Restaurang Kustsidan - Piteå sjukhus
Välkommen till restaurang Kustsidan på Piteå sjukhus!
Lunchen som serveras i restaurangen är till stor del lagad från grunden av personalen. Lokala och regionala råvaror prioriteras. Vi använder också msc-märkt fisk, svenskt kött och ekologiska produkter i stor utsträckning. Med detta uppnår vi Region Norrbottens ekologiska mål.
Öppettider
Måndag till fredag: kl 11.00-13.00
Lördag, söndag och helgdagar stängt.
Dagens lunch: 125 kr
För regionanställda: 115 kr
Barn 0-2 år: äter gratis med betalande vuxen
Barn 3-9 år: 80 kr
Barn från 10 år: 115 kr
Dagens soppa: 100 kr
För regionanställda: 90 kr
Meny
Måndag 8/9
- Stekt fläsk med löksås, potatis
- Vegetarisk nudel wok
- Veckans soppa: Svampsoppa
Tisdag 9/9
- Fisksoppa med curry, morotskaka
- Indisk kikärtsgryta, ris, yoghurtdressing
- Veckans soppa: Svampsoppa
Onsdag 10/9
- Fläskfilégryta med svamp & dijonsenap, persiljepotatis
- Squash med vegetarisk fyllning
- Veckans soppa: Svampsoppa
- Dessert: Äppelkaka, vaniljsås
Torsdag 11/9
- Grekisk färsbiff, Tzatziki, rostad potatis
- Vegetarisk Pestolasagne med majs
- Veckans soppa: Svampsoppa
Fredag 12/9
- Vitlöksmarinerad kycklingklubba, ris
- Quorn med Teriyakisås, ris
- Veckans soppa: Svampsoppa
- Dessert: Chokladmousse & vit chokladmousse
I måltiden ingår salladsbord, bröd, smör, måltidsdryck och kaffe med kaka.
Med reservation för eventuella ändringar.
Måndag 15/9
- Raggmunk med stekt fläsk
- Vegetarisk Risotto
- Veckans soppa: Morotssopa med ingefära
Tisdag 16/9
- Chilimarinerad kycklinglårfilé, rostad potatis, sås med soltorkad tomat
- Vegetarisk pastagratäng
- Veckans soppa: Morotssoppa med ingefära
Onsdag 17/9
- Biffgryta med grönpeppar, ris
- Vegetarisk korvgratäng med broccoli, potatis
- Veckans soppa: Morotssoppa med ingefära
- Dessert: Hallonkaka, vaniljsås
Torsdag 19/9
- Kebab i pitabröd och klyftpotatis, hemlagad orientdressing
- Crepes med vegetarisk fyllning
- Veckans soppa: Morotssoppa med ingefära
Fredag 20/9
- Örtmarinerad fläskkotlett, svampsås, potatisgratäng
- Grekisk Vego gratäng med tomt och bönor
- Veckans soppa: Morotssoppa med ingefära
- Dessert: Kokostoscakaka, vispad grädde
I måltiden ingår salladsbord, bröd, smör, måltidsdryck och kaffe med kaka.
Med reservation för eventuella ändringar.
Måndag 22/9
- Massamancurry med kycklinglårfilé, ris
- Grönsaksjansson
- Veckans soppa: Indisk linssoppa
Tisdag 23/9
- Mustig högrevsgryta, potatis
- Vegetarisk lasagne med linser
- Veckans soppa: Indisk linssoppa
Onsdag 24/9
- Chili Con Carne, ris, nachos
- Vegetarisk paj med spenat, fetaost och soltorkad tomat
- Veckans soppa: Indisk linssoppa
- Dessert: Rabarberpaj, vaniljsås
Torsdag 25/9
- Ugnstekt fläskkotlett, stekt potatis, pepparsås
- Paprika med vegetarisk fyllning
- Veckans soppa: Indisk linssoppa
Fredag 26/9
- Ugnstekt laxfilé med spenat, citronsås, potatis
- Quorn med Teriyakisås, ris
- Veckans soppa: Indisk linssoppa
- Dessert: Citronkaka med syrlig glasyr
I måltiden ingår salladsbord, bröd, smör, måltidsdryck och kaffe med kaka.
Med reservation för eventuella ändringar.
Restaurangen
Telefon: 0911-751 34
Produktionsköket
Telefon: 0911-750 66
Enhetschef Per Clausén
Telefon: 0920-284743