokt potatis
  • Husets linsbiffar med vitost samt örtdressing och kokt potatis

Middag

  • Bratwurst med gurkmajonnäs och potatismos
  • Krämig quorngryta med ris

Fredag 11/7

Lunch

  • Kycklingkebab med röd och vit sås, pitabröd samt ris
  • Grekisk paj med vitlöksdressing

Middag

  • Fiskgratäng med soltorkad tomat och kokt potatis
  • Makaronilåda med rotsaker

Lördag 12/7

Lunch

  • Stekt falukorv med persiljestuvad potatis
  • Grönsaksburritos med gräddfil

Middag

  • Spagetti Bolognese
  • Vårrullar med het salsa och ris

Söndag 13/7 

Lunch

  • Pasta med kyckling, paprika och champinjoner
  • Grönsaksjansson

Middag

  • Korv stroganoff med ris
  • Sojafärssås med penne

Med reservation för ändringar.

Måndag 14/7 

Lunch

  • Spansk färsbiff med feta- och olivcrème samt rostad potatis
  • Palak paneer med grillost samt ris

Middag

  • Raggmunkar med stekt fläsk samt lingonsylt
  • Raggmunkar med lingonsylt

Tisdag 15/7

Lunch

  • Apelsinfisk med basilikapotatismos
  • Grönsaksburgare med morotstzatziki och rostad potatis

Middag

  • Marinerad kyckling med bearnaisesås och rostad potatis
  • Böngryta med curry och ris

Onsdag 16/7

Lunch

  • Pannbiff med lingongräddsås, pressgurka, färsk persilja och kokt potatis
  • Gulaschsoppa med tofu

Middag

  • Tortellinigratäng med kryddig korv och smakrik ost
  • Zucchinibiffar med ost och persilja, fetaostdressing och rostad potatis

Torsdag 17/7

Lunch

  • Sprödbakad fisk med tomat och mozzarella, basilikaaioli, citron samt kokt potatis
  • Broccolimedaljong med bönsalsa och ris

Middag

  • Orientalisk köttgryta med ris
  • Pasta med squash- och fetaostsås

Fredag 18/7 

Lunch

  • Kycklingfajitas med chimichurri, tortillabröd, nachos, yoghurt och ris
  • Vegetarisk Texas chili med ärtguacamole, nachos och ris

Middag

  • Fylld frukostkorv med potatismos
  • Husets falafel med het salsa och ris

Lördag 19/7

Lunch

  •  Köttfärssås med spagetti
  • Champinjoncrêpes med västerbottensost

Middag

  • Laxfrestelse
  • Quorngratäng med broccoli och kokt potatis

Söndag 20/7

Lunch

  • Ost- och skinksås med pasta
  • Kålpudding med sojafärs, gräddsås och kokt potatis

Middag

  • Köttbullar med gräddsås och kokt potatis
  • Röd currygryta med kikärter samt ris

Med reservation för ändringar.

Måndag 21/7

Lunch

  • Korv stroganoff med ris
  • Couscouspytt med kall örtsås

Middag

  • Sticky chicken med asiatisk gurksallad och ris
  • Het pannoumioststroganoff och ris

Tisdag 22/7

Lunch

  • Köttgryta med bacon och kantareller samt kokt potatis
  • Sparris- och blomkålssoppa

Middag

  • Färskost- och spenatfylld sprödbakad fisk med tartarsås, citron och kokt potatis
  • Spenatlasagne med keso

Onsdag 23/7

Lunch

  • Fransk fisk med örtig pankotopping, dillmayo, picklad fänkål och potatismos
  • Grönsaksgratäng med smultäcke

Middag

  • Chorizo samt krämig potatissallad med äpple
  • Pepparotsgryta med quorn och kokt potatis

Torsdag 24/7 

Lunch

  • Kålpudding med gräddsås samt kokt potatis
  • Pastagratäng med ostsås, broccoli och soltorkade tomater

Middag

  • Rostad kycklinglårfilé med dragonsås och ris
  • Husets kikärtsbiffar med morotsraita och ris

Fredag 25/7

Lunch

  • Grekisk färsbiff med tzatziki samt potatisgratäng med feta och soltorkad tomat
  • Linsbolognese med spagetti

Middag

  • Fläsk i hoisinsås samt ris
  • Gnocchi med krämig tomatsås

Lördag 26/7

Lunch

  • Gulaschgryta med gräddfil och kokt potatis
  • Tomatpaj med ost och persilja samt provensalsk gräddfilsdressing

Middag

  • Fisksufflé med skirat smör och kokt potatis
  • Majsfritters med krämig ostdressing samt rostad potatis

Söndag 27/7

Lunch

  • Kycklinggryta med mango samt ris
  • Sojafärslåda med keso, gräddsås och kokt potatis

Middag

  • Fläskgryta med lingon och kokt potatis
  • Karibisk grönsaksbiff med örtkryddad sås och kokt potatis

Med reservation för ändringar.

