Restaurang Kustsidan - Piteå sjukhus

Välkommen till restaurang Kustsidan på Piteå sjukhus!

Lunchen som serveras i restaurangen är till stor del lagad från grunden av personalen. Lokala och regionala råvaror prioriteras. Vi använder också msc-märkt fisk, svenskt kött och ekologiska produkter i stor utsträckning. Med detta uppnår vi Region Norrbottens ekologiska mål.

Öppettider

Måndag till fredag: kl 11.00-13.00
Lördag, söndag och helgdagar stängt. 

Dagens lunch: 125 kr
För regionanställda: 115 kr
Barn 0-2 år: äter gratis med betalande vuxen
Barn 3-9 år: 80 kr
Barn från 10 år: 115 kr

Dagens soppa: 100 kr
För regionanställda: 90 kr

Meny

Måndag 8/9

  • Stekt fläsk med löksås, potatis
  • Vegetarisk nudel wok
  • Veckans soppa: Svampsoppa

Tisdag 9/9

  • Fisksoppa med curry, morotskaka
  • Indisk kikärtsgryta, ris, yoghurtdressing
  • Veckans soppa: Svampsoppa

Onsdag 10/9

  • Fläskfilégryta med svamp & dijonsenap, persiljepotatis
  • Squash med vegetarisk fyllning
  • Veckans soppa: Svampsoppa
  • Dessert: Äppelkaka, vaniljsås

Torsdag 11/9

  • Grekisk färsbiff, Tzatziki, rostad potatis
  • Vegetarisk Pestolasagne med majs
  •  Veckans soppa: Svampsoppa

Fredag 12/9

  • Vitlöksmarinerad kycklingklubba, ris
  • Quorn med Teriyakisås, ris
  • Veckans soppa: Svampsoppa
  • Dessert: Chokladmousse & vit chokladmousse

I måltiden ingår salladsbord, bröd, smör, måltidsdryck och kaffe med kaka.

Med reservation för eventuella ändringar.

Måndag 15/9

  • Raggmunk med stekt fläsk
  • Vegetarisk Risotto
  • Veckans soppa: Morotssopa med ingefära

Tisdag 16/9

  • Chilimarinerad kycklinglårfilé, rostad potatis, sås med soltorkad tomat
  • Vegetarisk pastagratäng
  • Veckans soppa: Morotssoppa med ingefära

Onsdag 17/9

  • Biffgryta med grönpeppar, ris
  • Vegetarisk korvgratäng med broccoli, potatis
  • Veckans soppa: Morotssoppa med ingefära
  • Dessert: Hallonkaka, vaniljsås

Torsdag 19/9

  • Kebab i pitabröd och klyftpotatis, hemlagad orientdressing
  • Crepes med vegetarisk fyllning
  • Veckans soppa: Morotssoppa med ingefära

Fredag 20/9

  • Örtmarinerad fläskkotlett, svampsås, potatisgratäng
  • Grekisk Vego gratäng med tomt och bönor
  • Veckans soppa: Morotssoppa med ingefära
  • Dessert: Kokostoscakaka, vispad grädde

I måltiden ingår salladsbord, bröd, smör, måltidsdryck och kaffe med kaka.

Med reservation för eventuella ändringar.

Måndag 22/9

  • Massamancurry med kycklinglårfilé, ris
  • Grönsaksjansson
  • Veckans soppa: Indisk linssoppa

Tisdag 23/9

  • Mustig högrevsgryta, potatis
  • Vegetarisk lasagne med linser
  • Veckans soppa: Indisk linssoppa

Onsdag 24/9

  • Chili Con Carne, ris, nachos
  • Vegetarisk paj med spenat, fetaost och soltorkad tomat
  • Veckans soppa: Indisk linssoppa
  • Dessert: Rabarberpaj, vaniljsås

Torsdag 25/9

  • Ugnstekt fläskkotlett, stekt potatis, pepparsås
  • Paprika med vegetarisk fyllning
  • Veckans soppa: Indisk linssoppa

Fredag 26/9

  • Ugnstekt laxfilé med spenat, citronsås, potatis
  • Quorn med Teriyakisås, ris
  • Veckans soppa: Indisk linssoppa
  • Dessert: Citronkaka med syrlig glasyr

I måltiden ingår salladsbord, bröd, smör, måltidsdryck och kaffe med kaka.

Med reservation för eventuella ändringar.

Restaurangen
Telefon: 0911-751 34

Produktionsköket
Telefon: 0911-750 66

Enhetschef Per Clausén
Telefon: 0920-284743