Måndag 28/7

Lunch

  • Panerad fiskburgare med hamburgerbröd, fänkålsslaw med äpple och dill, citron och klyftpotatis
  • Vårrullar med sweet chilisås och ris

Middag

  • Kycklingcurry med ris
  • Potatisbullar med lingonsylt

Tisdag 29/7

Lunch

  • Gyros med pitabröd, tzatziki, grönsallad och ris
  • Het vitkålssoppa med gräddfil

Middag

  • Sej med citronsås och kokt potatis
  • Krämig quorngryta och ris

Onsdag 30/7

Lunch

  • Strimlad biff med kantareller och basilika samt ris
  • Grönsaksfrestelse

Middag

  • Marinerad kyckling med chilibearnaise och rostade rotsaker
  • Indisk gryta med quorn och ingefära samt ris

Torsdag 31/7

Lunch

  • Tomat- och basilikagratinerad sej med kokt potatis
  • Falafel med het salsa och kokt potatis

Middag

  • Köttbullar med gräddsås, pressgurka, lingonsylt och kokt potatis
  • Baljgryta med basilika och fetaost samt kokt potatis

Fredag 1/8

Lunch

  • Grekisk pytt i panna med kyckling och fetaost samt citron- och gurkyoghurt
  • Vegetarisk tacogratäng med ris och nachos

Middag

  • Köttfärssås med rödvin och spagetti
  • Lasagne med linser och keso

Lördag 2/8

Lunch

  • Kalops med inlagda rödbetor och kokt potatis
  • Grönsaksgratäng med cayenne samt kokt potatis

Middag

  • Laxpasta
  • Pizza med kronärtskocka

Söndag 3/8 

Lunch

  • Ostfylld köttfärslimpa med gräddsås, kokt potatis och lingonsylt
  • Quorngratäng med broccoli och kokt potatis

Middag

  • Fransk fläskgryta med senap och kokt potatis
  • Grönsaksburgare med potatis- och fänkålsgratäng

Med reservation för ändringar.

Måndag 4/8

Lunch

  • Marinerad kyckling med lagrad ost- och timjansås samt rostad potatis
  • Majsbiffar med lime- och korianderyoghurt samt rostad potatis

Middag

  • Sprödbakad fisk med gräddfilssås, citron samt kokt potatis
  • Raggmunkar med lingonsylt

Tisdag 5/8

Lunch

  • Grekisk färsbiff med gremolatayogurt samt rostad potatis
  • Quornburritos med gräddfil

Middag

  • Fisksufflé med skirat smör, kokt potatis, citron och dill
  • Honungsglaserad rotsakspytt med krämig ostdressing

Onsdag 6/8

Lunch

  • Laxfrestelse med skirat smör
  • Pasta med soltorkade tomater och oliver

Middag

  • Biff stroganoff med kokt potatis
  • Vårrullar, sötsur sås och ris

Torsdag 7/8

Lunch

  • Pastrami med älsklingssallad samt rostad potatis
  • Grönsaksjansson

Middag

  • Cornflakespanerad kyckling med rostad majssalsa, comeback sauce samt ris
  • Currygryta med quorn och ris

Fredag 8/8

Lunch

  • Skinkstek med äppelgräddsås, pressgurka och kokt potatis
  • Vegetarisk tacopaj samt gräddfilsdressing med vitlök

Middag

  • Kycklinglasagne med mozzarella
  • Sojafärssås med spaghetti

Lördag 9/8

Lunch

  • Stekt falukorv med stuvad vitkål och kokt potatis
  • Husets morotsbiffar med örtagårdssås och rostad potatis

Middag

  • Köttfärsfrestelse
  • Kikärtspannkakor med pannkakssylt

Söndag 10/8 

Lunch

  • Kycklingsås med soltorkade tomater och ris
  • Grönsaksburgare med tzatziki och kokt potatis

Middag

  • Viltskavspasta
  • Lasagne med linser och keso

Med reservation för ändringar.

Frukost

Måndag-fredag kl.07.15-09.30
Lördag-söndag kl.08.00-09.30

Lunch

Måndag-fredag kl.11.30-13.00
Lördag-söndag kl.12.00-13.00

Middag

Måndag-söndag kl.17.00-18.30

Kvällsfika

Måndag-söndag kl.19.30-20.30

För kontakt med restaurangen, ring oss.
Telefon: 0920-23 90 06